Португалия - 4

• 5 144
  • 96
  •   1
Отговори
# 1
Много благодаря за новата тема.
През пролетта ми предстои посещение на Португалия.
По повод линковете за автобуси и влакове, питането ми е пътували ли сте в Португалия с flixbus?

# 2
Много благодаря за новата тема.
През пролетта ми предстои посещение на Португалия.
По повод линковете за автобуси и влакове, питането ми е пътували ли сте в Португалия с flixbus?

Да, много пъти Почти винаги са по разписание. Ако има закъснения, са символични. Чисти и комфортни автобуси.
Колкото по-рано, толкова по-евтино. Парите не се губят при канселиране, въпреки че уж няма такова. Наливат се в кодове за отстъпки в профила.
Ако летите с нискотарифни авиокомпании - същият им е принципа, но по земя:)

# 3
Аз не съм пътувала с тях, на бих похвалила и влаковете им. Точни, организирани. Ние бяхме по време на стачка на влаковете и въпреки това, нито един не беше спрял или закъснял. Много съм им благодарна за това.

# 4
Благодаря ви.
Почти съм готова с програмата.

# 5
  • София
Записвам се в темата, защото не съм била в Португалия. Ще прочета предходните теми и конкретно ще питам за Лисабон. Тъй като градът ми е мечта отдавна, чела съм доста, но и съм забравила много - кои квартали са най-сигурни за настаняване?

# 6
Ние ще спим в новия квартал Moscavide. Отдалечен е от центъра, но е близо до летището, има и метро.

# 7
Аз изчетох инфото от предишните теми, но да сверя часовника, т.к информацията е доста стара. Рент-а-кар като се ползва, в всяка кола има устройство за плащана на магистралите и след връщане на колата, фирмата ти дърпа от картата, това което са те таксували? Правилно ли съм разбрала…също така моля за препоръка какво мога да вместя в времето между тръгване на обяд от Лисабон с кола и пристигане около 15 часа на другия ден в Порто. Имам по половинка от двата дни и искам да видим максимално, Томар ми е задължителен, както и Гимараеш, но той си е до Порто. Не знам дали ще ми стигне времето за първия ден да обиколим Томар и Баталя, а втория Авейро и Коимбра. Моля за идеи и препоръки. Не искам да препускаме, но искам и да разгледаме.

# 8
Здравейте, искам да ви попитам дали има авиокомпания, която лети София Лисабон без прекачване. Прочетох, че миналата година Wizz Air вече са спрели полените до Лисабон. Също така, понеже искам да пътувам някъде септември, бихте ли ме посъветвали, с коя компания е най- изгодно да се лети?

# 9
  • София
Няма директни полети до Португалия на този етап. Освен Уиз, и България Еър спряха сезонния си.
За най-изгодно трябва да имаш точна дата за отиване и точна дата за връщане, защото всеки ден може да е изгодно през различно място и с различни компании.

# 10
  • Варна
Малко са наистина вариантите за самолетни билети до там. Ние понеже сме от Варна гледахме и вариант за директен полет на Уиз от Букурещ до Лисабон, но като сметнах всичко се оказа че ни е по изгодно да си летим от Варна. Онзи ден взех билети за началото на май,  искаше ми се да е директен полета, но ще летим  от Варна през Мюнхен до Лисабон.

# 11
Ние на отиване летим София-Рим , Рим-Порто

На връщане сме Лисабон-Мадрид и Мадрид-София

# 12
Ние ще летим през Париж до Лисабон. От години чакаме за директни и изгодни полети до Лисабон, но така и не ни се получи. Каквото такова!

# 13
Здравейте, искам да ви попитам дали има авиокомпания, която лети София Лисабон без прекачване. Прочетох, че миналата година Wizz Air вече са спрели полените до Лисабон. Също така, понеже искам да пътувам някъде септември, бихте ли ме посъветвали, с коя компания е най- изгодно да се лети?

Няма най-изгодни, търсиш, гледаш, избираш. За едни дати е една, за други друга. Ако не сте опитни, много внимавайте с прекачвания с нискотарифни. Другите прекачвания на един билет са ок.
То и като имаше директни цените бяха сериозни.

# 14
Малко са наистина вариантите за самолетни билети до там. Ние понеже сме от Варна гледахме и вариант за директен полет на Уиз от Букурещ до Лисабон, но като сметнах всичко се оказа че ни е по изгодно да си летим от Варна. Онзи ден взех билети за началото на май,  искаше ми се да е директен полета, но ще летим  от Варна през Мюнхен до Лисабон.

Не е ли Варна-София-Мюнхен-Лисабон

Не намирам такъв полет Варна-Мюнхен-Лисабон, нито сега, нито преди около месец като търсихме. С коя авиокомпания?
Колко часа е пътуването общо, защото имаше и по 23-24 ч.?

Общи условия

Активация на акаунт