На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 21 616
  • 270
  •   4
Отговори
# 15
Здравейте, ние тази година за първи път ще посетим Сол Несебър Бей и Маре. Не знам дали ще сме в Бей или в Маре, защото в сайта, през който си правихме резервацията са заедно. Ще се радвам да прочета коментари за там. Синът ни тогава ще е на 8 години и се надяваме, че ще му хареса.

От кой сайт е резервацията ?

Резервираме през allinclusive.bg
Миналата година също през тях запазвахме и бих казала, че там ни излезна най-добрата цена спрямо всички други агенции. Но и ние резервациите си ги правим през ноември, когато в сайта освен отстъпка за ранно записване, имат и черен петък с допълнителни намаления.

# 16
  • В.Търново
Здравейте, ние тази година за първи път ще посетим Сол Несебър Бей и Маре. Не знам дали ще сме в Бей или в Маре, защото в сайта, през който си правихме резервацията са заедно. Ще се радвам да прочета коментари за там. Синът ни тогава ще е на 8 години и се надяваме, че ще му хареса.
По принцип цените между двата хотела е различна. Бей е с по-висока цена от Маре.

# 17
  • София
Ние през м. Май ще открием сезона в Dreams Sunny Beach Resort & Spa. Някой с отзиви от миналия сезон?
Ние бяхме в края на август в Dreams. На нас ни хареса! Хотелът е на спокойно място - едновременно далеч и близо до лудницата на Слънчев бряг. Има всичко необходимо- красива територия, големи и чисти басейни, прилична храна, занимания и за малки деца, и за по-големи, но не знам как ще е през май. Спа центърът не му е голям.

# 18
  • София
Здравейте!
Интересувам се от хотел "Хризантема" в Слънчев бряг. До сега не сме ходили в този курорт. По-точно ме вълнува дали има достатъчно място на платената зона на плажа през месец август и дали е шумно в този хотел. Под шумно имам в предвид шум от улица или от заведения с по-силна музика и от дискотеки, ако има такива в близост.

# 19
  • В.Търново
Платените зони в Слънчев бряг са голям проблем.

# 20
  • София
Платените зони в Слънчев бряг са голям проблем.
Чадъри ли се намират трудно или са много скъпи?

# 21
  • В.Търново
Ако е пик сезона се намира трудно, тъй като голяма част от чадърите са и на хотели. Има доста свободна зона.

# 22
  • София
Благодаря!

# 23
За Хризантема отзивите в Гугъл са основно от украинци/ки. Проверете си дали в него не са настанени бежанци. Ако е така не бих рикувала с този хотел. Ако търсите по-тихо място, то по-разумно е да изберете хотел в южната и северна част на СБ. Хризантема е сравнително близо до централната част, т.е. близо до навалицата. На първа страница на темата има отзиви от 2024 г. за прилични хотели в курорта. Има и тема за Слънчев бряг, може и там да попитате за препоръчани хотели.

# 24
Здравейте!
Интересувам се от хотел "Хризантема" в Слънчев бряг. До сега не сме ходили в този курорт. По-точно ме вълнува дали има достатъчно място на платената зона на плажа през месец август и дали е шумно в този хотел. Под шумно имам в предвид шум от улица или от заведения с по-силна музика и от дискотеки, ако има такива в близост.
Здравейте. Проблем с чадърите на платената зона няма да имате. До сега винаги съм намирала чадъри без проблем. Даже напротив свободната зона е претъпкана с хора, на платената няма никой. Не знам, защо са ви отговорили, че чадърите са на хотели. В Слънчев бряг има не повече от 5 хотела с чадъри на плажа и на повечето от тях, чадърите са зад платените чадъри. Така, че чадър винаги ще можете да си вземете. Колкото до хотел хризантема, до него има едно заведение, което е много хитово и с много силна музика. Предполагам, че стаите които гледат към него ще са шумни. За хотела вътре нямам отзиви, но е по-далече от плажа. За мен огледайте още хотели и гледайте отзивите в трипадвайзър. В Слънчев бряг има прекрасни тихи хотели, просто трябва да проучите повече. Аз почивам повече от 15 години все в Слънчев бряг и ако имате въпроси питайте.

# 25
Моя опит от хотел Хризантема е от преди 3 години, бяхме в края на Юни. Нямаше много хора, храната беше много и вкусна, особено десертите. Там съм опитвала най-хубавите десерти на ол инклузив, дори сравнено с мирамар и подобни 5*, където повече го докарват от външен вид. Хотела има много хубава градина с високи дървета до басейна, направо беше като малка горичка, което е рядкост за слънчев бряг, правих и пилатес с аниматорките там, беше готино Grinning. Малко е далече от плажа наистина, 5-10 мин макс, което за мен лично не е много. Басейна е голям, но беше доста хлориран, почти не съм го ползвала. Имаше някакъв следобеден снакс, който така и никой не можа да ни каже къде е и не можахме да намерим. Но освен основния ресторант има вътрешен и външен бар плюс още едно място за хапване пред деня в близост до басейна. Стаите са нормални, нищо особено, нашата беше на висок етаж и гледаше към вътрешния двор, беше тиха по това време. Аз съм с хубави впечатления от хотела и пак бих отишла.

# 26
  • София
Благодаря на всички за отговорите. Ориентирах се към друг хотел в северната част на комплекса.

# 27
В момента сме в Гранд хотел Свети Влас.
Голям плюс ,като подобрение е ,че са сложили подгряващи плочи на топлата кухня.
Голям минус-вече не предлагат кърпи в спа-то. Разполагаме само с халатите от стаята. Топлата вода ,поне на 4 ет. идва много много бавно. Камериерките от всякакви народности не разбират какво им се говори. Вършат работа на половина. Днес - само оправени легла,нищо добавено в банята,не са сменени кърпи,коша не е изхвърлен. Новия чувал забравен на земята в стаята.
Басейните -отново топли,но този път мръсни.
Всичко друго е ок.
Разбира се ,това са условията сега.
Лятото всичко може да е различно.

# 28
Здравейте,  моля за предложения за хубави хотели с аквапаркове или поне детски съоръжения за малко деца. Интересувам се за средата на юли.

# 29
  • Beyond the stars
Здравейте,  моля за предложения за хубави хотели с аквапаркове или поне детски съоръжения за малко деца. Интересувам се за средата на юли.

Зависи колко е голямо детето:
Wave resort
Topola sky
Aqua Paradise Resort
Аква Невис
Грифид Болеро
Хотелите на Дюни
Сол Несебър

С по една-две пързалки са - Tiara beach, Belvedere, Voya resort , Martinez и Grifid Sentido имат водни съоражения за по-малки деца.
Със сигурност пропускам, но тези се сещам за сега

Общи условия

Активация на акаунт