Всичко за дамските чанти – 5

• 34 644
  • 415
  •   1
Отговори
# 30
Скоро една позната си изхвърли едни обувки от въпросният сайт. Но за сметка на това пък има две раници и ги ,,убива,, от мъкнене и няма мърдане.

# 31
Във ФБ ме обстрелват с реклами на чанти VERA. Някаква българска марка. Някой има ли впечатления на живо от тези чанти?

# 32
И аз си харесах един от техните модели, но нямам познати ,които ги ползват

# 33
  • на Мелмак
Аз съм безкрайно разочарована от обслужването /рекламацията на скъсаната ми чанта Фурла в магазина в Италия от, който я купих. Толкова гадно и надменно отношение не съм очаквала.

# 34
Пиши мейл на официалния сайт/оплакване. Имайки предвид, че на половината чанти, които се продават в Западна Европа вътре пише произведено в Бг. Не че това има отношение, но грубото поведение не трябва да получава толеранс където и да било. Факт е, че имат международна гаранция в срока, в който със сигурност се вместваш, те поставя в правото да правиш рекламация.
Другото са обноски, които явно липсват на персонала, но при положение, че си я купила, а не си я откраднала, а и не са ти я подарили… няма какво да се разочароваш. Нищо лошо не си направила или поискала.
Не се впечатлявам от продавачки, които не могат със заплатата си да си позволят и половината на това, което мога да си купя (и то като не съм в настроение за шопинг), какво остава да им търпя фасоните.
И мен ми е било смешно много пъти в техни магазини (често купувам за приятелка техни неща) как се надуват като влизам сама и как се умилкват и променят, ако влезе мъжът с мен. Ще кажеш, че влизам в покоите на някоя кралица, а то магазин.

# 35
  • на Мелмак
Ядосах се, ще пиша и на мейла. Тъпа работа.

# 36
А върнаха ли Ви парите?
Ако да, не бих се тровила.

Допълвам: имам две Furla Diamante модел - едната я разбих от носене, не е трепнала, а на втората дръжката се нацепи за по-малко от десет носения и то празна, лека, на рамо върху тънки и нежни материи.
Направих рекламация към обувки.бг и ми върнаха парите

Защо се носят отворени?
Каква е идеята да виси коланчето?

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 13:21 от Al Georgieva

# 37
  • HH
Според мен, защото отнема много време да се отвори/разкопчае. Ако имах, сигурно и аз щях така да я нося.
А защо носят Лабубу , на този въпрос и аз нямам отговор.

# 38
  • на Мелмак
Не, не са ми върнали парите, не искаха да ми направят замяна, рекламация. Имам касовата бележка, точно от този магазин.
Започнаха, че няма как да стане, защото съм от България, после стигнахме до момента, в който да им я оставя, те да питат отдела за рекламация и след месец да се върна, за да ми кажат какво са решили, защото ТЕ с България не работели. Сега, чакам да ми дойде музата и да пиша до съпорта на Фурла и да ги насоля. Но много ми харесва морето, плажа и ще е по-късно Grinning

# 39
Показват ги отворени по снимките заради такива като мен, които рядко си закопчават чантите. А действително някои, заради по-трудно "захапващи" закопчалки почти перманентно са ми разкопчани.

# 40
  • в пералнята
Защото при постоянно откопчаване и закопчаване се драскат катарамите, а това намалява стойността на чантата.

# 41
Мерси!
Не се бях замислила, че много се препродават.

По Furla казуса съм малко изненадана от реакцията на магазина. Правила съм рекламация в страна от ЕС и никой не ме е попитал от коя страна съм - касовата бележка е достатъчна.

# 42
И аз нося моите отворени. Иначе отнема 3 Мин да ‘влезеш’ в нея. + повече ми харесват отворени почти всички Х. , но честно казано, в мини Кели има място за червило и половина, така че го нося затворено, та да не изпадне картата ми със останалите малко стотинки след покупката на въпросната чанта. Моят въпрос е как и защо Лабубу….

# 43
Дайте моля идея за аксесоар за тел, но такъв, който да е калъф/протектор за тел и закачен за него, а не апаратът да се вади. И да е кожено.
Тоест, нещо миксирано от тези:
Скрит текст:

# 44
  • Манчестър
Дайте моля идея за аксесоар за тел, но такъв, който да е калъф/протектор за тел и закачен за него, а не апаратът да се вади. И да е кожено.
Тоест, нещо миксирано от тези:
Скрит текст:

Виж тук.

https://www.bandolierstyle.com

Общи условия

Активация на акаунт