Всичко за дамските чанти – 5

• 35 405
  • 423
  •   1
Отговори
# 45
  • HH
Подранил подарък за рожденият ми ден.
Носеше ми се нещо от рафия и този модел ми се стори доста подходящ.

# 46
Много е сладка! Честита!

# 47
Ave, благодаря ти.
40% в Стратбери, русалки!

# 48
Във ФБ ме обстрелват с реклами на чанти VERA. Някаква българска марка. Някой има ли впечатления на живо от тези чанти?
Не са българска марка. Чантите се внасят от Италия. Хубави са. Имам техни модели, които носих повече от 5-6г. и не са мръднали. Имат магазинче във Варна като не всички модели ги имат изложени. Единственото, което ме отказа от тях е подплатата и циповете в самата чанта - изработката е по-евтина и изглеждат също евтино. След като почнах да си купувам Фурла, Coccinelle и Зарена, сякаш другите бледнеят... 🤷‍♀️

# 49
  • София
Момичета, Demellier продължават ли да идват на митница и още ли се бавят поръчките, или има промяна?

# 50
Да попитам чантите на Cocinelle в bestsecret оригинални ли са,че са много намалени в момента?

# 51
  • в пералнята
В бест сикрет продават само оригинални неща.

# 52
Сегаааа🤭ето това бижу се оказа последна бройка

Ами ще чакам да дойде😀
P.s. В крайна сметка,поръчах две портмонета на ,които се спрях и вече си избрах едно на,, живо" очаквах да е малко по-малко но пък е много приятно на допир и мисля,че свиквам лесно с него. Не са натрапчиви цветята, макар че са релефни

# 53
  • София
Дами, споделете моля мнения за Demellier - големия Ню Йорк. Как е? Кожата дебела ли е? Удобна ли е за носене на рамо?

# 54
  • Велико Търново
Дами, споделете моля мнения за Demellier - големия Ню Йорк. Как е? Кожата дебела ли е? Удобна ли е за носене на рамо?

На мен ми харесва, но аз тази не я нося на рамо и не мога да съм полезна.

# 55
Искам да е:
тип сервитьорско
Червено
С магнити
С удобен монетник
....нещо хубаво 😀 За сега съм се спряла на това но нещо...много ми е флорални🥴
https://leatherland.bg/product/damski-portfeil-cherven-lak-cvety … 1fylKn9bOx4AF_wrF
Въпреки, че вече си взела, давам линк към моето (учудвам се, че все още го продават, сигурно има 5 години от как съм го купувала
Редактирам се-не било налично):
Дамско RFID портмоне от козя кожа, с мотив Мандала, Friedrich Germany

# 56
  • София
Установих, е нямам спортно-елегантна, голяма, бяла, лятна чанта, която да нося с новите ми гуменки и си поръчах. (Новите ми гуменки са същите като старите, но нови. От Зара. Купувам всеки цвят, който изкарат.) След две седмици заминаваме за Рим и искам да пътувам с нея. Дано дойде.
Скрит текст:

# 57
Искам да е:
тип сервитьорско
Червено
С магнити
С удобен монетник
....нещо хубаво 😀 За сега съм се спряла на това но нещо...много ми е флорални🥴
https://leatherland.bg/product/damski-portfeil-cherven-lak-cvety … 1fylKn9bOx4AF_wrF
Въпреки, че вече си взела, давам линк към моето (учудвам се, че все още го продават, сигурно има 5 години от как съм го купувала
Редактирам се-не било налично):
Дамско RFID портмоне от козя кожа, с мотив Мандала, Friedrich Germany
Оооо,колко много прегради😯направо съм във възторг...ако имаше наличност щях да си взема. Благодаря !

Тази чанта я загледах и аз ,но не съм за бяло....хич не внимавам къде се подпирам ,слагам и т.н.Обаче си харесах една друга, още се каня но мисля да си я поръчам🥴

# 58
  • София
Веве, коя мислиш? И аз не съм за бяло, но веднъж се живее..

# 59
Етомира, чудна е 🤍
Стискам палци да пристигне преди пътуването ти.
Обожавам бели чанти и обувки.
Те имат и нова красота

А Polene са пуснали интересен модел
красива е, изкушава ме страшно много

и още си мисля за една мини Мокки

Общи условия

Активация на акаунт