Живот на кантар - тема 6

• 32 715
  • 714
  •   1
Отговори
# 690
  • Сливен
Тя "Барбито", и в Тик-ток гледам се вихри..

# 691
Доста е подпухнала. Общо взето се повтаря старата песен на нов глас. След всяко отслабване тя демонстрира ядене. И после реве "що съм дебела"?

Скрит текст:
В ИГ се вихри Барби- то.
Прави се на интересна по много тъп начин.
В лице ми се вижда бая подпухнала… отново.

Не мога да разбера защо Певтичева само се снима с торти,мъфини... и пуска разни тъпи клипчета как “трябвало да си върне свалените килограми...”
Тъпо е 🤔

Попрехвърлих текста. До колкото разбирам това е изваден цитат от нея. Тоест тя е прочела темата. Работата е "те я плюят, тя си мисли, че дъжд вали".

Скрит текст:
Не мога да разбера защо Певтичева само се снима с торти,мъфини... и пуска разни тъпи клипчета как “трябвало да си върне свалените килограми...”
Тъпо е 🤔

Къде ги пуска тез неща?
Във фейса няма нищо, не я следвам, просто проверих.

https://lupa.bg/news/fotografkata-violeta-pefticheva-ne-vlyazoh- … a_351758news.html

Я, четат ни Grinning

# 692
И аз погледнах по диагонал интервюто с Пефтичева, повече гледах снимките, но мернах, че пишела книга за предаването Satisfied

# 693
Ох не мога Joy Joy
Петифурчева, защо ще хаби хартия излишно Bowtie

# 694
  • някъде другаде
Вече си мисля , че Барби беше в предаването не да отслабне , а за ефирно време , да стане известна.

# 695
Ще  и прочета книгата, когато свали всички излишни килограми и ги задържи за поне 5 години Grinning

# 696
Боже, ръката ѝ как изглежда!!! Съжалявам, но тя ми привлече вниманието, не чантата. 🥴
Как се е изправила от заетата поза, ми е чудно. Явно обича да заема подобни, няма нужда да се сърди на майка си за сравнението, което е направила преди време- не тя ѝ е виновна. 

Пак е бухнала здраво!

# 697
  • Бургас
Тъкмо снощи си мислех, че няма да е изненеда, ако напише книга за дългата си и успешна битка с килограмите. Вече ще си контролирам мислите!
Според мен тя не си хапва на поразия. Просто не е очаквала като излезе да разбере, че е обект на всенародната "любов" и сега се опитва да ни иронизира по типичния за нея, показан в предаването, начин.Според мен идеята е : Не сте ми важни! Пишете си колкото искате! Но точно това, че реагира на публикуваното тук, показва обратното. Жената е жадна за слава и аз също съм на мнение, че това беше целта на участието ѝ. Сега се опитва по всякакъв начин да остане " на гребена на вълната " за още малко. Лично за мен реакцията ѝ на прочетеното тук е като на малко дете. В крайна сметка всички ние, пишещите и четящи тук не сме част от живота ѝ и нашето мнение не би следвало да ѝ е важно.
Вярвам, че думите ѝ, че се вижда като част от някое предаване, но вече не като участник са точно тава, което е искала за себе си след участието си. Но е ясно, че едва ли някой ще я сложи на екран, защото това означава да заложи на нехаресван образ. А и ког друг ще може да взема думата от нея! Ще има само : АЗ, АЗ, АЗ! И нека не забравяме за целта, заради която иска да отслабне - да стане майка/ не я харесвам, но от сърце ѝ го желая!/ Ако наистина това иска - нека се фокусира върху него, а не да се занимава с нашите анонимни мнения, книги и бъдещи изяви пред камера / предвиждам такива само пред нейната собствена както и до сега/

# 698
Статията я четох по диагонал, че е отприщила логореята в отговорите, но става ясно само, че който е писал статията ни е чел. В отговорите Виолета не ни цитира, авторът на статията като интро цитира прочетеното във форума. Няма да е първата, нито последната, която преписва от тук.

Та авторке, понеже явно ни четеш, другия път като воайорстваш, за да събираш материал за статиите си, цитирай източниците.

# 699
Защо въобще се занимавате с въпросната личност, даже не си правя труда да и проверявам профили или да чета някакви нейни интерюта.
Загуба на време!

# 700
  • Някъде там
Тя "Барбито", и в Тик-ток гледам се вихри..
Точно там ми излиза докато скролвам. Но, погледнах само лайфа, основно да видя прословутото десертче и най вече Дани, защото тук прочетох, че е много променена.
На нищо друго от Виолета, не се спирам и заглеждам .
Чакам си епизодите днес и утре.

# 701
  • Сливен
И на мен, докато скролвах ми излезе - явно защото съм гледала клиповете там, свързани с предаването и Ванко,или поне така предполагам. 🤔

# 702
Аз няма да си учудя и да си плаща, за да излиза. Ясно е, че жената много иска да монетизира участието си.

# 703
Защо въобще се занимавате с въпросната личност, даже не си правя труда да и проверявам профили или да чета някакви нейни интерюта.
Загуба на време!

Съгласна. Но на мен ми изскача. 😬
Както писах преди, бих влезнала в ИГ профила ѝ единствено по Коледа да видя докъде го е докарала- достатъчно време след края на формата, което би било показателно за това, доколко целеустремена е и успява ли да се справи в живия живот.

# 704
  • Сливен
От официалната страница, са качили ето тези снимки.

Общи условия

Активация на акаунт