Живот на кантар - тема 6

• 32 459
  • 714
  •   1
Отговори
# 30
  • Благоевград
Славко от ден 1 го видях, че е пасивно-агресивен и много прикрит. Забелязвам го, че много се оглежда, слуша, анализира, наблюдава какво става покрай него, винаги е в час с информацията. Гледа на излезе сух от мокрото, вчера не му се получи. Вижте как Тодор гледаше право в него, докато се караха, а Славко му беше обърнал гръб и не го гледаше в очите. Знаеше, че обърне ли се, ще изгуби самообладание и ще си покаже истинската същност. Евала му, че се сдържа и излезе, но ми затвърди мнението за себе си.
Тодор си е открит агресор, предпочитам такива да са ми опоненти, отколкото скрити подводни камъни като Славко.
Ани е тотално зле. Бива ли да е толкова глупава. Една такава Добричка, миличка, а всъщност глуповичка и лесно манипулируема.
Имаше си флирт от страна на Мартин. Аз още в началото ви казах, че тях ги виждам заедно и ми се струва, че ще се харесат. Дано съм права. Мартин е точно за нея. С умствения и емоционален капацитет и на двамата ще бъдат перфектната двойка.
Вили от Плевен ми е фаворит. Умее да преценява точно ситуацията. Надявам се тя да спечели и да продължи да работи с Ванко. Представете си я каква красавица ще бъде на 60-70 кг, тя с всяка седмица става по-красива и се вижда как килограмите прикриват хубавите й черти.

# 31
Дерия нещо не си признава, че храната може да е проблем.
За човек с ир - 5 хранения е много.
Тоя стомах не почива братче.
И междинките са с повече в определено.
Ще видим утре на кантара какво ще направи Ани, дано е смъкнала повече.

# 32
Ама в какъв смисъл е манипулируема Ани, та тя присъства на разговора между Тодор и Славко, не се е вързала на някаква лъжа, че да я манипулира някой?

# 33
  • София
А, стига, не й трябва Марто на Ани навън Simple Smile 25 годишен без образование и работа, живее с майка си, която си го гледа като детенце. Ани колкото и да е, живее самостоятелно, работи, издържа се ... Ще трябва сега и него да гледа като дете Simple Smile
Да си флиртуват там във вилата, да им е по-интересен живота, ама дотам Simple Smile

# 34
Изгледах. Голям сеир, голямо нещо.
Тия са толкова тъпи с тия отбори сини и червени.
Абе льловци, там сте не за да играете сини  и червен, там сте да се научите да живеете.
Славко му беше лицемерно действието.
Но и играта не беше правилно поставена.
Трябваше да играят само мъже и само жени.
Отношението на Славко към Ани беше очевидно.
Славко разкри доста от истинския си характер.
То и си го каза, какво ми отрича и навира как бил гласувал за нея да остане.
Не, той е гласувал някой да напусне. Това му е играта. А сега лъже, че бил за нея.
Само Меги с право се отказа, защото разбра, че играта е тъпа с тъпи правила и екипа на предаването са тъпи.
Нали уж играят за себе си. Ако мъжете си бяха вложили цялата сила тия жени щяха да са разпарчетосани на леда.

Бърди, принципно си права, ама и Ани е някаква такава неориентирана, та бързо би взела смотан мъж като Мартин.

# 35
  • София
Да бе, то даже може и да е по-добре да си вземе такъв дечо, вместо някакъв, дето да я мачка и тормози, каквато е свитичка.

# 36
Ха ха, права си Grinning

# 37
  • София
Хич не ѝ трябва Мартин на Ани.
Не ми допаднаха думите му, когато тя беше разстроена, че той няма какво да търси при нея, а най-добре да се държи настрани. Ами какъв мъж е това, ако го няма когато ти е тежко?! Лаладжия без обща култура и емпатия, свикнал всичко наготово да му се носи.
В началото ми се стори симпатяга, но колкото повече показват от него, толкова по-зле става.

# 38
Eiger, нормална реакция за Мартин. Все пак е пухльо, мамино синче.
Той винаги е бил обгрижван, то е свикнал на него да са дава, да се гали, да му угаждат, да се интересуват как е.
Той няма как даде това. Той иска това само за него.
Пухльо е.

# 39
Защо го нападате Мартин? Той каза, че когато някой е ядосан, по-добре да не му говориш.
Според мен има две коалиции Вили Пефтичева с Тодор, Марияна със Славко.   Нормално е да мислят за парите, колкото по-близки са на хоризонта. Това е реалити и психолозите наблягат да ни показват скандали, повишават гледаемостта. Освен това показват каквото те решат.

# 40
  • Бургас
В профила на Виолета П. има снимка, че е участвала днес в състезание в Бургас по бягане с Тодор и че от 18.05 ще е на линия за снимки. Качвам снимката в скрит текст, за да не е спойлер.
Скрит текст:

# 41
и след като излязат от шоуто се почва едно медийно участие и популярност...
дето имаше едно време лаф-а: и консерва копърка да отвориш, от там ще изкочат братя Аргирови Simple Smile
така че ще сме свидетели цяло лято на тази героична постъпка Simple Smile

сега... ако бяха герои, нямаше да се налага да търсят помощ от формат за отслабване, или шкембетата са им предтекст да добият популярност, с един куршум, две слончета Simple Smile

# 42
  • София
И защо такива подигравки? Никой не кара никого насила да гледа нито предаването, нито участия след това.

# 43
Така де, както и никой не е нужно да се съобразява с нашето мнение Simple Smile Ние само се забавляваме, както прави и Тодор с хората около него Wink
А и всеки има право да си изразява мнението, стига да не обижда никой друг, в случая аз не съм обидил никой Simple Smile

Нали е шоу, дори продуцентите целят сеир Simple Smile

# 44
Има хора си обичат славата.
И двамата са с бизнес. Реклама си правят.

Общи условия

Активация на акаунт