Живот на кантар - тема 6

• 32 454
  • 714
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Гледам епизода от снощи и продължавам да съм за Славко. Никой не им е виновен на жените, че са измислили тъпа игра. В края на краищата вече играят индивидуално, никой на никого не е длъжен, че чак и сръдни... Ало, не е благотворително дружество и всеки иска да спечели. Жените спокойно да бяха изчакали мъжете да вземат първите точки и после да се борят, не да мрънкат и да обвиняват всички. Аман...

Сменил си Славко стратегията по средата, защо не спасил Вили П, пита тя... Ми, може би защото човекът тръгна да играе за себе си, а след това повечето го разпънаха на кръст защо искал да победи...

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 21:45 от « Ѕmile »

# 46
Дано си тръгне Меги днес.

# 47
Нямам против тя да е.
Grinning

# 48
За мен е тъпо да им се начисляват наказателни килограми или да им се махат такива на този етап.

# 49
Каква е целта на това тичане, че изпуснах началото?

# 50
Първият взима най много точки,мисля 8 бяха в предните състезания от петобоя.
Не ми харесва,че първата игра не казаха резултата,сега ще има червена линия и двама елеминирани,ще има и половин наказателен килограм,абе доста нагласена и с вмешателство ми се вижда тази седмица.
За мен си отиват днес Миглена и Марияна.Не ми хареса самодоволната усмивка на Рори от интрото като обявяваше Нанси кой си отива.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 22:50 от Лещичка 💙💚

# 51
Ани не мога да я гледам вече вечно курдисана на тая пътека.Тя и в гората хич не бяга.

# 52
Имам лошо предчувствие, че така ще изманипулират резултатите, че да си тръгнат двама бивши сини
Как пък точно сега решиха да няма гласуване.  Ай сиктир

# 53
Не се знае как е монтирано. Може самодоволната усмивка на Рори да е била заснета, докато участник от червения отбор  показва добър резултат.

# 54
Мисля че усмивката на Рори е след като Славко си отива,още като видях интрото си го помислих пък ще видим.Той е реално втория мисля в % и единствената конкуренция на Тодор и тя не се старае дори да прикрие,че го харесва и съответно е срещу сините.
Вили е страхотен човек 😊.

# 55
И Вили и Мартин вече си казват какво наистина мислят за Славко или по-скоро какво виждат.

Точно това е причината да ми е антипатичен от известно време - много празни приказки и се прави на много добър, на мен ми оставя едно кофти усещане, на фалш.

# 56
А 13 кафета се пият лесно, ако са слаби и основното им съдържание е мляко и захар. Иначе как се поддържат 120 кила с намален стомах... Flushed
С ядене и по точно - с прекаляване, а и при неспазване на предписания режим. Не е от кафето със сигурност.

# 57
И аз клоня към напускане на Славко + Миглена/Марияна.

# 58
И на Вили от Плевен й дойде в повече на Славко стратегиите.

От началото ми дразнеше Славко с поведението си - не може да му се измъкнат думите с ченгел от устата, не гледа хората в очите и тн.

Ани не трябваше да му се извинява.

Относно 13-те кафета на Вили - тя снима по цял ден, понякога и сватби от сутрин до вечер, много често и обработва вечерите, поддържа си социалните канали, преди имаше дейности в църквата, която посещаваше, върти си често странични бизнес проекти, обучения и тн и дори наблюдавайки  я отстрани, като човек, който работи за себе си съм се изумявала да не би при нея деня да има повече от 24 часа.

# 59
Може ли да споделите коя е хижата/хотела, е който  е снимано?

Общи условия

Активация на акаунт