Живот на кантар - тема 6

• 32 457
  • 714
  •   1
Отговори
# 60
Не разбирам защо се извинява Ани като не е искрена. Няма нужда.

# 61
Имам лошо предчувствие, че така ще изманипулират резултатите, че да си тръгнат двама бивши сини
Как пък точно сега решиха да няма гласуване.  Ай сиктир

Че и двама да си ходят.

# 62
Сега остава и Тодор да вземе имунитета Joy

# 63
Не разбирам защо се извинява Ани като не е искрена. Няма нужда.
Ами тя си каза на синхрон, че е стратегия, за да не гласуват срещу нея. Не е чак толкова наивна, колкото се представя Simple Smile

# 64

Относно 13-те кафета на Вили - тя снима по цял ден, понякога и сватби от сутрин до вечер, много често и обработва вечерите, поддържа си социалните канали, преди имаше дейности в църквата, която посещаваше, върти си често странични бизнес проекти, обучения и тн и дори наблюдавайки  я отстрани, като човек, който работи за себе си съм се изумявала да не би при нея деня да има повече от 24 часа.

Ако тия 13 кафета бяха без захар - ок. Ама с тая захар...
То и не само захарта.
На нея са и трябвали толкова кафета, защото от консумацията на въглехидрати спада тонуса и енергията. Затова и на повечето хора като си хапнат на обед им се приспива. Защото имат повече въглехидрати.
Плюс и нещо друго. Тя е казвала, че от работа спяла много малко. 4 часа. Което също влияе на хормони и тегло.
Никога не е само един фактор.

# 65
  • Пловдив
А 13 кафета се пият лесно, ако са слаби и основното им съдържание е мляко и захар. Иначе как се поддържат 120 кила с намален стомах... Flushed
С ядене и по точно - с прекаляване, а и при неспазване на предписания режим. Не е от кафето със сигурност.
Е, нали операцията пречи да ядеш много.
____
Досадно ми стана това предаване, драми и оплаквания на кило.

# 66
Ох, Нанси как каза, че двама ще бъдат елиминирани веднага, сякаш ще ги убиват Trollface

# 67
Е, нали операцията пречи да ядеш много.
Така е, но не пречи да ядеш често и силно калорична храна, макар и по малко. Четох, че кафе не трябва да се пие, за да не се повреди 20% останал стомах, поне първите месеци. Следващата стъпка за Виолета е да си сложи някаква физическа пречка на устата, не съм оптимист за нея. Мисля, че изяде 3 или 4 кексчета едно след друго в едно състезание, в което се включи доброволно - това е много храна за нея и извращение със стомаха на бебе, който има. Отдавна трябваше да си тръгне.

# 68
Ани днес ми изглежда много вталена в тази жълта тениска. Да видим колко ще е свалила.

Тая седмица Славко го съсипаха с мненията на другите за него 😅 Малко ще е грубо, ако си тръгне днес и точно това е била последната му седмица.

# 69
Тая па чавка Рори, що не говори така за нейния любим дето муа краставици.  За другия сезон задължително да я сменят тая злобилка

# 70
Елора, според мен ако Вили П по-скоро намали работата, промени храненето и пиенето на вредни неща и си даде време за спорт, достатъчно сън, добавки и тн. може да успее да забременее и да вкара хормоните в оптимални стойности. И тъй като не сме толкова близки не е споделяла дали няма проблем и при мъжа й, защото и това не е изключено. Като цяло килограмите й вече не са толкова фрапантни за забременяване. Според мен ако са й го казвали преди лекарите е било по времето, когато е правена и снимката, дала й нов прякор.

# 71
Кой си тръгна днес?

# 72
  • София
И аз влизах с въпроса как е минал кантара. Рори за кой е говорила?

# 73
Още никой. Епизода не е свършил. Ще се точи минимум до 24 Joy

# 74
Славко сякаш с голямо напрежение следи резултатите на кантара - силно притеснен е в повечето случаи в играта- аз гледам със забавяне.

Общи условия

Активация на акаунт