Живот на кантар - тема 6

• 32 467
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
Хора, не мога да гледам.
Ани мина ли на кантара? Давайте клюки моля ви се Joy

# 76
Само Марто и Славко минаха. Половин час супер скучен разпит на Слави удари Нанси, докато беше пред кантара.

Сега е ред на Пефтичева.

# 77
  • Наблизо
Отърваха кожата на Противчева.
Лилавото Меги гласят за аут,вторият а трябва да е Славко/Марияна или Ани.
Според мен Ани остава,защото излизат информации,че са снимали с Ани наскоро.

# 78
-3.20 за Марто и Славко
-2.00 за Вили П

# 79
Да бе два килограма свалила друг път Противчева

# 80
  • София
Как изведнъж свали 2 кг след като цял сезон е все с най ниските свалени кг!?

# 81
Много е отслабнала видимо Виолета П, Ани също според мен ще избухне, Вили Христова също е много отслабнала и много красива. Дано спечели!

Едит:
При Вили Пефтичева има един кантар -0.300, на следващия 1,4-1,8 л, после пак -0,700 на следващия кантар па над 1,5 кг според мен в това е постоянна.

# 82
Да бе два килограма свалила друг път Противчева
Не вярвам и аз на този резултат, но явно им е важна, защото тя много е тренирала да говори пред камера и има опит - видно от нейните клипове как отслабва през годините, но все не може. После трябва да я поканят в предаване за естетични корекции или за отслабващи с един популярен медикамент. Късметлийка е голяма. А ме дразни, защото не е при равни условия с другите, филосостването отделно.

# 83
Тодор пак е 2+кг. И никой не се зарадва, дори и Рори. Но процентно е под Виолета.

# 84
Меги и Славко са аут явно

# 85
Меги и Славко са аут явно
Надявах се да е Марияна вместо Меги, нали има болки в кръста?

# 86
  • София
Тодор е +кг ли? Ако е така и се спасява само заради игрите -тъпо? Накрая ще повярвам,че ги пазят умишлено двамата интриганти.

# 87
  • София
Едва издържам Нанси днес. Все едно на бесилото ще ги качат след малко. Каква е тази драма, сценаристи?

Тодор е +кг ли? Ако е така и се спасява само заради игрите -тъпо? Накрая ще повярвам,че ги пазят умишлено двамата интриганти.
Не е плюс Тодор, минус 2 кг и нещо е.

# 88
Слави и Меги си отиват .

# 89
Страхотен резултат на Ани,за мен е доказателство че беше манипулиран предния за драма и да спасят фотографката.
Жалко за Славко,фаворит ми беше от началото.За съжаление Тодор вече няма конкуренция в процентите.

Общи условия

Активация на акаунт