Живот на кантар - тема 6

• 32 475
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
Ани колко свали?
Оф, мисля че Къдравия ще спечели.

# 91
Ани избухна с -4.6 кг. Браво.

Което мисля беше очаквано след задържаната по някаква причина вода от миналата седмица.

# 92
Тая двойна червена линия бе единствено и само с цел да изгонят Славко. Еми освен да честитим на мистър краставица друго не остана. Губят ме за зрител догодина

# 93
Е Славко го разкараха, приморските ги оставиха.
Дали е нагласено или не, може би ще почне да излиза инфо след време.

# 94
-4,5 кг. свали Ани,Славко свали 42,6 килограма,26%.Познах за лисичата усмивка на Рори,дори Анита не беше толкова пристрастна.

# 95
Ани избухна с -4.6 кг. Браво.

Което мисля беше очаквано след задържаната по някаква причина вода от миналата седмица.

Бравооооо на Ани, браво.
Вода си е било онова.

Скрит текст:
Аз съм задържала 10-12 кг вода. За два дни ги изхвърлих Grinning
Не бях пишкала толкова през живота си

# 96
Айде с конспирациите, съвсем нормално е да има качване, плата, после рязко сваляне, в реалния живот никога не е само надолу кантара постоянно. Да не търсим под вола теле. Аз знаех, че Ани мн е свалила тая седмица точно заради качването миналата седмица. Сигурно е задържала вода, я от месечен цикъл, я от повечко сол.

# 97
Тодор е +кг ли? Ако е така и се спасява само заради игрите -тъпо? Накрая ще повярвам,че ги пазят умишлено двамата интриганти.

Нее, исках да кажа, че е свалил над 2кг.

# 98
Конспирацията не е в това дали качваш или сваляш, нормално е да има разлики. Конспорацията е нагласянето на правилата, и всяка седмица дали ще има гласуване или директно гонене. Защото така могат да си нагласят нещата и хората.
Аз за това най-много уважавам американският сървайвър, там за 40+ сезона няма изменение на правилата, ясни и точни. И винаги еднакви при гоненето на човек.

# 99
Тая двойна червена линия бе единствено и само с цел да изгонят Славко. Еми освен да честитим на мистър краставица друго не остана. Губят ме за зрител догодина

Разликата между резултатите на Славко и Тодор беше 0.04%, не виждам как може да се предвиди с такава точност, че да е планирано за отпадане на Славко.

# 100
Разбиха ме с тоя фалшив и отегчителен до смърт съспенс преди кантара от страна на Нанси.
А кантарът някъде заключен ли стои, ако искаш да се претеглиш примерно в сряда или в неделя - не може ли? Предполагам, че във фитнеса има кантар. Така поне веднага можеш да разбереш коя храна ти действа зле и да говориш с диетоложката да ти я промени.

Аз мисля, че не трябваше да има отбори, а да е индивидуална играта от самото начало, като за отделните игри да си създават отбори от двама, трима и така нататък, ако искат. Сякаш отслабването е отборна цел, а не лична.

# 101
Мартин спечели имунитета и това го спаси.
Иначе щеше да е той вместо Славко, правилно ли съм разбрала?

# 102
  • Пловдив
"Аз нищо, че съм на 26 години, пак съм мъж... некакъв". Некакъв, нали - не точно мъж. Ама как, бе, момченце си мамино ти, на 26 невръстни години още ти е рано да си мъж. Sweat Smile

Росита, сигурно нямат кантар свободно.

# 103
Къде е кофата, че ми се доповръща от тия две усойници

# 104
Да,Мартин беше с по нисък процент от Славко и ако беше без имунитет той щеше да си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт