Живот на кантар - тема 6

• 32 742
  • 714
  •   1
Отговори
# 105
И аз се разхилих на нЕкаквия мъж, дето се пише Мартин Joy Май беше единственият забавен момент в тоя тегав епизод.

# 106
  • Наблизо
Оф Противчева пак за това Дани.
Поне едната усойница си тръгва.
Освен ако не се случи чудо,Африкански ще е победител.Нечестно и вредно.Тръгнал да се притеснява,че му отишли мускулите.
А Мартин…ето защо не сваля като деугите .Ако за Ани съм сигурна,’е не яде скришно,Мартин си дояжда според мен.Няма как на 26 години и с тия килограми да сваля по-малко от Славко и Африкански.

# 107
  • София
Къде е кофата, че ми се доповръща от тия две усойници
Изключително лицемерни са всеки път като ги дават.  Доповръща ми се от мазната усмивка на Виолета като каза, че се радва, че Меги взима за ръчичика Славко навън.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 00:36 от malina_smile

# 108
Фотографката копае ново дъно в злоба и жлъч,изключително неприятна и лицемерна жена.
Мартин се оказа мързелив доста за спортист,и Ванко го потвърди.Не знам дали яде тайно,но щом на тренировки се жали не знам как очаква добри резултати.Утре ще гледам промото за финала,въпреки че май казаха че още седмица/десет дена им остават,пък уж е на 17 демек поне 3 предавания още.

# 109
Другата седмица ще гледаме бягство към победата Joy

# 110
Поне изглежда забавен следващият епизод. Надявам се да не са скрили някоя нова драма в ръкава.

# 111
  • София
Няма да ми липсват особено Славко и Меги, не ми бяха от фаворитите, дано продължат да свалят и навън. Много искам Вили Христова да спечели, но май няма как.

# 112
Обаче не ми харесва в какво се превърна предаването. Дали защото не бях чела как е в чужбина, очакванията ми бяха съвсем различни от състезанието, което гледаме в момента. Още в началото се разочаровах, че ще гонят всяка седмица хора, според мен трябваше всички да останат до края. И това ударно сваляне на кг, повечето са свалили по 30кг+,това ми звучи много нездравословно и нереалистично. Очаквах да наблегнат повече на правилно хранене, рецепти, нотмални тренировки. Неща, които да учат и участниците, и зрителите на правилен начин на живот. А то си стана надпревара.

# 113
Ахаа, ясно защо беше цялата тази атака срещу Славко, подготвяха сценария да го изгонят Satisfied Явно е бил сериозна заплаха за фаворита на продукцията и можеха да го разкарат само по този начин, защото дори след като скараха синия отбор, те щяха да го подкрепят при гласуване. Иначе с подходящи въпроси лесно се насочват разговорите и синхроните в каквато посока е нужна, за да се радват всички, че изгониха лошия човек, който единствен там мисли стратегии и смята проценти Satisfied

Пък Тошко и Вилето чак сега придобили амбиция за финала, лелееееее, дали и те си вярват като се слушат Joy

# 114
Тая двойна червена линия бе единствено и само с цел да изгонят Славко. Еми освен да честитим на мистър краставица друго не остана. Губят ме за зрител догодина

Разликата между резултатите на Славко и Тодор беше 0.04%, не виждам как може да се предвиди с такава точност, че да е планирано за отпадане на Славко.

За мен ги мерят преди официалния кантар и ги подреждат според каква драма искат да направят. Миналата седмица как първи се качи Сонай с + килограми и за последен участник пак оставиха Ани с + килограми. Барбито за втори път ѝ манипулират кантара - чак си мисля, че е платила на предаването да е там до последна седмица.

# 115
  • Някъде там
Оф много тъпо. То не, че не бях сигурна, още след краставиците, че Тошо ще е победителя, Дразничева втора, но все си мислех, че може да ме опровергаят.
Май трябваше и Мара да оставят, че поне да е пълен провала.
Надявам се Вили да е трета поне.

# 116
Не съм гледал и аз западните предавания, но тук наблегнаха на емоциите и драмата. Полезните неща се вмъкват в няма и 5% от цялата продукция. Дано да си вземат поука и следващият сезон да е малко по-здравословно ориентиран.
Но да си кажа, има влияние, дори на мен ми влияят. При мен границата от 100кг е ... все я наближавам и все правя вълничка нагоре. Тошко като мина под 100-те и ме амбицира и аз да я мина тази граница.
Животът навън обаче няма нищо общо в затворената среда там. Ето след Великден се вкарах на режим и свалих, обаче тия дни по-активен социален живот, пак печени агнета алкохол и тн, и за 2 дена 2кг нагоре.  Та участниците като излезат навън няма как постоянно да са на режим.

# 117
Сега взех да се тревожа за Тошето... както не му останаха килограми за сваляне, тази последна седмица сигурно и краставици ще спре да яде. Дано не припадне от глад преди да му връчат наградата Trollface

# 118
Любопитно ми е има ли статистика с какви проценти наднормено тегло е влязъл всеки.
Анна е ниска и все още не ѝ личи много отслабването. Изпъкналите очи са един от симптомите на проблеми с ЩЖ, включително и базедовата болест. Надявам се че я лекуват.

# 119
  • София
Регламента нещо куца, има нещо недоизмислено като че ли. Славко свали 40 кг и не е на финал, Виолета свали едва 17 и още е в предаването. Процентно Слави е свалил повече от нея. Не, че искам единият да е за сметка на другия, но нещо не ми се връзва логиката на отпадане.

ПП. Тодор чак сега, видите ли, осъзнал, че може да е на финал... ЖДБ! Цял сезон крои планове и прави шашми, ама сега чак се сетил за финал и награда. Искаше ми се Славко да остане, за да има поне някаква интрига, че може друг да спечели. Сега вече няма такава, ако печели най-свалилият.

Общи условия

Активация на акаунт