Живот на кантар - тема 6

• 32 744
  • 714
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
От гласуването идва, от имунитетите, допълнителните точки... Така си е замислено.

# 121
  • София
Е, то във всяко риалити е така, седмица за седмица, дали ще е танцуване, Игри на волята, Фермата, Един за друг и тн. Имаш ли слаба седмица те гонят/гласуват те за елиминация, не се гледа кой е най-добър. На финала вече ще видим как ще е.

# 122
  • София
От гласуването идва, от имунитетите, допълнителните точки... Така си е замислено.
Съвсем изключих за гласуването, но реално Виолета само веднъж е била номинирана.

# 123
Заради Пефтичева не гледам предаването, натоварва ме.
Кого изгониха?

# 124
Анна е ниска и все още не ѝ личи много отслабването. Изпъкналите очи са един от симптомите на проблеми с ЩЖ, включително и базедовата болест. Надявам се че я лекуват.

Ако беше с Базедова болест и то неконтролирана, досега при това физическо натоварване да е хвърлила топа.

# 125
Ако не спечели Тодор ще съм вече много изненадана.

# 126
Тошко реално е с най-голяма свален процент, ще спечели ако не го елиминират преди финала

# 127
Хареса ми последния епизод. Славко прекали, пренави се за финала. Каквото и да е, дано продължи да отслабва навън. Същото и Меги, тя пък няма никакъв състезателен дух, който си трябва в това предаване.

Добре , че малко се изпокараха в синия отбор, че ми е писнало да играят отборно.

# 128
  • София
Еми не е честно Славко, който беше едва подвижен и си промени изгледа като цяло, свали много килограми, да е навън, пък оная русата още да е вътре. Отдавна трябваше да си е заминала, заедно с нейните злобни дружки.

# 129
Кой е свалил повече процентно - Славко или Вили?

# 130
Само не разбрах, защо не дадоха кой как е подредил финалистите, Вили изглежда е доста харесвана и от сини, и от червени.

# 131
Пефтичева ми е анти от първия ден. Няма такъв дразнител. Евала, цял сезон не спря да злобее! 🤣 Тодор, не ме дразни толкова, колкото продукцията - нямаше последствия, въпреки че се знае, че е потъпкал правилата. Да, отслабна, браво за което! Ако беше отвън, само на краставици пак щеше. Какъв е смисъл да тормозиш всички останали.

Но Пефтичева трябваше да си тръгне доста по-рано.

Рорката я следях от преди година поне, ама вече не. Злобила е и тя, чак не ми се вярваше.  С тези коментари във ФБ още повече ми опротивя.

И последно, не мога да разбера в такъм тип предаване, състезание - защо се правят на ощипани мадами всички, че някой си имал стратегия. Тоест, ако Ани спечели - ще се откаже от наградата, заради някой друг така ли? Или пък Пефтичева, да бе дааа. 🤣 Смешници!

Допълвам се, Анна е втора по симпатии от гласуване и вместо да благодари та веднага: “Мислих, че Славко ще е втори.” 🤣🤣🤣
Пефтичева мисли, че стратегически не са гласували за червените, а причината е просто, че никой не го понася! Не ми хареса изобщо, че Меги каза, че заслужава да спечели човека с кауза, тоест Пефтичева. Много удобно, Пефтичева удря по слабото място повечето хора, за да си спечели съжаление. Ако се беше смирила, можеше и да се получи. Ама дете искаш, пък ще си търсиш Кен да те носи, че мъжа ти нямал плочки. Комплексирана до припадък, чак жалка!

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 09:28 от LieToMe

# 132
Всъщност кога е реалният финал на предаването? Да не би другата седмица да се излъчат финалистите, след което да напуснат хижата, за да продължат битката с килограмите самостоятелно, и да ги съберат за преброяване и последно претегляне след няколко месеца? Някак доста форсирано ще е да има 6 участници тази седмица и другата да остане само един победител. Плюс това 3 месеца са малко за пълна трансформация, пък и ще е интересно да се види как ще се справят участниците сами навън.
Каквото и да е, изключително нечестно спрямо останалите и спрямо зрителите е това непрекъснато натрапване на двама конкретни участници. Тошéто трябваше да изхвърчи още когато стана ясно, че фаства и не спазва режимите (но го запазиха, защото беше в основата на всички конфликти), а русото пиле го крепят от продукцията, като че ли ще им снесе златно яйце накрая (хора с много по-добри резултати от нейните откога-откога вече са извън играта, но тя с бодра стъпка върви към финала, а и предвид размитата концепция за класиране и гонене на участници, току-виж спечелила накрая). Няма да се учудя, ако в следващия сезон я видим в ролята на водеща. Нали като бяха на гости в телевизията, спомена, че не би отказала ефирно време?!
Знам само, че хубавият замисъл на предаването се размива от драми, съспенс и интриги, които не са приложими в случая. Уж твърдят, че искат да мотивират и вдъхновяват, а реално показаха, че дори пухкавите хора, за които все се твърди, че са добродушковци, са не по-малко подмолни от останалите.
Единственият нормален и симпатичен участник е Вили от Плевен, която със звънкия си глас и винаги доброто си отношение е големият победител за мен.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 09:38 от D. Dupree

# 133
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен ми направи впечатление снощи Рори, как каза за Славко, че бил мислил за финала и му се изместил фокуса. А нейния Тодореско, който не искаше да тренира както тя му кажеше и не ядеше за да има по-добри резултати на кантара, неговия фокус изобщо не е насочен към финала. Ванко, един път не чух да се изкаже за червените, просто си каза че не харесва Тодор, кратко и ясно.

# 134
Слагам в скрит текст от ФБ. Извинете на тези, които не искат да ги гледат.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 10:20 от LieToMe

Общи условия

Активация на акаунт