От кой матрак сте доволни? - Тема 11

• 2 428
  • 34
  •   1
Отговори
# 1
  • на майната си
Момичета, едно уточнение, ако някой не знае, надявам се да е полезно. Едно/двулицев матрак е въпрос на конструкция, не на комфорт. Еднолицевият е с вградена дървена рамка и може директно да се закрепи повдигащ механизъм или да се постави на предвидени подпори на леглото.  Двулицевият най-добре се държи върху ламелна рамка, но се слага и върху други плоскости. Двулицевият може да бъде с едностранен или двустранен комфорт. Въртенето на двулицевият е свързано със запазване за по-дълго характеристиките на материалите , вложени в него и по-равномерното им износване.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 17:43 от Parsy

# 2
Don almohadon green tea!! ❤️

# 3
Когато спалнята е с повдигащ механизъм, матрака трябва да е еднолицев , правилно ли съм разбрала?

# 4
Нашата спалня е с повдигащ механизъм на подматрачната рамка и сме си с двулицев матрак, така че не е задължително.

Иначе по темата: с iSleep Supeme сме и смея да твърдя, че това са най-добре похарчените ни пари. Heart

# 5
  • оттам, откъдето започва България
Елена 6, нашият матрак е еднолицев и е прикрепен към повдигащ механизъм.
Ползваме подматрачното пространство за завивки и др.
Не знам без механизъм как би се поставил.

# 6
Когато спалнята е с повдигащ механизъм, матрака трябва да е еднолицев , правилно ли съм разбрала?
Не.
С уговорката, че повдигащият механизъм е прикрепен към самото легло, а матракът се слага върху подматрачната рамка.

# 7
  • на майната си
Елена, момичета са отговорили - повдигащ може и на еднолицев /към него се монтита/ и на двулицев /монтира се към ламелната рамка/.

# 8
Здравейте!
Някой мнение за тези два матрака.
Massaggio и MagniStretch.

# 9
И аз съм в търсене на нов матрак, еднолицев ми трябва. Нито много мек нито твърд. Мнения за Еднолицев Lavender Duo на Тед?
https://sleepzone.bg/ednolicev-matrak-lavender-duo.html#variant=1663
Ето този?

# 10
  • оттам, откъдето започва България
Пробвайте Нано Каспия полифлекс.
Преди 13 години и все още ни харесва, но не мога да съм сигурна сега за качеството.

# 11
Здравейте!
По интересувах се за мнения отностно матраците на Магнифлекс отностно модела Massaggio Deluxe. Получих и прочетох хубави коментари за него. Обаче за MagniStretch не успях да добия представа. Може ли някой който притежава такъв матрак да сподели мнение. Тоест ще взема един от двата, но съм в дилема Simple Smile
Благодаря!

# 12
Здравейте,  аз също съм на вълна избор на матрак. Интересувам се от тези с две лица за лято и зима. Тези охлаждащи гелове охлаждат ли наистина? Някой може ли да препоръча матрак с ефект за лято и зима?

# 13
Охлаждащите гелове никаква не я вършат.
Имахме матрак с такъв гел. Съпругът ми като каже, че ще се поти, нищо не може да го спре.

# 14
  • Велико Търново
Една позната, която продава матраци, ми обясни, че тези гелове ги слагат като бариера след меморито, защото то спарвало. И затова се водели охлаждащи. По-скоро тези матраци не спарват.

Общи условия

Активация на акаунт