Живот на кантар - тема 6

• 32 431
  • 714
  •   1
Отговори
# 15
Марти ми се струва, че харесва Ани. Как я попита - “що не ме викаш да ти помагам” “ми нямаше та” “ооо не знайш каде живейм” 🤣

# 16
  • У Диспансера ...♥♥♥
Искаха да разцепят сините и успяха. Те не са по интригите и сплетните и лесно се поддадоха. Никави точки не иска да дава Тодор, той до сега на никой не помагаше ама видите ли към финала станал ангел.
Деря и Нанси, никакви ги няма в фитнеса, някакви гимнастически упражнения и даже не им повишиха пулса.

# 17
Сега им гледах скандала на Ани и Славко. 🤣 Славко или някой я питаха няколко пъти какъв е проблема, че е помогнал на Марияна, че била с 0 точки, а тя с 3. Нямало проблем, ама Тодор казал да спасят Ани, а той отказал. 🤣 Ани изобщо не си изказа позицията, ами точно като един дечко се  опита да играе сърдита. Коя си ти, че да те спасява някой? Вили добре припомни, че Тодор гласува срещу Ани на предишните елиминации. Ама Анчето си го каза: “Да, мъничка съм!”, а пък Тошко удобно я нарече сто пъти “Аничка” - от голямо уважение и опит за спасяване, да. 🤣
Предложението му на Тошко било мило, защото предложил да спасят нея. И Славко като пита тя колко точки и има и колко Марияна веднага си смени интонацията и изражението като на тийн, която са кара с техните.
Славко правилно попита, при наличие на две жени от червените, Тошко, който си е самарянин нали 🤣 избра Аничка. 🤣

На финала обаче, всички, които мрънкат срещу Славко си взеха точките, особено самарянина Тошо, а Виолета на първата игра си каза, че гласува с цел да намали точките на тези, които ще се представят по-добре.

Нямам думи за Анчето честно.

# 18
Благодаря за новата тема! Понеже някой попита - Дерия не даде конкретно обяснение дали режима може да е причина за плюса на кантара. Говореше ала бала. На мен ми се видя, че ядат по кюфтета, които са по 120-150гр, което е много и огромно. По никой начин, никой не може да ме убеди, че кюфтето е полезна храна. Във всички книги си пише, че колкото по-непреработено е месото, толкова по добре.
Между другото, толу що гледах Неделя Щонова по БТВ, чудя с защо не са викнали нея, тя е доста по-компетентен лекар, ами тая Дерия която все повече и повече се излага. А фитнесчето с много тежести - без коментар.

# 19
  • София
Направи ми впечатление, че Тодор се прави на интересен и на Дерйа във фитнеса. Имам чувството, че едва го изтърпя. Мен доскоро той не ме дразнеше, Виолета също, но имаше период, в който гледах само кантара останалото попревъртах и не им следях нишката на взаимоотношенията. Последните 4-5 епизода обаче гледам почти целите предавания и от яденето на кексчетата има някаква тенденция, която долавям и не ми харесва. От началото не съм от симпатизантите на синия отбор, писала съм няколко пъти защо. Но не разбирам участниците защо доста дълго време не реагираха на своеволията на Тодор, а на Славко в първия момент му скочиха. Визирам ситуацията, при която Дани отпадна. Че и Славко си има недостатъци, има си, но Виолета видя, че не може да надвие на Тодор и при първия удобен момент се коалира с него срещу Славко, от там изманипулираха до някъде най-лесната мишена на сините - Ани и хоп - споровете при бившите сини започнаха. При гласуване в този случай син срещу червен, Славко е аут. Направи ми впечатление и реакцията на Мартин - и той, и Ани се сърдят в момента, в който се почувстват засегнати. Голяма драма, стана доста тегаво за гледане по едно време. Само Вили Христова още държи положението. Тя е най- уравновесеният емоционално участник и й личи, че победата не й е на всяка цена, важни са й личните резултати.

# 20
  • ПАЗАРДЖИК
Между другото, толу що гледах Неделя Щонова по БТВ, чудя с защо не са викнали нея, тя е доста по-компетентен лекар, ами тая Дерия която все повече и повече се излага. А фитнесчето с много тежести - без коментар.
Неделя Щонова е невролог, няма работа там. Ако тя по някаква причина влезе в предаването аз лично няма да го гледам. Също и Руслан Мъйнов. Това трябва да е сериозно предаване, защото са сериозни проблемите и се задълбочават с годините. Не ни трябват комици. Наистина игрите са недомислени- и когато бяха на отбори и сега на индивидуално състезание.

# 21
Благодаря за новата тема! Понеже някой попита - Дерия не даде конкретно обяснение дали режима може да е причина за плюса на кантара. Говореше ала бала. На мен ми се видя, че ядат по кюфтета, които са по 120-150гр, което е много и огромно. По никой начин, никой не може да ме убеди, че кюфтето е полезна храна. Във всички книги си пише, че колкото по-непреработено е месото, толкова по добре.

Всъщност е малко този протеин. Особено за хора с такива килограми и с такива тренировки.
Фитнес с тежести е нещо прекрасно.
Кардиото само сваля мазнини. И ще изглеждат като разплути. С кардио мускули не се прави. Само тонизира.
Силовите тренировки извайват тялото.
Вижте Рори. Прекрасно тяло.
Мускули трябва да се правят, мускули.
Човек който има мускул, докато седи гори калории и кръвна захар и без участие на инсулин.

# 22
По отношение на сблъсъка Дери - Тодор и силовите упражнения - да, след по-сериозна тренировка с тежести тялото задържа вода, за да се възстанови и кантарът в следващите няколко дни ще покаже повече. Тодор е наясно с това и затова ги избягва.

# 23
На мен даже ми се стори, че Дерйя (която със сигурност знае, че тренировките с тежести ще покажат + на кантара) се опита да саботира Тодор. Само него го притискаше 15мин да вземе повече тежести, Рори уж била казала да тренират за мускули, бла бла. Ма само за Тодор ли го е казала? А другите вяло размахваха някакви малки гирички отстрани🤔
Не разбирам какво точно е слабохарактерното на Ани, че не прие веднага изсмуканото обяснение на Славко и настояваше, че се е почувствала обидена? Тя даже каза, че не я боли заради това, че не я е пуснал да спечели, а за думите му към Тодор. Което е нормално, Ани явно не е очаквала нож в гърба от собствения си отбор. Браво, че не им клекна.

# 24
Не смятам, че Дерия се интересува от кантара.
Тя се интересува да ги научи как да се хранят и как да спортуват.
Така си мисля. Не съм стигнала до момента обаче.
Предпочитам от силови тренировка да задържам малко вода, отколкото от въглехидрати Grinning
Миналата седмица и аз от силови се бях поиздула, но ставам един ден и съм си вече екстра.
Та не знам тия там са за 50-те хилки или за да се научат как да живеят?

# 25
  • вкъщи
Днес Тодор и Вили бягаха на 5 км рън в Бургас. И двамата много усмихнати и позитивни. Тодор вече почти няма нужда от сваляне, Виолета е много смалена. Говорихме си и с двамата,снимахме се.Дано продължат да тичат и спортуват.

# 26
Марти ми се струва, че харесва Ани. Как я попита - “що не ме викаш да ти помагам” “ми нямаше та” “ооо не знайш каде живейм” 🤣
И на мен ми заприлича на лек флирт. Особено, ако наистина момичето, което идва при Мартин е само приятелка, а не приятелката му.
Диалектът му ми е симпатичен, писала съм го вече, като от приказките или българската класика ми е. Дразнещо е диалектът и липсата на правоговор при политици и журналисти с претенции, при хора от народа-не.

# 27
След като ще има директна червена линия и двама ще си тръгнат няма какво да се говори за гласуване.

Залагам на Марияна и Миглена, или Марияна и Виолета П, че ще напуснат тази вечер. Няма как. Предаването свършва и накрая ще останат само 2-3-ма.

Ани ще избухне след последното задържане според мен.

# 28
Гледах ги Марто и Ани в кухнята преди малко с кюфтенцата.
Ми имаше си лежерно флиртче.
Според мен онази му е просто дружка.

# 29
По отношение на конфликта смятам, че Тодор и Виолета отдавна се опитват да разбият синия отбор, защото иначе нямат шанс при гласуване.  Не случайно избраха Ани. Тя е лабилна и инфантилна. Как може човек на 30 години да няма грам критчно мислене, а за самокритичност да не говорим. Веднага се хвана на въдицата. Но поне й падна маската.
Абсолютно! Двамата манипулативни хубавци добре знаят, че трудно ще стигнат до финал, ако сините продължават да са повече. И "Аничка" веднага падна в капана им. Не знам как може да вярва на човек, който вече е гласувал тя да си тръгне, а на тази игра му дойде супер, че е до нея и може лесно да я подхлъзне /или сам се е набутал до нея с тази цел, не гледах началото на играта, когато са се подреждали/.

Само хора, които не гледат риалити състезания може да се вържат на идеята, че вече няма отбори и всеки играе за себе си. Дори в тези, които са индивидуални от самото начало, се образуват коалиции, за да си помагат да вървят към финала. Така че поддържането между бившите сини и червени е напълно естествено. Дано Ани като гледа сега отстрани цялата ситуация, да е разбрала колко "искрено" е било предложението на Тошето да ѝ помогне Trollface

Аз лично не се заблуждавам, че някой от участниците е там заради нещо друго освен наградата. Всеки може да си направи един хранителен и тренировъчен режим при желание, както и да отдели 2-3 месеца да се откъсне от ежедневието, за да влезе във форма. Но щом влизат в телевизионно предаване с парична награда, значи целта им е да спечелят. И в това няма нищо лошо, затова са измислени тези риалитита. Не разбирам защо са обвиненията срещу Славко, че искал да стигне финала, сякаш другите не искат Smiley

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 15:54 от Iveta_S

Общи условия

Активация на акаунт