Живот на кантар - тема 3

• 33 753
  • 743
  •   2
Отговори
  • Телиш/Плевен

Състезателното риалити шоу „Живот на кантар“ (The Biggest Loser) е световен телевизионен феномен, реализиран в над 40 държави и гледан от над 100 милиона души в 220 страни по света.
То съчетава в себе си забавление, умело комбинирано с предоставянето на полезна информация за здравословен лайфстайл.
За първи път в България, феноменът, променил животът на хиляди души по света в голямата борба с килограмите, стартира  на 13 февруари 2025 г. по bTV с водеща Нанси Карабойчева.

В продължение на три месеца, участниците спазват специален хранителен режим и тренировъчна програма. По пътя към „голямата загуба“ до тях ще бъдат професионални треньори и ментори, посланици на голямата промяна. Заедно с тях те ще преминават през всички емоционални и физически изпитания. Те са хората, които ще ги мотивират и подкрепят по време на цялата трансформация, в която едни обикновени хора, ще постигнат нещо необикновено пред погледа на зрителите.

Менторите на участниците ще бъдат професионалните треньори Анита Маркова и Иван Георгиев – Ванко, клиничният диетолог Дерйа Хюсеин, както и специалистът по ендокринология доц. Явор Асьов.

Победителят в предаването ще спечели 50 000 лева.
Поощрителна награда от 15 000 лева ще получи на финала този от отпадналите участници, който е свалил най-много.

Скрит текст:

Скрит текст:

Този, който успее да загуби най-много килограми на финала вместо калории, ще брои пари.

„Живот на кантар“ – единственото предаване, в което печелиш, докато губиш!

Старите теми: [1], [2]

# 1
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата Лале!
Гласувах за Вили Х., макар че и Ани ми е много на сърце, поне се надявам да е на финал. Според мен днес ще им кажат, че треньорката на червените няма да ги тренира вече, Тодор нещо много драматичен ми се видя. Очаквам друга жена да вкарат.

# 2
  • Телиш/Плевен
Резултатите от анкетата в миналата тема:

Кой е Вашият фаворит до момента?
Гласували: 125

57 гласа за Виолета Христова
51 гласа за Анна
35 гласа за Тодор
23 гласа за Мартин
21 гласа за Славко
17 гласа за Сонай
14 гласа за Виолета Пефтичева
12 гласа за Рая
9 гласа за Йорданка
7 гласа за Симеон
5 гласа за Поли
3 гласа за Мария
2 гласа за Марияна
1 глас за Миглена

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 23:07 от Лале в дъжда

# 3
Благодаря за темата.

Аз обаче нямам фаворит.

# 4
  • Варна
Аз имам и са трима, Анна, Мартин и Славко. Дай Боже всички да успеят, за да са здрави, но тези тримата са ми най-симпатични.

# 5
  • Сливен
За Анна 🍀
С нетърпение чакам кантара..

# 6
  • София
В повечето предавания едвам избирам един любимец, а тук харесвам повечето участници. Никой не искам да си тръгва. Гласувах за Вили от Плевен.

# 7
И аз харесвам повечето участници, но можеше да се гласува най-много за 3 и избрах Вили от Плевен, Мартин и Рая.

# 8
Благодаря за темата.
Вили Христова ми е фаворит. След нея- Ани.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 20:14 от TuЛи

# 9
  • Телиш/Плевен
И на мен са ми симпатични всички, без Мария.
Може би като най-голям фаворит ми се очертава съгражданката Вили Христова. Heart

# 10
Благодаря за темата!

Рая, Вили Хр., Ани и Тошко са ми фаворити.

# 11
И на мен Рая ми е най- миличка. Като да има златна душичка.
За нея гласувах.

Гледам ги на тренировката, дамата от Благоевград май е отслабнала най-много. С тези бели тениски са много сладки 🙂

Поли се казва.
Аз градовете им запомних, имената още не 🤣

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 20:42 от tays

# 12
Коя е от Благоевград?

Хахах, Вили от Плевен ме уби: "Съпругът ми се справя с домакинските задължения много добре, той може да готви яйца".

# 13
Продължавам да гласувам за Ани. Освен нея симпатизирам много на Мартин, Рая, Вили Христова.

Разбрах какво не ми харесва в другата Вили благодарение на Тодор: и двамата говорят в клишета, като при нея долавям нотки на популизъм.

# 14
  • ПАЗАРДЖИК
Аз гласувах за Ани да спечели, много са ми симпатични и Мартин и Вили Христова. Трудно ми е да кажа кой да отпадне… от сините само Мария не харесвам. От червените ако трябва да избирам, може би Поли има най- малко за сваляне и при желание може да се справи и у дома

Общи условия

Активация на акаунт