Живот на кантар - тема 3

• 35 543
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Еееее ,много грозна реакция на Виолета !
Свалила мижавите 100гр ами тази ехидна усмивка като видя,че техният отбор е победителят ,ми стана страшно отвратителна Rage
Много ми е неприятна. Не мога да повярвам,че е масово харесвана тук. Тъкмо се зарадвах,че ще си ходи и червените спечелиха
Не мисля, че е масово харесвана, хубавите коментари са за другата Вили от Плевен, за фотографката са рядко. Засега освен Мария другите нямат чак брутални изцепки, така че нормално всеки да си има някакви фенове.

# 46
Викайте и Барби, че съвсем не знаех за коя пишете. 🤣
Първа страница е чудесна. Благодаря на Лаленце!
 Ще си върна да видя усмивката. Опасни сте значи 😄. Надушихте я още отначалото. А аз при представянето нея си бях харесала. Викам си фукла, намахана, модерна.

# 47
Обаче Мария ражда страшни лафове. Вили имала "вътрешна култура".

# 48
Яд ме е за сините, по-симпатични са ми. Да се стягат да ги печелят вече тези игри.

# 49
На мен фотографката също не ми допада. Чисто интуитивно ми се струва, че не би ми допаднала, ако имам възможност да контактувам с нея.

# 50
Наистина беше грозна усмивчицата на Вили, когато видя резултата на отборите.
Не беше физиономия на облекчение, а злобна усмивка.

Като цяло трио Елит са антипатични - само Йорданка не знам какво прави там. Не изглежда злобна и като човек, който крои планове, но…

# 51
Тъкмо ми стана лееееко симпатична и я изфишкаха Cry

# 52
Айде Мара си тръгва.
Ей, от сто дола вода докараха, само и само да не кажат - едвам я търпим, да си ходи отдето е дошла. Joy
Тя пък от своя страна била променила обстоятелствата, едва ли не тя ги е направила хора. Те т'ва му се вика яко самочувствие. Joy

# 53
Мария може да е всякаква ама поне не манипулира и не злобее. Не е чак толкова лоша - всеки си има кусури.

# 54
  • ПАЗАРДЖИК
Не ми е жал за Мария. Тя няма никакъв успех в социализацията, не се поучи нито от диетолога, нито от треньора. Освен това е под 90кг и теглото й не е толкова проблемно

# 55
Много ме трогна, като каза, че това ѝ било детска мечта. 😂 Сетих се за Митьо Пищова (светла му памет), който показваше евро, открито в бурканите на баба му.

# 56
Този избор им беше най лесен. С предизвестен резултат.
И айде другия път ще мъкнат/търкалят гуми.
Тия хора сили и сланини не им останаха, както и кръстове, гърбове и други чаркове. Баси тренировките.

# 57
Гледам от вчера.
Това с тухлите беше забавно.
С копаенето също. Ама таз русата какво се заяде.
Жената си каза, че е слаба в ръцете, не е  копала и няма проблем да не играе.
Защо и се нахвърлиха не знам.

Повечето моменти превъртах, та съм изпуснала, ама не мога приказките им много да слушам.
Имам още да гледам.

# 58
Барби си е направила групичка от последователки. Хитруша ни е тя. Ако стигне елиминации, две фенки си има в своя полза.

# 59
Малко в повече ми идват сълзливите моменти, знам че не е приятно с подигравките, но и на слабите им се случва. За съжаление много деца и хора си прожектират собствените комплекси върху другите.

Мария тъкмо спря да ме дразни и си тръгна. Но първоначалното и поведение и изигра лоша шега.

Общи условия

Активация на акаунт