Живот на кантар - тема 3

• 35 578
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Мария ще ми липсва, колоритна и директна, забавляваше ме. Много повече за предпочитане пред усойници като Туранага Сама с татуирани вежди- Поля

# 61
То при Мария не е само характер. Няма отборен дух. Детството и я е направило вълк единак.
Нищо чудно да спечели 15 000 лева точно тя 😀

# 62
  • София
Гласувах за Ани да спечели, като гледам тя е с най-много фенове.
Мария има някакви липси, но тя си знае през какво е минала.
И на мен ми е странно, че Мартин не сваля най-много кг. Млад е, има много за сваляне, а едва-едва мърда. Дано се задейства метаболизмът му и да напредва. Сладък беше в разговора с майка си - не може да готви, ама помага.

# 63
Това с обидите беше добро.
Това е нещо, което цял живот може да те тормози.
Дано са се отърсили в голяма степен.

# 64
  • Варна
Аз също бях започнала да симпатизирам на Мария. Чисто и просто ме забавляваше колко е нестандартна. Някак не се вписваше в калъпа, точно  колоритна личност.
Тази вечер превъртах сълзливите моменти, наистина идват малко в повече.
Много ме е яд за Мартин. Момчето полага доста усилия и се надявах да има по - добър резултат. Все си мисля, че това изгонване е някаква недомислица. Можеше накрая да спечели този с най - голям напредък, но да си стоят всички до края. Ето Симеон миналата седмица беше - 0.300, а тази седмица е в пъти по - добре. Не намирам тези седмични мерения за обективен критерий.

# 65
Този Тодор ми е адски досаден. Все философства, обяснява, реве като жена. Ако ми е в къщи няма да го изтърпя това чудо. Харесвам Рая- упорита, принципна и добричка.
Обаче, прави впечатление колко малко свалят-1-2% от теглото им, което е едно нищо. Диетоложката се излага с режим, който явно не дава резултати.

# 66
Мария може да е всякаква ама поне не манипулира и не злобее. Не е чак толкова лоша - всеки си има кусури.
Наистина всеки си има кусури!
Но не мога да повярвам на това, което сте написали - Мария не манипулира? Ами тя основно това правеше! Влиза в кухнята и се държи като Шеф Ангелов, от ХК.
Непрекъснато оспорва диетите и тренировките. Това не можело, онова не било така...
Ами, аджеба, защо си там, като можеш и сама да си решиш проблема?

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 22:32 от MoSt new

# 67
Мара я вкараха от предването за "съспенс",
но не им се получи, тя май лекинко се усети и се кротна спрямо другите, ко ли си каза - тия ще ме изгонят при първа възможност, я, да си трая и те взеха, че я изгониха. Joy

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 23:19 от Джаста Праста

# 68
Мара чухте ли я какво каза, не трябвало да излиза, че имала още какво да даде на другите. Тя въобще не е влезнала да се учи на нещо, а да преподава... Уникално самочувствие, като разбира толкова що е там в това състояние

# 69
Според мен психолозите събраха отбора и "говориха" сериозно с тях 🙂
Един от участниците каза "Пренебрегнахме Его-то си и нещата потръгнаха"
П. С. Има ли някъде каква зодия са участниците?

# 70
Предполагам не съм първата, на която ѝ хрумва въпросът как ще контролират излезлите да не отслабват с медикаменти. Не би било честно някой така да спечели парична награда.

# 71
Не ми харесва в това предаване, че няма музика на определени сцени, при тренировки да има малко Вивалди 😁, няма повече диалози в синхроните. Досега само в последния епизод се обади " редактор" да пита Рая какво и диктува разумът. Много статично някак върви, а и с тази Нанси..., ох, като восъчна кукла ми е. Можеше да е доста по- живо. Участниците са страхотни. Нещо има много сбъркано в излъчванията. И защо не чухме музика и малко танци на коктейла. За рев и Тошо има време, за весели неща- не.

Ирис, уместно подозрение.

# 72
Според мен няма как да контролират каквото и да е извън предаването.
Всеки може да приема каквито си иска, медикаменти и/или добавки.
Като гледам Мария е много вероятно да се опита...

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 23:27 от MoSt new

# 73
Предполагам не съм първата, на която ѝ хрумва въпросът как ще контролират излезлите да не отслабват с медикаменти. Не би било честно някой така да спечели парична награда.
Няма как да се контролира, както няма как да се контролира, ако някой отслабва с успешни, но не здравословни практити(напр изтощителни глад или изключване за дълго на големи хранителни и групи)
Тези 15 000 лв вместо да ги дават поощрително на най-отслабналия, да бяга ги вложили в това, поне в началото никой да не отпада, напр първия, месец.

# 74
Този Тодор ми е адски досаден. Все философства, обяснява, реве като жена. Ако ми е в къщи няма да го изтърпя това чудо. Харесвам Рая- упорита, принципна и добричка.
Обаче, прави впечатление колко малко свалят-1-2% от теглото им, което е едно нищо. Диетоложката се излага с режим, който явно не дава резултати.
Никак не е малко,ако свалят по-бързо ще им овиснат кожите, особено на по-възрастните.
Съвсем нормално и здравословно е до 2 кг на седмица ,а някои от участиците дори свалят повече. Два кг на седмица може да изглеждат незначителни, но за година ако си запазят режима и след предаването е възможно да отсланат с 50 кг ,реално  половината имат да свалят по-малко.
Идеята на диетоложката е да им създаде правилни навици, да се научат с какво и по колко да се хранят дългосрочно. Би било страшно малоумно и дори опасно  да ги опънат на чай с ябълки ,за  да има бързи резултати и да видим как се топят по 5-7 кг на седмица ,а  след една година участниците ще си ги върнат двойно.

Общи условия

Активация на акаунт