Живот на кантар - тема 3

• 35 558
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Много ми е чудно защо Марти не сваля повече.
Вили фотографката пък и тя.
Марти е млад, и с доста кг. Старае се момчето. Трябва нещо да му променят в режима. Толкова се е притеснявал да не отпадне. Дожаля ми

# 31
И се чудя за Мартин, като един от хората с най-много килограми там,би трябвало да сваля най-много тъй като има най-много излишък Confused

# 32
Лаленце, благодаря за темата. Hug

В анкетата гласувах за Ани, много ми е миличка и добричка. Млада и нежна душичка. Заслужава да постигне целите си и да бъде щастлива. И аз ги харесвам като двойка с Мартин(той е другия ми фаворит), но той май каза, че има някой в града му с когото иска да му се получат нещата, когато отслабне.
Напоследък не симпатизирам много на Тодор, много ревлив и драматичен, другия "драма куин" ми е Симеон, орева орталъка за тез "- 300гр."

# 33
Еееее ,много грозна реакция на Виолета !
Свалила мижавите 100гр ами тази ехидна усмивка като видя,че техният отбор е победителят ,ми стана страшно отвратителна Rage

# 34
  • ПАЗАРДЖИК
Айде Мария да си ходи

# 35
Леля Мара май ще си ходи.
Тамън свикнах с нея. Joy

# 36
  • Телиш/Плевен
Айде Мария да си ходи
Да бъде! Hands Pray Hands Pray Hands Pray

# 37
Дано да е Мария, много ще ми е гадно, ако някак си решат да махнат Вили.

# 38
Еееее ,много грозна реакция на Виолета !
Свалила мижавите 100гр ами тази ехидна усмивка като видя,че техният отбор е победителят ,ми стана страшно отвратителна Rage
Много ми е неприятна. Не мога да повярвам,че е масово харесвана тук. Тъкмо се зарадвах,че ще си ходи и червените спечелиха

# 39
Айде Мария да си ходи
Явно, така ще стане. Въпреки че взе да се очовечва накрая.

# 40
Ох, много се вълнувам. И да си ходи Мария.
Как може, без треньор са червените, и биха

# 41
Леля Мара май ще си ходи.
Тамън свикнах с нея. Joy
И мен тъкмо почти спря да ме дразни,но да не пипат Вили,моля!!!

# 42
  • Варна
Наистина беше грозна усмивчицата на Вили, когато видя резултата на отборите.
Не беше физиономия на облекчение, а злобна усмивка.

# 43
И според мене няма нужда от толкова рев. Големи хора са. Дебели, слаби все тая. Човек трябва да приеме нещата с достойнство, не със сълзи и сополи. Такова е, късата клечка са изтеглили с метаболизъм, но има и по-страшни неща. За всяка трудност рев, така не става.

# 44
  • Бургас
Ох, много се вълнувам. И да си ходи Мария.
Как може, без треньор са червените, и биха
Понякога си мисля, че нагласят малко кой отбор да спечели, за да са наравно играчите при отпадане.
И на мен не ми хареса усмивката на Вили и на синия отбор пляскаше от кумува срама.🙄

Общи условия

Активация на акаунт