Живот на кантар - тема 2

• 34 240
  • 728
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен

Състезателното риалити шоу „Живот на кантар“ (The Biggest Loser) е световен телевизионен феномен, реализиран в над 40 държави и гледан от над 100 милиона души в 220 страни по света.
То съчетава в себе си забавление, умело комбинирано с предоставянето на полезна информация за здравословен лайфстайл.
За първи път в България, феноменът, променил животът на хиляди души по света в голямата борба с килограмите, стартира  на 13 февруари 2025 г. по bTV с водеща Нанси Карабойчева.

В продължение на три месеца, участниците спазват специален хранителен режим и тренировъчна програма. По пътя към „голямата загуба“ до тях ще бъдат професионални треньори и ментори, посланици на голямата промяна. Заедно с тях те ще преминават през всички емоционални и физически изпитания. Те са хората, които ще ги мотивират и подкрепят по време на цялата трансформация, в която едни обикновени хора, ще постигнат нещо необикновено пред погледа на зрителите.

Менторите на участниците ще бъдат професионалните треньори Анита Маркова и Иван Георгиев – Ванко, клиничният диетолог Дерйа Хюсеин, както и специалистът по ендокринология доц. Явор Асьов.

Победителят в предаването ще спечели 50 000 лева.
Поощрителна награда от 15 000 лева ще получи на финала този от отпадналите участници, който е свалил най-много.

Скрит текст:

Скрит текст:

Този, който успее да загуби най-много килограми на финала вместо калории, ще брои пари.

„Живот на кантар“ – единственото предаване, в което печелиш, докато губиш!

Старите теми: [1]

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 23:56 от Лале в дъжда

# 1
  • Сливен
Благодаря за новата тема. Страхотно оформление Лале 😊. Явно аз не съм разбрала, че гледат % най-малко, а не кг..

# 2
  • София
Най-приятни участници за мен са Тодор, Вили, Анна.
Неприятно е да гонят хора още първата седмица. Според мен трябва да поседят поне 2-3 седмици, да изградят поне някакви навици... А най-добре щеше да е всички да останат.

# 3
Не дочетох анкетата и гласувах само за Ани, но така или иначе тя ми е най-симпатична до момента.

Наистина хранителният режим е водещ при такива случаи. Двигателният такъв е добавен бонус за тонус и придобиване на добри навици.

# 4
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата! Моите фаворити са предимно от синия отбор - Вили, Ани и Славко. От червените - Тодор.

# 5
Лаленце, благодаря за новата тема.
Flowers Tulip Flowers Tulip Flowers Tulip
Гласувах, но засега всички са ми приятни, без една леля, ама това е подробност. Wink

# 6
  • На морето!
И моите фаворити са от синия отбор.
А дамата с шоколада толкова сладко разказва за любовта си към.шоколад, че като чуя гласа й и веднага визуализирам кутия бонбони Simple Smile

# 7
Благодаря за темата 🤗
Не успях да гледам,но ви изчетох и по коментарите ви разбрах какво е станало.Утре ще превъртам.
Антонио така добре тръгна,първи завърши първото предизвикателство,явно нещо психически го демотивира.Ето затова им трябваха лични индивидуални разговори с психолог,не мога да повярвам че са спестили точно от това,огромен пропуск.
Аз харесвам всички без Мария и фотографката,ама понеже Лаленцето ме е ограничили 🤗 гласувах за Тодор,Славко и Вили,ако можех щях да дам глас и за Поли,Анна и Мартин.

# 8
  • Телиш/Плевен
И на мен са ми симпатични всички, наистина много приятно за гледане предаване се оказа. Heart Eyes Но една идея повече симпатизирам на Вили Христова, Тодор и Анна.
Леля Мария не знам какво търси там, тя всичко си знае и да не забравяме, че си познава тялото, та явно не ѝ трябват нито съвети, нито нищо. Joy
Повече ми харесва синият отбор, то и двама от моите любимци са в него. Ванко също ми харесва повече като треньор.

сикрет, още в самото начало казаха, че ще гледат проценти. И според мен така е по-справедливо.

# 9
  • Някъде там
Лаленце 🫶
Нямам фаворити, всички са ми приятни освен Мария, но и тя ме забавлява с нелепите си изказвания.
Ванко е по добър като треньор за мен.
Диетоложката ми е много симпатична.

# 10
Благодаря за новата тема! И според мен никой не трябваше да гонят.

Най-симпатични са ми Ани, Вили Хр. и Мартин.

# 11
Аз се надявах, че Антонио като се отказа, няма друг да отпада. Все пак един участник излезе, не беше нужно да отпада и втори. Все още им е рано да си ходят. Поне за мен е рано и не ги пускам, ама мен не ме питат.
Предаването ми харесва. Нещо ново е, надъхващо, стимулиращо и засега доста позитивно. Свеж телевизионен полъх.

# 12
  • София
И аз симпатизирам повече на синия отбор заради Ванко. В червения Тодор и Вили ме дразнят по някакъв начин. Симпатичен ми е Мартин, а останалите засега са ми безлични.

# 13
  • Телиш/Плевен
И аз до последно си мислех, че заради отказа на Антонио, никой няма да си тръгне днес. Но уви...

# 14
Благодаря за темата, Лале🙂. Симпатизирам на почти всички и все още нямам изявени фаворити. Ванко повече ме радва като треньор, а и синият отбор изглежда по-сплотен.

Общи условия

Активация на акаунт