Живот на кантар - тема 5

• 37 757
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Пак се изявяваше Асьов миналата седмица.
Самият той подпухнал и налял бузи, сравнено с преди няколко години. Може да е добър специалист, но се държи изключително пренебрежително с пациентите си. Лични впечатления.

Сега намерих в БТВ от февруари интервю с този лекар. За мен е с надномерно тегло, форма на лице, вратът отзад, като цяло... не бих взел пример от човек, който не може да покаже върху себе си, освен ако не е негов личен избор, да си е така и това да му харесва. Не можем да обвиняваме хората за техният личен избор.

За клипа на Стан... Оземпик е мега вреден с много неясни последици...

# 601
Асьов предишния път си каза, че самият той също има проблеми с килограмите и е бил дебел от малък.

# 602
  • Наблизо
Майка ми е пациент на Асьов и казва че е много добър лекар.Много индивидуално подхожда към пациентите си,не ги мачка като други.Това,че самият той се бори със същото като пациентите си,не го виня.Едър е,не се оставил да е 150 кг и е с такава структура,че няма да е Давид Ганди.

Много ми хареса интервюто на Ванко,което инстаграм профила на Живот на кантар е публикувал в стори.Много ми харесва този Ванко,ако бях в Бг щях да се запиша при него да тренирам.
Тази обцесия от перфектност,правилната и лошата храна и т.н. е тоюно толкова болестотворна като бинджхраненето и т.н.

# 603
Ванко има онлайн тренировки, поне това знам от тикток. Не знам обаче колко са добри Simple Smile
Абсолютно споделям мнението за измислената перфектност, пълна щуротия е.

# 604
  • Варна
За качените  1.200 кг. на Ани, аз ако ям след 15.30 ч. следобед, на следващия ден съм с 2 кг. плюс, които после свалям месец и половина. От години съм на НВВМХ , от година и нещо съм и на двукратно хранене /  не вечерям / , но отвреме на време пак качвам. Стрес, метаболизъм и лична ситуация.

# 605
Да не говорим, че и редовният стомах  влияе на меренето, особено ако ги мерят сутрин на гладно (не знам кога ги мерят, всъщност).
Може смяната на режима на хранене да им се отразява различно на стомаха.

# 606
Колкото и добър да е един треньор/лекар/диетолог... ти не може да си го влачиш със себе си цял живот и да му плащаш Simple Smile
Най-добрия за мен вариянт е да инвестирам в знания и опит. Година и половина вече стана, от както чета активно и с помощта на моята половинка, която завърши медицина с отличие... събирам пъзела.
Миналата година по едно време бях се отчаял, защото видях колко много неща трябва да изучиш и осъзнаеш... и а-ха да му тегля една майна, но сега не съжалявам, тъй като видях резултати и такива неща като плата, йо-йо ефекти и други страшни състояния са ми далечни като проблеми Simple Smile
Ще дойде момент, в който всичко това ще влезе в рамката на приятни навици в ежедневието и всичко ще го правя по-усет, слушайки вече правилните сигнали на тялото Simple Smile
Така де, тук нямаме цел, а път Simple Smile

# 607
  • Варна
Все пак си мъж и ти е по-лесно , нищо лично. Женските състояния са безкрайна вселена от състояния , емоции и друг тип хормони, понякога и с осъзнаване не се получава, защото тялото си има собствено мнение. Дисертация мога да напиша как искаш, знаеш и прилагаш наученото, но саботажа идва отвътре Simple Smile Тъй , де.

# 608
Аз самата съм на режим от 10 месеца, свалила съм само 15кг Sad Имаше 2 месеца, в които качих 2 кг и не мърдах без да прегрешавам по никакъв начин и после ги смъкнах. Сега пак качих изведнъж и то 1,5 кг. Не се отказвам и си продължавам с диетата. Малко е обезсърчаващо, но мотивацията ми е много силна.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 17:10 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 609
Асьов предишния път си каза, че самият той също има проблеми с килограмите и е бил дебел от малък.

Около Ковид пандемията сериозно се беше взел в ръце и беше станал малък Мистър Пропър. Беше свалил драстично и качил доста мускулна маса. Нищо общо с вида му сега.

# 610
  • Mediterraneo
Все пак си мъж и ти е по-лесно , нищо лично. Женските състояния са безкрайна вселена от състояния , емоции и друг тип хормони, понякога и с осъзнаване не се получава, защото тялото си има собствено мнение. Дисертация мога да напиша как искаш, знаеш и прилагаш наученото, но саботажа идва отвътре Simple Smile Тъй , де.

Съгласна съм. ММ е на режим от 2 месеца, свали много бързо натрупаното по корема и паласките само за месец ограничаване на хляб и захар. Отслабна видимо бързо. После включи ударно фитнес 5 дни седмично, трупа маса, качва кг, но вече мускули. Аз това нещо бих го постигнала с 5 пъти повече труд и сигурно за 2 години, не за 2 месеца.

# 611
  • София
Е, то много зависи и човек как се е хранил, ако пое газирани, сладко, дюнери, само да ги спре и ще ги свали, много по-различно е, ако тези храни не са част  от ежедневието на човек.

# 612

Съгласна съм. ММ е на режим от 2 месеца, свали много бързо натрупаното по корема и паласките само за месец ограничаване на хляб и захар. Отслабна видимо бързо. После включи ударно фитнес 5 дни седмично, трупа маса, качва кг, но вече мускули. Аз това нещо бих го постигнала с 5 пъти повече труд и сигурно за 2 години, не за 2 месеца.

И на колко години е Твоето Мило Simple Smile

# 613
  • Mediterraneo
Е, то много зависи и човек как се е хранил, ако пое газирани, сладко, дюнери, само да ги спре и ще ги свали, много по-различно е, ако тези храни не са част  от ежедневието на човек.

Разбира се, в случая на ММ( моят мъж, не моето мило) нищо от изброеното не му е било в менюто. Газирано веднъж седмично, дюнер два пъти годишно, наблягаше на хляба; една франзела на ядене не му се опъваше никак.
На 50 е, това също е от голямо значение. Не говорим за 25 годишен мъж. Аз и на 25, и на 50, свалям бавно и трудно.

# 614

Аха, колко пъти съм казвалва - Мъжете са гадове Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт