Живот на кантар - тема 5

• 37 748
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Е чак пък да си скапват визията не бих казала. Селена Гомез и Лана дел Рей са топ, Адел също не е зле.
Това са жени, които не са имали нужда от драстично отслабване като нашите герои, а и преди всичко са здрави - нямат ИР и килограми, нрупани с години. Имат достъп и до фитнес гурута, лични готвачи и т.н. А пък нашите чалгарки приемат свръхдоза от лекарството, правят им специални вливки на системи и са като умрели, повръщат със седмици и как няма да са свалили?! Те затова отменят концерти и т.н. и после хоп - слаби. И щом спрат и пак започнат да ядат и край.

# 646
Е чак пък да си скапват визията не бих казала. Селена Гомез и Лана дел Рей са топ, Адел също не е зле.

на мен ми е все тая, но просто като проява на любопитство напиши в гугъл картинки: ariana grande ozempic

или изгледай това видео Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=BELmdjaXt4A

разковничето е - има риск и няма гаранция, че няма да изтегля късата клечка Wink

# 647
Първо не е ясно изобщо Ариана Гранде дали е била на Оземпик. Второ и да е била, е било чиста от суета, от където и всъщност му тръгва кофти славата. Иначе такива като нея, които го ползват, само за да отслабнат и нямат предпоставки, е нормално с мазнините да свалят и мускулна маса.

Риск има при всяко лекарство. Затова се прави анализ рискове-ползи.

# 648
Продукцията е виновна за времето което Дерийа прекарва в предаването. За толкова и е платено, толкова седи. Симеон при Стан разказа, че те са искали от нея да им прави програми за хранене след предаването и тя на другия ден им е казала, че всеки който е участвал и реши, че иска да я наеме след това, то тя ще го консултира безплатно. Тоест, не е виновна жената според мен.

# 649
Аз просто давам пример, че не всички, които взимат Оземпик после стават мумии в лицето. А това слколко е безопасно лекарството не мога да коментирам. Иначе моята ендокриноложка каза, че не е задължително да се съсипеш с оземпика и да станеш като анорексик, просто някои звезди се оливат и зорлем се докарват дотам. Това е нейното мнение, пък не знам.

# 650
За това и казах, май не обърнахте внимание: има риск и няма гаранция, че няма да изтегля късата клечка Simple Smile

В ролята си на лекарство и под лекарско предписание... може би си заслужава. Но тази тема не е за това Wink

# 651
То едни лекари...да ги утрепеш.
Много пъти лекари изписват на хора,  които нямат нужда от оземпик или саксенда точно тях.
В темата за ир имаше потребителка, която с лека ир, не много кила и вместо просто да и  каже някоя добавка и режим, тя и казва, че нямало нужда от метформин, но ако иска може оземпик или саксенда да и изпише.
Ей това е отровен лекар.
То и други са идвали с много оплаквания от тези препарати.
Метформин да и беше изписала.
Саксенда и други такива имат много лоши странични ефекти и с летателен изход.
Но хора,  които не им се занимава с режими, не им дреме за здравето, а само зор да са слаби, прибягват до такива лекарства. Е, после си чукат главите.

# 652
Ето я Вили от Плевен.Има някакво отслабване в лицето ,ама чак пък осезаемо ,не виждам.

# 653
Аз не разбирам какво толкова се пенявите. Това е просто едно шоу. Мен никой участник не ме дразни. Тодор не беше толкова дебел и е по-умен от останалите. Как пък в състезание за отслабване е грешно да ядеш по-малко?!

# 654
Защото когато ядеш прекалено малко организма се запасява и просто спира да сваля.

# 655
Още не е измислен друг начин за отслабване освен да ядеш по-малко, отколкото изразходваш.

# 656
Надявам се правиш разлика между  по-малко и прекалено малко?

# 657
Надявам се правиш разлика между  по-малко и прекалено малко?

Тези които не отслабват не ядат прекалено малко, а ядат малко повече от колкото изразходват.

# 658
Знам,че е трудно да се повярва,че с глад не се сваля защото така ни е набивано,но не всичко е в калорийния дефицит! 
Години наред живеех на литри кафе (без захар)  и едно хранене дневно,в тежки работни дни и това хранене пропусках ,но трупах ли трупах килограми. В момента имам нищожна физическа активност, ям количества храна които преди дори не съм си представяла ,но за 5 месеца свалих 21кг

# 659
При мен винаги действа калорийния дефицит. Не съм била на пълен глад, за да знам дали ще спра да отслабвам, но с 1200 калории няма как да не се отслабне..

Общи условия

Активация на акаунт