Живот на кантар - тема 5

• 37 738
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Надявам се правиш разлика между  по-малко и прекалено малко?

Тези които не отслабват не ядат прекалено малко, а ядат малко повече от колкото изразходват.

Много дебелички викат, че не ядат много, но всъщност ядат.
Нямат режим на хранене, правилен. Иначе нямаше да са дебели.
Иначе дебелите ядат малко. Но те ядат малко от определен вид храна. И това е протеина. От другите даже прекаляват. С мазнини и въглехидрати. И воала.

Малее, Вили все по-хубава става.
Ама в талията много е свалила, браво. Това е много добре че там сваля.
Бедрата и дупето са лесни, ще свали.

# 661
  • София
Аз пък мисля, че трудно ще свали бедрата и дупето с нейната структура. Тя е с крушовидна форма на тялото и при нея ще има осезаем контраст между горната и долната част на тялото, колкото и да е слаба. Видимо има огромна разлика от началото и то не само физически. Грее и в последните епизоди, и на снимката.

# 662
Ще свали. Ако иска.
Ако трябва 5 години ще ги сваля.
Иначе и завиждам на формата. От тип жени,  които не трупат много на талия и корем, щом там сваля.
Явно много е прекалявала милата.

# 663
  • Наблизо
Ще свали. Ако иска.
Ако трябва 5 години ще ги сваля.
Иначе и завиждам на формата. От тип жени,  които не трупат много на талия и корем, щом там сваля.
Явно много е прекалявала милата.
От формата на тялото й съдя,че има липоедема.Дано ти да си права,но ако има липоедема,е много много трудно да сваляш в краката.При много тежки случаи само липосукция помага.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lipedema
Ето за болестта.Все още е много непозната ,но е важно да се разпространява информацията и че не винаги е защото се тъпчеш.

# 664
  • Пловдив
Е, няма как да си в калориен дефицит и да не отслабваш. То няма смисъл подобна концепция. Не можеш да изразходваш калории, за които не си изгорил или храна, или мазнини, или, ако щеш, нещо друго, примерно мускули, но нещо изгорено. Друг въпрос е при колко поети от храна калории наистина си в дефицит.

# 665
...Иначе и завиждам на формата. От тип жени,  които не трупат много на талия и корем, щом там сваля....
Е как не е трупала на корема?

# 666
  • Sofia
Прилича на свлечена кожа.
Тя май беше с доста голям корем.

# 667
...Иначе и завиждам на формата. От тип жени,  които не трупат много на талия и корем, щом там сваля....
Е как не е трупала на корема?

Сравнете и останалите участници.
Естествено че има корем, но вижте и талията.
Тя в корема сваля бързо и в талията, за разлика от другите.

Дали има липедема не се наемам да диагностицирам.
Може и да си е чист целулит.
Мисля, че лекаря май на нея каза, че е метаболитно здрава.

Магдена, калорийния дефицит не е толкова важен, колкото вида храна.
Хайде отслабвайте на вафли. Яжте само 900 калории на ден под формата на вафли да видя докъде ще се докарате.

# 668
  • Пловдив
Елора, понеже са ми омръзнали споровете кое е важно, не съм правила твърдения за важност, камо ли пък за вафли. Казах само, че не може при дефицит (=изгорено повече от изядено) да не сваляш тегло. Не сваляш ли, значи не е дефицит.

# 669
Щом казваш Joy
Може на вафли да карате.
Ето, Мария пък изяде два бургера по 500
Ама ето и два бургера на ден пак ще сте в дефицит. 1000 калории на ден си е дефицит Rolling Eyes

# 670
  • Пловдив
Казвам, да. Простата логика това сочи, не някое сложно знание, ама щом не я разбираТЕ... Joy

Въздух не можеш да изгориш като разход на калории. Ако не е от храна (щом си в дефицит, на минус), значи е нещо от тялото. Просто е.

# 671
Вили все още е над 100кг. Разбира се, че ще има корем. И не само. Но разликата при нея с първоначалния ѝ вид е много голяма. Ако някой не го вижда, значи не е обърнал внимание как изглеждаше, когато влезе.

# 672
  • София
Абе на 900кал на ден се сваля, пък ако ще вафли да са. Ще се разболее човек от непрекъснато високата захар, но като килограми, ще си сваля.
Аз след цял живот диети вече съм абсолютно убедена, че се сваля само в калориен дефицит. Вече какво точно поемаш с тези калории, е въпрос на здраве и е супер важно - трябва да има протеин и трябва да има фибри. Иначе и кето да караш, ако набиваш по 3х калории на ден (които с пържоли и масло лесно се стигат), няма сваляне. Аз съм от школата на простата математика - калории вътре, калории вън Simple Smile
Пак, естествено, с доуточнението, че съдържанието на въпросните калории е супер важно за здравето и всякакви мераболитни болести, че включително и за Алцхаймер вече имаше изследвания, че високата захар е предпоставка за разболяване. Трябва да се държи ниска захарта.
Те затова тези инжекции толкова помагат за всичко, понеже държат захарта ниска, оттам всичко си се подрежда.

# 673
  • Бургас
Напълно съм съгласна, имах дружка, която отслабваше с диета само от солети и малко шоколад, аз лично изкарах един коледен пост месец и половина главно на хляб и свалих 10 кила, за загубата на тегло са най-важни поетите количества и калории, а не вида на храната, разбира се при много глад тялото почва да свиква с малкото калории и се забавя отслабването

# 674
  • Mediterraneo
И само на вафли ще сваляш, да. Стига да си в дефицит.

Общи условия

Активация на акаунт