Живот на кантар - тема 5

• 37 493
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Много е красива Нанси.

# 706
Аз пък пак не мога да схвана защо все трябва да изтъкват, че пазят някого?
Преди Пефтичева се тръшкаше, че не ѝ пазели Йорданка.
Сега Ани искали уж да пазят. Защо? Нали са индивидуални играчи.
Ами мъжка игра е. Мъжете да си печелят. Защо трябва да отстъпват на жените.
Симпатизирам вече само на Вили от Плевен.

# 707
Ех, към финала става неприятно за гледане. Ани освен наивна се показа и като егоист... значи Славко е лош, защото иска да помогне първо на Вили, а после на нея?!? А пък Тодор искал да ѝ помогне, обаче при първа възможност си взе точките и все пак тя му вярва. Лелееее, чак ме ядосаха Grin

Продукцията наистина трябва да се съобразява повече какви игри дава, все пак мъжете и жените имат много различни физически възможности.

Евала на Вили, най-трезвомислещия и свестен човек излезе, но и тя се издразни на Ани на пързалката.

# 708
Ъъ, Славко не каза ли пред камерите, че идеята е била двамата с Марто да са 1 и 2, та да излязат от играта и да оставят другите по-равностойни да си играят? Т.е. си е правел сметката да спечели играта, а сега отрича?

# 709
Защото Тошко пусна мухата да пуснат жените, а Ани точно като дете му си върза. И сега след играта продължава да не се замисля защо при наличието на Виолета П и Миглена от какъв зор Тошко предлага да я пуснат нея напред. Много наивно момиче,чак се ядосвам
Аз пък пак не мога да схвана защо все трябва да изтъкват, че пазят някого?
Преди Пефтичева се тръшкаше, че не ѝ пазели Йорданка.
Сега Ани искали уж да пазят. Защо? Нали са индивидуални играчи.
Ами мъжка игра е. Мъжете да си печелят. Защо трябва да отстъпват на жените.
Симпатизирам вече само на Вили от Плевен.

# 710
В някои игри мъжете имат сериозно предимство, не е много честно в индивидуални битки.

А за операцията на стомаха, май зависи точно какъв вид е.
Но знам, че след време стомахът си връща стария размер или поне много се увеличава пак. Даже съм чувала, че понякога правят и повторни корекции, ако бързо се възстанови.

Това с тези операции е голям зор, не е хич лесно после.

# 711
  • София
Славко все по-неприятен става и се оплита в собствените си планове.
Искаше да спечели, по него да е Мартин, а останалите да се оправят.

# 712
  • София
Ъъ, Славко не каза ли пред камерите, че идеята е била двамата с Марто да са 1 и 2, та да излязат от играта и да оставят другите по-равностойни да си играят? Т.е. си е правел сметката да спечели играта, а сега отрича?

Точно така стана. Искаше да си спечели и после обърна палачинката.

# 713
На мен ми се стори,че Славко  удари едно рамо на Мартин да е първи. Според мен първоначалната му идея е била с Мартин да са първи,но той се усети ,че така жените нямат шанс и точно затова смени тактиката след предложението на Тошко за да не остане някой син последен

# 714
  • София
Играта като цяло не беше подходяща за индивидуална битка. И с кубовете, и сега игрите са с предимство за мъжете, не е честно. Донякъде рзбирам Славко - наистина никой не му отстъпи, когато игрите бяха трудни за здравословното състояние на краката му, сега той да отстъпва. Защо сега Тодор реши да се прави на мъж? И така изманипулира Ани, че направо ми скри шапката - "да помагаме на жените, да помагаме на жените" и бам третото флагче  - неговото. Я да си играе на сигурно, за по-сигурно. 🤭
Ани не ми харесва от ден едно. За първи път виждам толкова лесно манипулируем човек на такава възраст. Поведение на голямо, незряло дете. Отново ще напиша, че ако не поработи върху самоувереността си, едва ли ще промени живота си и дори не зная дали ще успее да запази постигнатото. Често е в роля на жертва и бяга от личната си отговорност за ситуациите, в които е. И аз вече само на Вили от Плевен симпатизирам и на Марияна донякъде.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 23:44 от malina_smile

# 715
Ани е голяма драма,но е права..Слави искаше да помогне на Марияна и Вили.

# 716
На мен Ани ми се струва най-смела в момента от сините, само тя имаше кураж да си изкаже мнението, другите се чудеха как да заметат ситуацията под килима. А Славко как се фръцна...без коментар.

# 717
Защо измислят игри, в които на някого да се помага и са неравностойни за мъже и жени. Ако целта е драма и скандали, достатъчно предавания има със сеир, тук мисля, че трябваше да се търси нещо позитивно и вдъхновяващо.Ако пък е игра за двойки, да я обявят като такава.
Куца им креативност в състезанията.

# 718
  • София
И аз щях да се обидя на мястото на Ани, не толкова, че не я пуснаха, а че изрично два пъти в прав текст Славко я отряза за помощ.
Пресолиха накрая манджата всички де - и тя и той и предаването, ама добре им дойде едно скандалче преди края и го издоиха до безобразие Simple Smile Съдържание да има Simple Smile

# 719
А за операцията на стомаха, май зависи точно какъв вид е.
Но знам, че след време стомахът си връща стария размер или поне много се увеличава пак. Даже съм чувала, че понякога правят и повторни корекции, ако бързо се възстанови.

Това с тези операции е голям зор, не е хич лесно после.
Ако е ръкавна гастректомия, режат 80 % от стомаха, няма как да се върне в предишното състояние. ако не отслабнеш въпреки това, значи не си спазил нищо от необходимото, с две думи си се провалил.

Общи условия

Активация на акаунт