Живот на кантар - тема 5

• 37 724
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • У Диспансера ...♥♥♥
Марияна и тя си е качила снимка с преди и сега
Скрит текст:

Направо е неузнаваема.
И аз имах позната на Оземпик, свали защото нямаше никакъв апетит и почти не ядеше нищо, то това му е и действието де. След спирането му глада става троен, което води естествено до възвръщане на килограмите.

# 691
Бравооо, дано задържи. Не е вече дебела, пухкавичка бих казала.

# 692
  • София
Марияна изглежда много, много добре на тази снимка. Спортната визия много й отива, респект за промяната й!

# 693
Като говорим за Храна, защо споменавате вафли Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 694
Те и вафлите са храна, но не ежедневна. 😀

# 695
Те и вафлите са храна, но не ежедневна. 😀

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Искаш да кажеш... пълнеж, не храна Simple Smile

# 696
Ако няма какво да ядеш, ще разбереш дали са храна или пълнеж.

# 697
  • София
Мисля си за наградата. Знам, че предававето не е благотворително дружество, но Ани например има много повече нужда от тези 50К, отколкото Тодор. Той има собствен бизнес, със сигурност би ги изкарал доста по-бързо от нея, Мартин или Славко, а и парите не биха му променили толкова живота. Докато за Ани наградата би била ключова да смени средата си, да учи нещо и да не е сервитьорка отново. Тя много се влияе от околните и е съществино да има промяна, за да запази резултата.
ПП. Не искам да ангажирам никого с мнението си, просто разсъждавам на глас. Уточнявам и че не съм от феновете на Ани, за мен тя има нужда от работа с терапевт, за да е по-уверена в себе си, да заявява позициите си и да има собствено мнение, без чуждо влияние.

# 698
В България 50 хиляди лева за 3 месеца, в Хърватска 20 хиляди евро за 6 месеца. Трябваше и тук поне да е по-дълго предаването, за да няма такива шашми за парите.

Марияна наистина много хубава промяна. Хем се е вталила, без да изглежда отпусната, хем е смъкнала визуално поне десетилетие.

# 699
Тодор много добра форма е придобил

# 700
Тодор е с най-видимата промяна, при Ани е най-слабо видимо отслабването, макар да е свалила не малко килограми. Тя е и доста лабилна на моменти, което на мен не ми допада особено.
Ако Вили П. си е правила операция за намаляване на стомаха, как изобщо успя;ва да се храни? Четох, че стомахът става като на 5-6 месечно бебе. Не мисля, че е честно изобщо да участва в такъв формат.
Мартин хем е прост, хем е злобен.
Славко от известно време много се излага. И аз го намирам за лицемер.
Вили Христова ми е най-искрена и сърдечна, дано тя да е победител и да спечели наградата! Може да използва парите и за някаква операция.

# 701
Каква измислена драма... Като чуя гласовете на Виолета и Тодор, агресирам. А Ани пак реве. Няма да постигне нищо в живота, ако чака някой все да я спасява, а тя да бъде жертвата. Вили Христова ми остава единствен фаворит.

# 702
Ани е много мило момиче ,но започва страшно да ме дразни тази нейна лабилност и как се води по акъла на другите,в крайна сметка е възрастен индивид не е дете. Направо ме изуми как лесно повярва,че Тошко е дева Мария и е решил да играе за нея, това си беше поредната димка от негова страна, а тя така му се върза ,че чак  се разочарова от Славко. Той пък съвсем изтрещя, явно изолацията започва да влияе на всички и адмирации към Вили Христова, че единствена продължава да се държи на положение.

# 703
Ох бе Ани, как може да има толкова наивен човек. Много ще пати занапред, ако не се промени малко.
Всички от червения фитнес са ужас Bowtie

# 704
Дели много се закача с Тодор Grinning

Общи условия

Активация на акаунт