Живот на кантар - тема 5

• 37 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Сливен
Гледам профила на Рори във Тик-ток и има видео/от 2022/, което показва храната която консумира за 1 ден и е 2000 калории. На мен ми с е вижда, чее много тази храна, но не мога да кача видеото тук 🤔. В смисъл - че храната не отговаря на калориите /поне според мен 😃/.

Скрит текст:
.

Скрит текст:
.

Скрит текст:
.

Скрит текст:
.

Скрит текст:
.

Скрит текст:
.

Скрит текст:
.

Скрит текст:
.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 10:14 от сикрет

# 16
  • Бургас
И аз първоначално помислих, че кандидати за връщане във формата са по-рано отпадналите, но ако е така не би трябвало да предоставят тази възможност на Поли. Освен да са ни показали само Миглена, Деян и Сонай, а да има и други. Все си мисля, че не само тези тримата биха се възползвали от този шанс.

# 17
  • Пловдив
Според мен Поли просто още има излишни кила и увиснал тумбак и бедра, не че е толкова несъразмерна. Не знам с какъв ръст е.

# 18
  • Пловдив
На Поли мъжът и изглежда доста по-млад от нея.
А за мен всичко идва от там, че Поли изглежда по-възрастна за годините си.

# 19
  • Пловдив
Да, с Мариана са на едни години, а Поли, макар и с по-хубави черти, изглежда наистина по-съсухрена и по-отпусната, вкл. в тялото, оттам - по-възрастна.
И с мен са на едни години двете, а с Поли - и на едни кила вече, но знаем, че във форума всички младеем. Wink

# 20
Благодаря за темата.

Ха, странни неща са ставали.
Защо никой не си е тръгнал?

# 21
Червените загубиха и Поли отпадна. На тръгване Нанси й каза да изчака. Тогава влязоха Сонай, Миглена и Деян. Каза им, че ще се състезават 2 да се върнат. Поли също като току - що отпаднала се включва в това. Та затова не си тръгна. Ще има гласуване и като нищо да остане де. Или тя или Меги, не ми се вярва да гласуват за Дидо. То най - вероятно ще е Меги, ако Дани и Вили гласуват за нея. Ще се разбере другия път.

# 22
Оф, ще гледам после.
Просто звучи странно да връщат хора.
Може би защото един напусна доброволно. Но пък имаха и седмица никой не си тръгна.

# 23
Според мен ще останат Сонай и Миглена, последната не ми се видя променена, ама знам ли, за кратко ги дадоха.

Едит: Хей, забравих да честитя празника на цветенцата в темата и на Лаленце, чийто ник също празнува. Wink
Честити да сте с пожелание за прекрасен, слънчев и цветен празник! Hug

# 24
Честит празник!
Благодаря, че се грижите за темата Simple Smile

Тези участници най-ненадейно излязоха от телевизионния формат и ми кацнаха в рекламите у фейсбук - разни добавки за отслабване и тем подобни Simple Smile Сигурно с тяхно съгласие, лев трябва да пада от всякъде Wink

# 25
  • Пловдив
Трябва да сложат Поли в рекламата, нали уж се съмняваха, че е вземала добавки. Wink

# 26
Каква реклама се върти?

# 27
Честит празник момичета! С кеф изгледах последните два епизода.
Мартин направи грешка като се премести, но е млад и неопитен още, и аз бях такава на неговите години хаха. Ще е много по-интересно без отбори. На няколко пъти прецакваха червените, а те все успяваха да се съхранят.

Поли много добре се движи, но човек колко по-малко има да сваля , толкова и по-бавно ще сваля. Тези, които са още над 100кг, предполагам ще имам и доста добри резултати следващите седмици. Не мога да си представя, че ще остане тя- предплагам, ще ги мерят кой най-много е свалил след остатъка от предаването.

Иначе браво за идеята с отпадналите играчо, в това предаване е хубаво да има повече участници. Ергенът спрях да го гледам, защото два месеца държат 20 фьорци на безплатна почивка и никоя не излиза. А тук хората правят нещо полезно за себе си и мотивират зрителя, а ги гонят...

# 28
Ще върнат не тези, които са свалили най-много, а за които гласуват най-много от участниците. В този смисъл Мария и някои други може би са били наясно, че нямат шанс. На Симеон може и да му е писнало от интригите вътре.

# 29
Е, на кантара се видя много ясно, че Поли и Тодор са мамили с храненето. Сините бяха прави, че го разказаха. Само не разбрах, защо Поли направи този цирк, на обидена/ нарочена несправедливо, след като сама знае, че е яла само краставици .  Червените, все много знаят, голямо его  а са се докарали да ходят в предаване за отслабване. Едно е, да се ръсят мъдрости от дивана, а съвсем друго, да се потиш със спортна активност.

Общи условия

Активация на акаунт