Живот на кантар - тема 5

• 37 481
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Не разбрах защо Ванко чакаше извинения от отбора. А той кога ще се извини, че им кряскаше като истерик?

# 31
  • София
Искам да си хоби Поли,все по фалшива ми е. Старае се да се скрие под монотонен и премерен изказ. Толкова фалшива среща между съпруг и съпруга не бях виждала скоро. За мен е влязла да отслабва за да спаси брака си,за внука е просто фасада. Един кадър от престоя и в къщи с внука не ми навя до сега много игри с него и детето да е свикнало да играят двамата.
Много ме радват сините,искрени позитивни,личи си,че са там за резултатите от отслабването не за  парични награди и печелене на игри.
Игрите все повече са съобразени с печелене на червените предвид кг на техния отбор.

# 32
Поли ми се стори, че не е близка и с малката си дъщеря - почти не я дадоха, прегърна я едва-едва с една ръка.

# 33
  • ПАЗАРДЖИК
Миже би Поли беше разтроена, защото след седмица на фаст, тренировки и краставици е емоционално лабилна, нещастна и се разплаква от нищо. А и така, току виж й повярват, че не мами. То се видя според статистиката за 2 месеца, че е не е нормално.

По мое мнение никога червените не са били прецакани, винаги сините - с игри, в които е ясно, че няма как да победят. А Марти си е точно на място при сините- и усмивката се върна и резултатите му се подобриха.

Ванко затвърждава, че е по- добрия треньор- и с резултатите на отбора и с методите за мотивация. Само с навикването се поизложи, ама може да са го наредили от продукцията да вдъхва респект, като мъж!

# 34

Ванко затвърждава, че е по- добрия треньор- и с резултатите на отбора и с методите за мотивация. Само с навикването се поизложи, ама може да са го наредили от продукцията да вдъхва респект, като мъж!
Аз мисля, че точно един мъж на място ще запази спокойния тон и ще говори аргументирано и без крясъци и псувни.

# 35
Мартин изобщо не се е прецакал ,че е при сините. От самото начало в синият отбор бяха събрани повечето Душко добродушковци и очевидно как сега  покрай тях Мартин грее. Той може да е инфантилен и глуповат, но е добър човек и при червените просто не беше негово място защото повечето са токсични

# 36
Аз имам друго наблюдение, може да греша. В червения отбор е Тошко - бизнесмен, Вили - само издържаха се, Поли - бизнесдама, и Йорданка дете на шапиони - тук не съм сигурна, но си мисля, че е от заможно семейство или поне разполага с добър стандарт.
От друга страна Мартин, който е на заплата евентуално. Според мен е усещаш някакво подценяване към него. Ето другите са с бизнес, той не, те изглеждат по-нахакани и подплатени, а на него му се срива самочувствието между тех.
Докато в отбора на сините са все народни хора. Не ме разбирайте погрешно, просто типа характери в червените са по устата, с повече самочувствие, дали са по-умни и по-успешни нямам идея, но като такива го играят. За това и сините са сплотени, не си мерят нищо и не се изхвърлят. За това и Марти там се чувства във свои води. Така мисля

# 37
  • Mediterraneo
Не ме разчувства Поли, ама грам. Напротив, изкуствена е до крайност( с все джуките си), цирковете й са напълно излишни. Не й повярвах, че е с паник атака. Стремглаво върви надолу с поведението си и вече ме дразни повече от плямпалото Виолета.

# 38
Ха, изкуствени устни ли имала? Grinning

# 39
  • Mediterraneo
Че не я ли виждаш как стои с нацупени устнички.

# 40
  • На Изток от Рая
Блгодаря за темата, Лале🌷

Предполагам, че Поли ще си тръгне, не виждам кой ще  гласува за нея, освен Тодор. Дуото отново ще стане трио, а сигурно Сонай ще се върне при сините.

# 41
Ха, изкуствени устни ли имала? Grinning

И татуирани вежди. За циците не съм сигурна.

# 42
Оф, това с тия писма е...нямам думи.
Все едно са в концлагер.
Много рев, много нещо.

Мариана е на системи и проблеми с кръста.
Ама не съм учудена. Коремни преси и джъмпинг джак си казват думите.
Кой ще е следващия?

# 43
Трябваше да им дръпнат едно Кето първите 3 месеца, да им оправят малко хормоналните нива, до колкото могат... и вече вторите три месеца да са екшън с тренировките.
Пак е малко времето за адаптация, но е все нещо, правилно...

Така в първата част ще си разиграят интригите и сплетните, ще си се нареват, наплюят и всички там човешки лепкави неща... че като дойде време за тренировка да не могат да се гледат - а да си гледат фитнес уредите и собствения прогрес...
И пак може да стане интересно и гледаемо...

Ама лятото идва, на никой не му се изтърва, здравето майната му, бизнесчето да не пропадне, ако ще и тройна да стане... там клиентите да не се изтърват Simple Smile

# 44
  • Наблизо
Барбито  си е такава,каквато е.Не се прави на хрисима жертвичка като Поли с нацупените наденици за уста и татуираните веждаци.

За мен режима им е добре и явно работи,но за тези които го спазват.Все пак идеята е да се научат да се хранят правилно и завинаги,въпреки че Барби и Йорданка са наясно с храненето и явно проблемът е психологически.Ани също.
Мартин,Славко и Вили им трябва научаване и подкрепа от семейството.

Общи условия

Активация на акаунт