Живот на кантар - тема 5

• 37 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Йорданка ми е много по-слаба от някои други под 100 кг.
Изглежда под 100 и дори сега си личи, че има много хубаво оформено тяло.
Като свали още ще уникална.

Нави, точно обратното. По-добре такъв да им е режима. Да не е рязко.
Дали ще минат на нввмх вече е техен избор.
Имат нужда.
Аз съм против такова бързо сваляне. Те свалят много на месец и не е добре.

# 46
Едно е да знаеш, друго е да го разбираш, трето е да имаш волята да не сядаш на канапето пред ТВ с чипс и кола Wink BeautifulM

# 47
Едно е да знаеш, друго е да го разбираш, трето е да имаш волята да не сядаш на канапето пред ТВ с чипс и кола Wink

Да, ама не можеш хора със старото им хранене да ги метнеш на кето.
И физически и психически е вредно. И диетоложката им която не пасе трева го знае.
Това е осъзнат избор и лично решение.
Дори и  кето не е ок. Нвмх е по-добре.

Гледам Йорданка, която е 100, гледам Поли, която е 80.
Ами Йорданка изглежда много по-добре от Поли.

# 48
  • Mediterraneo
Не е добре кето и според мен. Не можеш да подложиш организма на такъв стрес. След предаването, ако имат сили и необходимост, да направят известен период кето, но за хора, тъпкали мазнини, бързи въглехидрати и пр. боклуци постоянно, това ще е пагубно.

# 49
  • Наблизо
Йорданка е 20 години по-млада все пак и не си е обезобразявала физиономията.Може и ботокс да е бухала и сега няма.
За храненето-безвъглехидратното хранене работи най-често за физически и хормонално здрави хора,като разбира се има изключения.
Беше много модно,като Дюкан преди,но вече има достатъчно данни,че не е манна небесна за всеки и явно и Дерйа като специалист го знае.
Да видим кога и за Зоната ще излязат по-обстойни наблюдения.

# 50
Те ако бяха на кето, с тези сладки предизвикателства, някой щеше в диабетна кома да изпадне. Добре им е плавания преход, а и така според мен навън е по-малко възможен срив с налапване и хипогликемии.

# 51
Струва ми се, че Поли има не само хиалурон в устните, а е прекалила и с ботокс, защото лицето ѝ е много странно неподвижно и сякаш едва си движи устните. И заради това странно впечатление, което прави, ми е неприятна и изкуствена от самото начало.

Тези дни ми се наложи да изкарам без храна около 36 ч., та и аз да не остана по-назад от Тодор направих един фаст Grinning С наднормено тегло съм, но не чак със затлъстяване и свалям много трудно килограми заради Хашимото и ИР, да не говорим, че въобще не спортувам. Обаче в деня след тези 36 ч. бях свалила 600 гр, а днес още 400, въпреки че вчера вече си ядох нормално. И ми се струва, че нашите герои в предаването трябва да свалят доста повече килограми, като храненето им е ограничено и спортуват толкова много.Знам, че няма да е много здравословно по-бързо сваляне, но разбирам защо са толкова разочаровани, когато след 1 седмица на ограничение в храната и пот в залата се окаже, че са свалили само някакви грамове...

# 52
  • Mediterraneo
Аз също чудесно разбирам разочарованието им. Аз свалям ежеседмично по половин кг, последните две седмици само по 300 и това направо ме демотивира. Имам 7 кг до целта и време до края на юни, все си мисля, че ще се справя. Ако ме вкарат вътре, за това време щях да съм в супер форма, но аз не съм толкова наднормена.

# 53
Полито чак не може да говори от процедури, остави, че и без това има говорен дефект. Има една, която води с Део тегленето на тотото, същата работа - още в началото, само като я слушам, без да гледам към екрана, ми се стори, че говори много странно. Погледнах и видях устни.

Пълна глупост е да се сравняваш след гладуване от ден и половина, че си свалила няколкостотин грама вода, с тяхното кило и нещо сваляне ен-та седмица подред. То и аз при посещение в тоалетната свалям 600 грама, демек, за по-малко от ден и половина. Те в началото първата седмица свалиха някои по 9 килограма.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 16:48 от кукумицинка

# 54
Сигурно в Япония модерните им тоалетни имат и теглилки Wink
Офтопик, замислих се само Simple Smile

# 55
  • Пловдив
Йорданка на колко години е, не е ли колкото двете Виолети? Поли е на 49, значи 12-13 години разлика.
Освен годините според мен Йорданка е по-висока, може би с доста. Защо не казват ръстовете, така и не стана ясно.

Поли има пълнеж в устните, личи си. За ботокс не мога да кажа, за цици - не ми изглежда. Но за отношенията в семейството според мен не можем да съдим по отделни заснети сцени. Говоря и за съпруга, и за дъщерите, и за внука, че чак и в мотивацията да влезе да се съмняваме. Колко хора, докато ги снимат, ще изглеждат като дърво...

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 17:43 от Магдена

# 56
Йорданка е 20 години по-млада все пак и не си е обезобразявала физиономията.Може и ботокс да е бухала и сега няма.
За храненето-безвъглехидратното хранене работи най-често за физически и хормонално здрави хора,като разбира се има изключения.
Беше много модно,като Дюкан преди,но вече има достатъчно данни,че не е манна небесна за всеки и явно и Дерйа като специалист го знае.
Колко по-обстайни наблюдения,първата книга за Зоната е от 1995-та ,a човека и до днес прави изледвания и обновява информацията.

# 57
  • Пловдив
Безвъглехидратните и минимално въглехидратните диети са от 70-те.
В Зоната няма нещо екстремно, така че едва ли ще има проблем с нея, ако и да не е чудодейна.

# 58
А кои са съвременните диети/режими, които залагат на така обичаните въглехидрати Simple Smile

Той май като перфектната кола/жена...  всеки гледа да е по-нова и по-различна, но идеална още не се е родила/произвела Wink

# 59
  • Наблизо
Колко по-обстайни наблюдения,първата книга за Зоната е от 1995-та ,a човека и до днес прави изледвания и обновява информацията.
Аз в момента я спазвам и се чувствам много добре.Имам много метаболитни проблеми,хормонални и Хашимото.
Казах го с идеята,че Зоната не изключва нито един хранителен компонент и не демонизира.
Но си има тънкости и трябва да се спазват.
Никой не говори за “залагане на въглехидрати”,а че изключването им и силното им намаляване е дори вредно.
затова и ми харесва на Дерайа режима.Според мен е доста компетентна,но се губи в превода,защото е учила и основно работи в ОК и не успява да преведе техническите термини както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт