Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 120 191
  • 2 226
  •   4
Отговори
# 30
  • София
На мен ми харесва епизодът. Показва ни кой как си е променил мисленето след това и дали близките му ще му помогнат в борбата.

Ани ми изглежда, че е осъзнала проблемите си. Направи ми впечатление, че каза, че е работила с психолог в предаването и че дължи на това промяната си в отношенията с майка си. Казаха, че е заминала за Стара Загора 70 кг и там е качила така. Добре ще ѝ се отрази да се върне в Пловдив.

# 31
  • Пловдив
И на мен показаното днес ми хареса повече от дърпането на трамваи и леко интригантските синхрони ли се казвали, сега го научих.

# 32
И на мен ми хареса епизода, беше много позитивен. Какво облекчение е Барбито да не плещи от екрана. Много са се променили всички, дори ми се стори, че на Марто е започнал да му изчезва корема. Всички бяха много сладки. Дано отслабващите навън са отслабвали честно, без оземпик, защото на промото за утре Поли и Сонай имаха точно такъв вид в лицата, с увиснали бузи.

# 33
  • София
Тодор в хотел ли живее?
За детето си трябва да вземе мерки той. После ще е по-трудно.

Ето защо ги виждах всеки ден там - мислех, че идват на басейн, а те явно живеят в комплекса. Санта Марина е това.

# 34

Ти си мъж, предполагам от ника, Джорджо? Затова не ти е било интересно Simple Smile На мен ми беше супер, вълнувах се, ревах, надъхвах се... супер епизод беше Heart Eyes
Не е от пола, не отлепих очи от телефона почти през цялото време. Не беше лошо да покажат ежедневието им, но час и половина за четирима ми дойде много, с рекламите съвсем.

# 35
Изцяло безсмислен епизод за мен, отидох да си върша друга работа. Можеше за десетина минути да им покажат семействата и да минаваме към същинския финал, но не - пълнеж си трябва. :/

Ми все пак това е Живот на Пангар Joy

# 36
Рая е майка на един от най-добрите му приятели, поне така се тиражираше в началото
Племенник на съпруга ѝ е приятел на Марто. Рая го каза на РД на Мартин. А с момчето се прегърнаха.
Много хубав епизод. Най-хубавият. Синхроните на Вили да ми любими, а тя е толкова прекрасна ❤

# 37
Да, явно си е имало психолог, както бяхме предположили тук. Всяка седмица е бил. За следващия сезон няма да е лошо да дават повече разяснения. Разбира се, не е нужно да се дават лични срещи с психолог и диетолог, но ако такъв говори на зрителя за нуждата от него по време на промяната ще е много положително.
Рая също е супер свалила, поздравления за нея.

# 38
  • Пловдив
Тодор в хотел ли живее?
За детето си трябва да вземе мерки той. После ще е по-трудно.

Ето защо ги виждах всеки ден там - мислех, че идват на басейн, а те явно живеят в комплекса. Санта Марина е това.
Доколкото знам Тошко е Софиянец и преди няколко години е дошъл да живее в Созопол и в момента живеят в Санта Марина.

# 39
  • Някъде там
Лаленце благодаря за темата.
Страхотен епизод. Много зареждащ с усмивки и приятни моменти.
Рая и тя изглежда доста добре.

# 40
  • София
На мен ми хареса епизодът.

Най-много ме докосна осъзнаването на Ани, че майка ѝ мисли само доброто за нея. И че това, че някой ти казва в прав текст, че имаш проблем и че е добре да посетиш специалист, е защото те обича, а не защото не те харесва.

Замислих се, щом за възрастен човек е трудно да осъзнае, че родителят му мисли доброто, колко ли е трудно едно дете да възприеме, че "не може да ядеш чипс" или "изяде достатъчно бонбони днес" не е наказание, а грижа и обич. Приобщаване на децата от малки е ключът към успеха. Моето момиче напоследък отказва да яде сладко или хапва съвсем малко и спира. Само със сладоледа не ѝ/ни се получава, но там и аз се изкушавам да изям повече. Поне гледам да е чист сладолед, а не с ядки, карамел, вафлички, фунийки, пурички, заливки, пръчици ѝ подобни. Все пак какво детство (или лято) ще е съвсем без сладолед?😀😜 Само трябва да се науча да правя домашно сорбе без захар и ще сме супер.

# 41
Някой забеляза ли, че на плаката на Ани пишеше Анабел. А в предаването винаги изписват Анна. Някой знае ли как е реално цялото и име?

# 42
  • Пловдив
На Тошко говорът (произношението) му е абсолютно като на софиянец, да. Прави ми впечатление от самото начало. Иначе не го знам как се е озовал в Созопол.
На Ани обаче е малко като на заралийка, прихванала е оттам. Wink

А това с мисленето на добро от майката на Ани ми е малко смешно. Да, естествено, че майката мисли доброто на дъщеря си, обаче дъщерята да не би да е била малка и да не се е сещала, че има проблем? И сега, ах, осъзнала колко права е била майка и. Ами то и аз, ако ми дуднат по подобен унизителен начин, съвсем няма да го посрещна с радост и благодарност. Всъщност всяко дуднене "ама дебела си, ама виж защо така, ама вземи мерки" е унизително, колкото и мило да се опитва да го направи източникът.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 23:31 от Магдена

# 43
  • Някъде там
Илит с подсладител не става ли ?
Аз си правя най различни с ксилирол и еритритол.
Този съм правила и без подсладител.
Скрит текст:
245 мл кокосово мляко
100 г пресни череши (измерени цели)
една течна ванилия.
подсладител.
Изчистват се костилките и
Разбиваш всичко за да има малки парченца и замразяваш поне за 4 часа

Александрия, Анна се казва.
Ох, Анабел предполагам че идва от куклата с червена коса Анабел, предполагаемо обладана от духове кукла от типа „Парцаливата Ан“, вдъхновила героинята от във филмите на „Вселената на заклинанията“.
Което за мен не е ок, ако съм права но тя предполагам, че няма проблем с това.

# 44
Това е прякор.
Имам съученичка Мария, казвам ѝ Марси и тя няма нищо против.

Общи условия

Активация на акаунт