🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 160 699
  • 1 432
  •   2
Отговори
# 15
Я, колко хора са излъгали, че няма да гледат Ергенът в рая...

# 16
Благодарности за новата тема!

От всичко дотук оставам с впечатление, че основният сценарий на този сезон е бил Мартин – Главен Ерген и другите двама с поддържащи роли. Той е трябвало да направи и най-запомнящ се финал. Както видяхме от другите двама единият беше изпидуркан бързешката, а другият също роза и чао. Не мога да повярвам в това, че Мартин не е знаел, че Даниела е жена със спонсори - бивши и/или сегашни, още повече, че я е проучил и нищо лошо не бил чул. Напротив, бил разбрал, че не е лека жена. Значи преди предаването никой приятел и познат нищо лошо, после като я видели на екран и се отприщили. 20 човека му пяха в предаването против нея, но той не щеше и да чуе нищо, после излязъл и веднага вярва на първия, който вдигнал телефона. Поне за мен този сценарен епизод издиша. И показва, че е имало игра. Заради ефектния финал, за друго ли, може би ще си остане мистерия.

# 17
.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 06:01 от a.vasileva

# 18
Благодаря за темата🌺
Този сезон го пусках за фон докато правя нещо друго, не ме запали.
Чакам по интересни времена.

# 19
  • Варна
Благодарности за новата тема!

От всичко дотук оставам с впечатление, че основният сценарий на този сезон е бил Мартин – Главен Ерген и другите двама с поддържащи роли. Той е трябвало да направи и най-запомнящ се финал. Както видяхме от другите двама единият беше изпидуркан бързешката, а другият също роза и чао. Не мога да повярвам в това, че Мартин не е знаел, че Даниела е жена със спонсори - бивши и/или сегашни, още повече, че я е проучил и нищо лошо не бил чул. Напротив, бил разбрал, че не е лека жена. Значи преди предаването никой приятел и познат нищо лошо, после като я видели на екран и се отприщили. 20 човека му пяха в предаването против нея, но той не щеше и да чуе нищо, после излязъл и веднага вярва на първия, който вдигнал телефона. Поне за мен този сценарен епизод издиша. И показва, че е имало игра. Заради ефектния финал, за друго ли, може би ще си остане мистерия.

Не. Това е заради не доброто мнение за Даниела в нета. Прочел го е и се е наакал 100%. И както каза Емануела, ще му развали имиджа. 🤣🤣🤣🤣🤣

Сега за анкетата, много се колебах,но цъкнах 4-ти сезон. По-харесван е от мен, защото наистина беше различен.
Със сигурност ще гледам на есен и на пролет. Не бих се отказала да зяпам в телевизора и в темата ,защото ми харесва като риалити.
От всички ергени, във всички сезони Васко бие, имам слабост към зеленооки, дъщеря ми и ММ са с такива очи 😍
Николов харесвам повече от онзи дебил, моля ви се.

Кло, роза за теб 🌹❤️

# 20
  • софия
Кло Hug

Сезон 4
НН
Васил
Трима
Зависи

Хареса ми С4. С уговорката,  че съм почти анти-фен на предходните сезони като фабула.
Хареса ми че имаше трима ергени - възможно най-естествено и без твърд сценарий трудно може да се осъществи, ако ергенът е само един. Но Ергените да са по- равностойни като качества , за има пред момите  нещо като дилема.

Що бяха тия излагации след финала...., развалиха ми кефа. Но щом Елвиса е в главната роля, нямаше как да ни се разминат подобни  циркове. Типично за него, поне за тв образа му. Винаги ми е бил анти. Trollface
Грешната Данка обаче ми е още по-анти. Настрана глупостите, в които се заявява за специалистка. Ок, нейна си работа, някои и се връзват, други се подсмихват, трети хейтят... всеки с акъла си.
Да похейтя и аз -  Данчето определям за безчувствен егоист- от показаното в епизодите. Игра пред Мартин, игра и пред нас в синхроните. Тук отдавна съм на мнението на Надкастърите - на синхрони участниците да са откровени, това е за нас, зрителите.
Разбирам и на НН позицията. Уж се похвали, че ще прави истинско предаване за любов, пък какво излезе - главната героиня се спаси три дена след като с блеснали очи и поетични тиради прие годежния пръстен. Еми не така Данче, това предизвика и коментара на НН, че Елвисчето е бил най-коректния участник, щото явно ти не си....
Но пък Данчето такива работи не я вълнуват. Коректни отношения, върнати заеми, "обществена работа" , пфуй....
Аааа, и в последните епизоди нарече майката на децата на Мартин "жената,  която ги е родила" . Верно ли!!, не можа да и се обърне езика "Майката на децата ти" вероятно звучи не толкова изискано, или к'во.... Trollface

Кастът беше добър според мен. Различни момичета, всяка с излъчването си с различни характери и темперамент. Харесах почти всички, барабар с кусурите им, или точно заради тях по-скоро Joy
Можеше да се получи доста по-засукан сезон, но Мартин колкото и даде, толкова и ограничи събитията в сезона. Типично в негов стил - ако не е в центъра, другите да умиргат... Smiling Imp

Харесаха ми всички Надкаст епизоди. И с участниците и НН също. Но коментарите на Неделчо и Туджаров, когато са само двамата са ми любими. Heart Добри два епизода и с Ния Косара.
Следя си и Саркаст ( tfn2k, благодаря за текстовите обзори, топ са!), Ауткаст и Чакалчето.( гостите не винаги, Чакалче Hug, повече коментари от теб, по-смело брат Grinning) Харесаха ми. Hug

ПО беше голяма излагация.
Добра идея е било за финален live епизод.
Нищо, следващия път.

Успех на С5.

Новото ще го загледам, пък ще видим дали ще го изтрая Тушев модела.

Всъщност чакам ИВ, че там ми е болката. Мирише ми на закриване след С7 Cry

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 01:08 от freespirit

# 21
Интервюто на Мартин, продължило повече от три часа в youtube, събра за пет дни един милион гледания, което не помня скоро да се е случвало, дори по времето на Гери-Никол. Броят гледания не отговаря на брой хора, но е мерител за популярност, особено като се съпоставя с времето,  в което тази популярност е генерирана. Да, Мартин е поканен да участва в последния сезон и заради вече "набрана" лична популярност, но за "малка" страна като България да получиш такова огромно внимание за толкова кратко време, бие всички рекорди.
В последния епизод Наум каза, че четвъртият сезон е най-гледаният от всички досега, въпреки че са оставали за излъчване повечето епизоди. Обяснение за това може да е участието на трима ергени. Но един милион гледания за пет дни на интервюто на Мартин е колкото 25 пълни стадиона "Васил Левски", което за "малката" България е толкова много, че тази популярност води към въороса, дали Мартин е готов, със същата своя откровеност, да влезе в политиката.
Този въпрос му беше зададен преди една-две години и тогава това ми се стори несериозно- как татуираният бохем ще се занимава с политика?! Мартин отговори, че неговите възгледи са- перефразирам- национал-популистки, което много ме натъжи, и заради сегашната националпопулистка вълна в Източна Европа.
Не съм наясно с всички интервюта на Мартин, но тази негова популярност в социалните мрежи "кърти мивки" и въпросът за негово влизане в политиката ще става все по-настойчив.
Защото голямата популярност е голяма власт. Затова е от значение как ще я използваш, особено ако искаш да промениш живота на повече хора към по-добро. Или към по-лошо, както се случва.
Мартин поне разполага с откровеността да го направи, както призна и продуцентът на предаването- "най-искреният участник в риалити-формат досега"

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 02:11 от arrianan

# 22
Мартин е споделял и преди, че баща му е имал очаквания синът му да се заеме с политика, но отказва.
Бащата е заемал министерски стол, очаквал е същото от Мартин.

# 23
Марти-Парти по-добре да си затваря дискотеките. Само още един самовлюбен човек с неясни финанси ни трябва в политиката. Защо въобще се задават такива въпроси за такъв тип хора? Такава идея на Мартин трябва да бъде всячески избита от главата му. После и на него ще трябва да му търпим поразиите. 🙄

# 24
Вие сериозно ли??! Популярност, стадиони, невиждани мащаби, уау, политика... Сакън, пази Боже!

# 25
Мартин, ако имаше желание да се занимава с нещо различно от алкохолизиране, щеше отдавна да го е направил. Този човек ще деградира все повече с всяка изминала година, по-добре няма да стане.

# 26
Ръся със светена вода и чесън за разкош....Дано Мартинчо стои далеч от политиката! Не й трябва на тази държава още един Слави Т.

(И си представям след години верно Марто да 'ни е оправил' и да всички с умиление да си спомняме от къде тръгна всичко Joy Joy Joy )

# 27
  • София
Накъвто и да е Мартин, раздвижи духовете в темата, а Надкаст с него се очертава като фаворит на публиката.
Гласувах в анкетата, но предвид че гледам на всичко като шоу, вероятно няма да налучкам масовката. 

Кло, Flowers Rose

# 28
  • България
Благодаря за темата! Heart
Любим сезон: втори с Евгени. Беше класи над всички останали
Предпочитам сезоните на Тушев
Ерген: Васко. Алек ми е на второ място, единствено финалът му пречи да е на първо
Следващият сезон да е с един ерген
Ще погледна Ергенът в Рая, ако участват натоварващи образи като Тея и Виктория, няма да гледам.

# 29
  • София
Най-симпатизирам на Васята, иска ми се следващият стандартен сезон да бъде с поне 2-ма, по-забавно е.
Въпрос 2.. честно казано комбинация от двамата може да направи един наистина интересен сезон.
Не съм гледала сезона с Евгени, затова може би първият – все  пак беше нещо ново, поне за мен, не съм гледала чуждестранните формати.
За „Любов в рая“ гласувах, че ще гледам в зависимост от участниците.

Общи условия

Активация на акаунт