🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 160 981
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 30
  • Out of the Mix
Мартин е споделял и преди, че баща му е имал очаквания синът му да се заеме с политика, но отказва.
Бащата е заемал министерски стол, очаквал е същото от Мартин.

Загатнах затова в предната тема, нищо чудно.
Амбицията си се предава, схемите продължават от родата.

И към мен е имало "очаквания", но съвсем съзнателно сам поех по друг път, и не искам да имам нищо общо с тази помия.

Ако в един момент това се случи, не вярвам да е "новият месия", а по-скоро да пробва с вече съществуващ проект, като биха се намесили бизнес интереси, а не че стават за управленци, или че милеят за родината и биха искали да променят нещо.

Мартин не става за тази работа, защото няма вътрешния опит в сруктурите, въпреки образованието, говори свободно английски, но всеки вече знае; има контакти и т.н.
Това, че баща му би му бил ментор, и че са вътре в нещата, не значи, че той ще се справи, по-скоро ще се корумпира много бързо и ще натвори поредните бакии, които десетилетия няма да могат да се оправят.

Всеки случай друг на негово място щеше да води съвсем различен живот, ако имаше такива аспирации.
Има няколко примера дори в момента в политиката, около неговите години (няма да ги споменавам), които са пример точно затова.

Марто е мега компрометиран, въпреки че в БГ това не е проблем и бързо се "сменя наративът"; българинът е и с "къса" памет и бързо забравя.

Ще поживеем ще видим.
Всеки случай да си остане бохем и да сменя бръмчалка след чалгарка за всички ще е по-добре.
Аз искам хора, които знаят какво правят и наистина да вършат работа, да са много добре платени и единственото нещо, за което да мислят докато заемат постовете, е да работят за държавата и доброто на обществото.

# 31
Искрено се забавлявам, то и Джулиана Гани и Златките събират публика и имат хиляди последователи, но не влизат в политиката.

# 32
С повече ергени ми е по-интересно, така че трима не са ми много. Simple Smile Сезоните с Евгени и последния съм гледала най-много, значи те трябва да са ми най-забавни. Първият го пропуснах изцяло, третият ме отказа още на третата седмица. Най-атрактивният ерген определено бе Мартин, с уговорката, че нямам никакви впечатления от Виктор 1. Най-красив ми е Виктор 2, като характер най ми допада Васил. Неговите трески са лесни за дялане за мене.

# 33
Благодаря за темата! Flowers Rose
За анкетата не съм гледала предишните сезони, та прескачам първите два въпроса.
3. Васята и също за Евгени гласувах, че е мой тип на външен вид просто.
4. За пети сезон и искам двама ергени в един и същи профил, за да стане конкуренция между тях Simple Smile Simple Smile
5. Не знам още, но сигурно ще му да шанс.

п.п. за Надкаст да не бъркаме 1 мил гледания с гледали са го 1 мил човека

# 34
  • Вестерос
Мерси за темата!

От всички ергени най ми допада Васил.

# 35
Благодаря за темата! Heart
Любим сезон: втори с Евгени. Беше класи над всички останали
Предпочитам сезоните на Тушев
Ерген: Васко. Алек ми е на второ място, единствено финалът му пречи да е на първо
Следващият сезон да е с един ерген
Ще погледна Ергенът в Рая, ако участват натоварващи образи като Тея и Виктория, няма да гледам.

Същите отговори дадох. Не мога да повярвам колко фенове има последният сезон, но предполагам, че още е твърде скорошен и емоциите още държат. За мен беше най-скучен, до степен дори да не гледам, а да си върша някакви неща или да си ровя в телефона. Ако го нямаше ПО, досега да сме се върнали на Елена и Валерия.

# 36
Recency bias и желанието на някои хора да се разкраничат от "простотията", която не желаят да признаят, че ги забавляваше години наред. Аман с тая лелугодия, ей.

# 37
  • България
Предпочитам да говорим за изцепките на Елена и Валерия и за каузите на Валерия вместо да се обсъждат бръмчалки, чалгарки, мутреси и синчета на политици.

# 38
Щях да се съглася с това за простотията, ако този сезон беше забавен.

# 39
Щях да се съглася с това за простотията, ако този сезон беше забавен.
Ами, няма как да бъде забавен, без да има "образи". Никой не казва да е свръх простотия като предния сезон, но определено си има нужда от някои по-шашави персони за да се получи. Игрите бяха наистина отвратителни предни сезони, но не всички - имаше и нормални, а и бяха нужни, за да не гледаме все три на срещи. Не зная как може някой да каже, че му е било интересно да гледа как всеки епизод една и съща мома с един и същи ерген ходят на среща. Близко е до реалността, да, ама все пак гледаме шоу. И задължително искам да има занапред задължителните викторинки "Аз съм в четвърти клас", но и за Ергените. Grinning

# 40
  • München
Добро дъждовно утро и от мен 🙃
И голямо благодаря за темата 🌹
Абсолютно съм на мнението на ferencliszt нека се забавляваме тук без да се караме за тъпите изцепки на чалгарите, чалгарките, мутресите и всякакви видове УП 🫣😛
За анкетата
🌹 сезон 2
🌹 гласувах за РТ, но там съм 60/40 и зависи НН какво ще сътвори в С5
🌹 Васил, милиметър преди Алек
🌹 с двама Ергена би било оптимално за мен
🌹 зависи от участниците (но по принцип зависи дали господин Дракон, да се чете ММ, не ми сложи вето на Чиливизуръ 🫣 заради такъв вид предавания)
Виртуални 🌹 от мен

# 41
Ще гледам със сигурност новия сезон, както и този в Рая. Разтоварва ме, сега с тази тв суша...чак ми липсват

# 42
Аз не квалифицирам предния сезон като свръхпростотия, все пак някои от нас са гледали първите сезони на Биг брадър.
Аз и преди съм казвала мнението си, за мен този сезон масово ще се хареса от хора, които не са запознати или не са фенове на класическите риалити формати. Ние буквално гледахме един и същи епизод да се повтаря три месеца, нямаше развитие на персонажите, не само това, не научихме абсолютно нищо за 90 % от персонажите. Все едно им бяха казали "Вие стойте за фон тук, докато главните герои си изиграят сценката." Дано да стана ясно, че тук не става въпрос за несъществуващата дума "лелеугодно". Joy

# 43
Clouded, почитания за поредната тема, структурирана и поднесена по най-добрия възможен начин!

Сезоните на "Ергенът"са ми били винаги забавни по причина, че са в тясна корелация с темите тук.
Колективната  зрителска инвестиция дава принадена стойност на зрелището, а  съпровождащите дискусии са епистоларен дзен.
Приятно е с всички пишещи, макар и  мненията да стигат често до полярност.
 Както виждам, и в този сезон направихме всичко по силите си да се роди истината.

# 44
Дори и когато сезоните не са интересни, дискусиите покрай предаването винаги са. И тук, и в подкасти, Кукушев. Аз лично не харесвам Ваш'та Ряпа, ама да кажем, че и той има фенове. За мен риалити форматите са с изцяло развлекателна роля и не търся от тях нито примери, нито знания - за тях има съответната продукция и способи, затова и така и не се научих как се тъкат килими.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 10:04 от RoseofVersailles

Общи условия

Активация на акаунт