🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 125 914
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 475
  • София
Валерия с кучетата джуки ли е сложила?

Преди:

Скрит текст:

Сега:

Скрит текст:

# 2 476
Валерия с кучетата джуки ли е сложила?
Преди:
Скрит текст:
Сега:
Скрит текст:
Да, сложила е хиалурон. Според мен не й трябваше, но.. (Обаче като сравнявате, слагайте еднакви по вид снимки. На едната е усмихната, на другата - не.)

# 2 477
На Ана- Мария сякаш ѝ липсва женска енергия. 🤣
Грубовата и (уж) безпардонна е, но според мен това е надградена защитна реакция. Не бих се учудила, ако е била тормозена и подигравана в училище.
Представям си мъжът до нея като някой гологлав батка с чантичка през врата.

# 2 478
Абе външният вид много лъже, тя изглежда тиха вода да, ама като такава...що ще в Ергена?
От там нататък хич не вярвам в невиността ѝ, кучетата, дрън дрън, един дол дренки като всички ергенки ми е, но евала, бая народ заблуждава колко е непорочна

# 2 479
Валерия е красива и преди и сега. Поне 2 - ри сезон беше интересен. Имаше и романтика във взаимоотношенията. В 4 - ти уви - занимаваме се само с най - вече с особа, която може да се похвали единствено с посредственост във всяко отношение.

# 2 480
Нищо общо не виждам между Даниела и бившата съпруга на Мартин, нито пък с Валерия от сезон 2. Освен че са лица от женски пол.

# 2 481
Анна-Мария има хубава фигура (без силикона). Прави се на интересна, остроумна, наблюдателна, дори загадъчна и на фона на повечето жени в предаването й се получава донякъде. Нейният основен проблем е, че има try hard поведение, иска всички да мислят, че тя е с нещо повече от тях - с речник, със стратегия, с бизнес опит.
Тя Е повече от тях и като образование, и като самочувствие, и като житейска позиция. Възможно е да се е увлякла по Мартин заради затворената обстановка, но нито е влязла да се жени там, нито се старае да се хареса на н.в. зрителя. Забавлява си се с клюкини, ръчка където може да заформи свада, прави си купона да не ѝ е скучно. Грубоватички са ѝ шегите, но да не забравяме, че е възпитаничка на военно училище, женската енергия ѝ е някъде в периферията, ако я има изобщо. Мисля, че с бюста и устните се е опитала да я докара, ама шило в торба не стои.

# 2 482
Когато бяха на индивидуална среща Ана се преобрази и беше мила, усмихната и закачлива. За мен е най-умна от ергенките.

# 2 483
Не знаех, че Ана Мария е завършила военно училище. Това обяснява доста.
Иначе не ми изглежда като да се забавлява много и да си прави купона. Или поне не й личи.
Иначе си ръчка свадите и интригите, да.

# 2 484
Жалко че и тя се е набола.
Беше си хубава и без тия Жуки.

# 2 485
Даниела големи претенции, голямо нещо, много обичала да я глезят, 50/60 хиляди на месец даже няма да ги коментирам, пък има един комплект бижута..

# 2 486
Ами той беше с друга жена.
Макар че за него винаги се е говорило, че е гей и тези жени са му прикритие, тя миналата както се разделиха с него, забременя от друг. Та може и Валерия да си е чиста и да се прави, че му е гадже онлайн за пари за кученцата.

# 2 487
Може ли снимка на Валерия с новите джуки?

# 2 488
  • София
Може ли снимка на Валерия с новите джуки?

# 2 489
Деди е бил малко зает с някаква Цвети, но любовта не пита, веднага когато Цвети се е изнесла, Валка се е влюбила. Вселената си знае работата, съдба. Интересно до кога.

Общи условия

Активация на акаунт