🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 690
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 490
Добре дошли в новата тема

В духа на последните коментари съм ви подготвила една ретроспективна анкета Grinning

# 2 491
Опитвам се да намеря съотношението между години и милиони, което прави една жена държанка. "Формулата на държанката"

Когато жена е с мъж заради парите му, а не по любов. Това се случва сяяяякаш повече при богати мъже, най-често възрастни, с млади момичета.
Тя й 20 годишната Йоана с 40 годишния Мартин е била по любов сигурно. Или само Валерия е чиста 20+ годишна, която се влюбва в 60 годишен? То бива пристрастност, бива, ама чак да трябва да обяснявам връзката между пари, възраст и "истинска" любов.
Допълни поста си с Йоана и Мартин. Да отговоря и за тях.
Да, според мен Йоана е била с Мартин по любов. За него не знам дали има този капацитет. Много е лесно да излъжеш младо неопитно момиче на 18г., което няма опит и това ѝ е първата сериозна възка, поне за нея, изглежда за Мартин не била толкова сериозна.

# 2 492
  • Out of the Mix
Само едно вмъкване в главоблъсканицата.

Не може да се сравняват 9 г. разлика с жена в средата на 20-те с мъж, много млад около средата на трийсетте в разцвета си на все още младостта си; потенциално такава двойка изживява всичко от самото начало до края, от първоначалните безгрижни няколко години, без бремето на ипотеките, заемите, детето/цата и т.н., през зрялата възраст, до евентуално заедно станали баба и дядо и т.н. до края, с жена под и около 30 с мъж, който й е баща на 60+, в случая 62, "знакова" фигура на пазара на държанките любовчийки за известност.

Никаква база за сравнение.

20 годишна е много млада за 40 годишен, но такава връзка има много по-голям шанс за нещо повече от 30 годишна с 62 годишен, че й по-стар. Условието е 40 годишният да е във форма и уреден, 20 годишната да е узряла за уседнал живот, или да се вклини в ежедневието на баткото, бързо би порастнала около него. Има момичета/жени харесват и искат по-зрели мъже. За мен такава разлика е много голяма, дори за мен, но има и успешни примери.

# 2 493
И аз съм на мнение, че Валето не е типичната държанка, по-скоро с  дядо Биомет са се бонднали по линия на психопатията си.

С психопатия са хората, които измъчват животни за удоволствие, не тези, които им помагат и ги спасяват.

Не е рядкост нарцисисти и социопати да отглеждат, да помагат и да спасяват животни, даже е често срещано, тъй като това подхранва силното им чувство за превъзходство и ги кара да се чувстват като спасители. Също така предпочитат да развиват връзка с животни, защото животните дават безусловна любов, без да създават проблеми и предизвикателства, каквито създават взаимоотношенията с хора. Но да не задълбаваме Simple Smile
По принцип това е възможно, но в тази категория влизат и децата, т.е. причините някои хора да искат деца и да са вманичени да ги държат до полата си. А за тях не се намеква така нашироко. Валерия ни най-малко не ми се струва да е зле. Тя си завързва приятелства в Ергена, доста ясно се аргументира. Само заради каузата й не би могло да се намекне, че е нарцис. Учудващо е, че е с Ваньо, ама на никого не вреди.

# 2 494
Статистически, колкото по-голяма е възрастовата разлика, толкова е по–голяма вероятността един брак да завърши с развод.

Тук ставаше въпрос може ли да има любов при такава възрастова разлика без да са намесени и пари.
Да, възможно е.

Не всяка връзка завършва с брак/партнорство и не на всяка връзка това е целта. Хората се влюбват и на 13 и на седемдесет и повече.

# 2 495
Добре дошли в новата тема

В духа на последните коментари съм ви подготвила една ретроспективна анкета Grinning
Има нова тема....

Общи условия

Активация на акаунт