🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 125 928
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 460
Намерих няколко снимки на Даниела преди корекции, не я познах😂 дори се зачух дали е тя...

# 2 461
Даниелче с колко ник нейма си в тази тема мила?

# 2 462
  • София
Нещо, което пречи, се прескача или заобикаля и се подминава. Тук болшинството постове са за Даниела.  

Няма как да се заобиколи, защото тя е В предаването, ние гледаме предаването и говорим за предаването.

Гледаме я, но трябва ли постоянно да я коментираме? Почти всеки пост е за нея.

# 2 463
Да, и аз това забелязвам, хвърлям по едно око на темата, но повечето пъти чета 3-4 коментара и другите пропускам, защото буквално се дъвче едно и също през 2-3 страници. И да, на който не му допада,да не чете темата, но все пак има още много други жени в предаването освен Данка.

# 2 464
Аз наистина не разбирам на кого пречи Даниела ,че си има претенции , наистина само това дават от нея и вече става много досадно ,но такъв хейт ....

Такова недоразумение самозабравило се...би трябвало да пречи на всеки що годе нормален човек.
Не ,че твърдя ,че съм съвсем нормална , ама сега и що годето ми отпадна

# 2 465
Ами на който му е писнало от Данка, а иска да коментира други участнички, защо не го прави?
Давайте. Чии кокали да започваме да глозгаме? Вие сте. 🤗

# 2 466
  • София
Ами на който му е писнало от Данка, а иска да коментира други участнички, защо не го прави?
Давайте. Чии кокали да започваме да глозгаме? Вие сте. 🤗
Анна - Мария.. харесва ли наистина Мартин? И от къде такъв стратег се извъди. Защо мнозина сякаш се страхуват от нея, в къщата общува с едни, виждаме, че сега си е близка с Косара.

# 2 467
Грубиянка ми е Ана-Мария и то без много акъл, главно опити за остроумие

# 2 468
Анна - Мария.. харесва ли наистина Мартин?

Не. И тя е там на курорт. Но поне не си прави някакви планове за кариера в “Джанъм” след края на формАта.
На мен, честно казано, ми е странно какво намира Мартин в нея. Освен силикона в бюста- него по подразбиране.

# 2 469
  • София
Анна-Мария има хубава фигура (без силикона). Прави се на интересна, остроумна, наблюдателна, дори загадъчна и на фона на повечето жени в предаването й се получава донякъде. Нейният основен проблем е, че има try hard поведение, иска всички да мислят, че тя е с нещо повече от тях - с речник, със стратегия, с бизнес опит.

# 2 470
Миналата жена на Биомета не беше ли с маркови кученца основно? Дали Валерия щеше да му обърне внимание ако не беше толкова богат, като се има предвид огромната им възрастова разлика, а аз съм човек, който приема възрастови разлики. Във формата Валерия нямаше такова държание - съгласна съм, но като гледам как се е променил инстаграма й в последно време, може би и тя се е променила. Или поне образът й пред публиката, която не я познаваме лично. Вярно, че тук имаше някои върли фенки, та във втори сезон темата беше станала нечетяема.
На Валерия фондацията е регистрирана на същия адрес както и фирмата на Ваньо, много преди учаситето ѝ в Ергенът.
Те се познават отдавна покрай каузата с бездомните животни. След години приятелство се преоткриват и в любовен план.
Във фейса Влерия публикува само снимки и призиви за помощ на животни. Нямам представа как ѝ е инстаграма, но нали не се очаква да отиде до Пловдив и да си вземе дрехите, които Евгени държи в тях. Нормално е Ваньо да ѝ купи нови дрехи и то с удоволствие.

# 2 471
Валерия с кучетата джуки ли е сложила?

# 2 472
За мен най-голямото разочарование на сезона е Мартин, мислех го за по-умен. То и целият сезон е разочарование с тази валидирана/повърнах/ проституция. Чудя се защо се набутаха да вкарват толкоз моми, да бяха вкарали пет за тримата ергени.

# 2 473
За мен Ана Мария има много мъжки вайб. Въобще не си я представям с някой мъж, включително и Мартин.
Въпреки силикона и хубавото тяло, няма женско излъчване и мекота.
Груба и твърде нахакана ми идва.

# 2 474
То не само на Даниела, Валерия, Ана - Мария или който там, на никого не трябва да му пука от хорското мнение.

Аз съм от крайно изненаданите от връзката между Ваньо Биомета и Валерия. Не съм гледала нито един предишен сезон на ''Ергенът'' и нямам никакво мнение за нея, дори не съм я чувала как говори, само знам как изглежда от снимки. Тя на 26, той на 61. Да, знам за общата им кауза, която е прекрасна, може и любов да е, знам ли? Не бих допуснала, ама ей на, според много от феновете й - тя не е меркантилна и чувствата й са реални.
Впечатлението ми (от снимки), и за двамата е, че са студени и контролиращи, отиват си.

Общи условия

Активация на акаунт