Нашите кухни - 71

• 111 869
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Предложете ми изпитан дърводелец, чийто услуги някой и ползвал,  моля! Предполагам,  че ще е доста по- евтино от мебелните къщи и от Икеа.
За по-евтино - съмнявам се! Поне от майсторите, с които контактувах аз - мебелите от Икеа щяха да ми легнат доста под това, което дадох Simple Smile
Друг е въпроса, че мразя да ме слагат в рамки и да ми поставят ограничения... Затова и изгоних няколко мебелисти от къщи, преди да се срещна с "моите хора" Sunglasses

За кой град търсиш?
За София търся.

# 166
От тази тема може да се ориентирате РЕАЛНО колко струва една кухня:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1004077

Разбирам, че на много хора не им се занимава или нямат време и ги е страх нещо да не се получи. Но все пак за ориентир от цената, която струва като материали кухнята се добавят около 150-200% марж за фирмата/мебелиста и около 300 лв. за проекти, транспорт и пр.

# 167
  • София
Някой да е поръчвал кухня бях лак от Икеа? Имат ли въобще бял лак? Служителите им ли идват на място за размерите, безплатна ли е услугата, за колко време доставят модулите и от магазина  ли поемат сглобяването?
Възможно ли е подобна кухня да е около 3-4 К ?
https://to-spam218-/portfolio/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8/%D0 … D0%BD%D0%B5-76-2/

Нашата в последното жилище е от Икеа, екрю или слонова кост лак, не помня как се води цвета точно. Около 3 метра е дълга, права кухня, базови неща, котлони, фурна , мивка, абсорбатор, осветление, фурна. Без хладилника и без миялната ( само шкафа) Около 4500 излезе и това преди 4 години. Всичко вътре, доставка и монтаж. Не съм доволна кой знае колко, главно от монтажа не съм доволна.
В предното жилище от Айко, подобна конфигурация, с вграден хладилник и шкаф за него. Без миялна и без шкаф за нея. Пак беше подобна цена, но монтаж, и всичко беше по добре като ниво.
Не знам от Икея може би не нацелихме монтажници .....
иначе ходиш там, в уговорен предварително час за консултант, сядате и правите проект, трябва да имате всичко размери и изходи за вода , канал и ток. Правят цена, доставят и монтират според уговорката

# 168
Някой да е поръчвал кухня бях лак от Икеа? Имат ли въобще бял лак? Служителите им ли идват на място за размерите, безплатна ли е услугата, за колко време доставят модулите и от магазина  ли поемат сглобяването?
Възможно ли е подобна кухня да е около 3-4 К ?
https://to-spam218-/portfolio/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8/%D0 … D0%BD%D0%B5-76-2/

Нашата в последното жилище е от Икеа, екрю или слонова кост лак, не помня как се води цвета точно. Около 3 метра е дълга, права кухня, базови неща, котлони, фурна , мивка, абсорбатор, осветление, фурна. Без хладилника и без миялната ( само шкафа) Около 4500 излезе и това преди 4 години. Всичко вътре, доставка и монтаж. Не съм доволна кой знае колко, главно от монтажа не съм доволна.
В предното жилище от Айко, подобна конфигурация, с вграден хладилник и шкаф за него. Без миялна и без шкаф за нея. Пак беше подобна цена, но монтаж, и всичко беше по добре като ниво.
Не знам от Икея може би не нацелихме монтажници .....
иначе ходиш там, в уговорен предварително час за консултант, сядате и правите проект, трябва да имате всичко размери и изходи за вода , канал и ток. Правят цена, доставят и монтират според уговорката

Ако може да ми кажеш от кой модел модули е твоята кухня и за колко време изпълниха поръчката?

# 169
И моята кухня е измислена, начертана и сметната...Чака си момента и парите. Дотогава...гледам нови идеи и интересни решения 😉

# 170
  • Sofia
Завиждам ! Ние пък събрахме парите,а нямаме кой да я направи Sad  Не става да е "конфекция" ,защото има един крив и сложен ъглов шкаф. Та, големите фирми тип-Прего отпадат. Майстор..явно не смее ( или не му се занимава) да се заеме. Моля за всякакви препоръки за фирма,която работи качествено и се занимава не само със заготовки.

# 171
  • Раковски
Какво значи крив и сложен шкаф?

# 172
  • област Варна

Искам и аз такива шкафове! Моля, съдействате ми за материла - какъв е и от къде е.

Плоскостите и плота са на Egger. Нашата фирма си ги кроий в ЙАФ във Варна. Около София им е централния склад в с. Мусачево.
Цвета е дъб бардолино натюр.
Кухненския плот е Крайбрежен бор.

# 173
  • София
Здравейте,
присъединявам се към темичката, защото ми предстои подмяна на всичко в кухнята. Тези дни ще пробвам да изчета всичко, но съм сигурна, че ще имам въпроси. За сега се спирам на ретро кухня.
Хубава вечер!

# 174
Черна станция, благодаря за предложените мивки. Аз ще се наложа да слагаме съдомиялна, и въпреки това искам да е възможно най-огромната. Надали има към метър. Ако има я вземам веднага;)

# 175
Ооо, ретро кухня? И аз искам такава.

# 176
И аз съм фенка на ретро стила при кухните (масив, гранит и прочее), ама това става ако кухнята е в отделно помещение. А ако е кухньохол не искам ретро хол, а комбинация от ретро кухня и модерен хол е тъпо.

# 177
Една мацка беше показала ретро кухня, за която беше купила шкафчета от олх и после(май!) ги беше ремонтирала и реновирала. Смятам така да направя и аз.....някога.

# 178
Здравейте. Знаете ли, кои магазини предлагат големи отстъпки на черен петък. Питам най-вече за големите ел. уреди - фурни и перални. Съдомиялната купих вчера, остана ми само фурната и пералнята за новата кухня. Надявам се до края на седмицата да съм обзаведена.

# 179
Здравейте. Ето тази фурна дали е добра.
https://www.emag.bg/furna-za-vgrazhdane-whirlpool-elektricheska- … earch-Action=view
Някой може ли да изкаже мнение! До края на деня в Емаг има 15% и мога да я взема за 510 лв. , а това е много добра цена за фурна с пиролиза.

Общи условия

Активация на акаунт