Нашите кухни - 71

• 110 623
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Не мисля, че с инокса ще е прекалено. Но това си е мое мнение.

# 646
  • Раковски
Здравейте.
Предстои ми  обзавеждане на апартамент и първото което трябва да се  направи е кухнята
Кухнята е малка Г-е образна, нещо като тази:

http://www.interiorbg.com/snimki/30-11.jpg

А модел и цвят за шкафоветете сме харесали точно тези:
https://domigradina.info/public/images/uplds/6347/kuhnq_v_lilavo3.jpg

Може ли съвет удачно ли е кухнята да е със гланцирани шкафове?
Трудна ли е поддръжката?

В момента мивката ни е лята /циментово-мраморна мозайка/ направена е е стабилна  дълбока и практична.
Бихме искали да я задържим, но дали ще е въжможно да се облицова с пдч плоскости със същия цвят?
Причината за да задържим мивката е поради опасенията ни че би могло да се надуе  ръбовете около мивката при често мокрене.

Благодаря Ви.

Взимам отношение към това, значи този номер с обличането на лята мивка съм го правил преди 10-на и повече години. Моето мнение е, че са пари хвърлени на вятъра освен ако не се цели да се закърпи положението. Тези мивки са криви, трудно се обличат, нивото на лятата мивка вероятно е криво (аз съм монтирал плот 3 метра с 5 см денивелация, отделно от това ако сложите нова мивка в коритото то тя ще ви изглежда миниатюрна спрямо старата лята.

# 647
Здравейте мами... наскоро монтирахме нашата кухня и в мен възникна една чуденка. За да ме ръзберете по-добре ще прикача снимка ( не е от нашата кухня , но тъй като нямам възможност да я снимам, намерих сходна ).
Тъй като нямаше как гърба да го сложим и на страната на хладилника ( защото както виждате на снимката тази плоскост продължава до горе и щеше да се образува ръб )и затова сложихме пдч дървена плоскост. Обаче много ме тормози факта, че от готвене и от пръскането на мазнина , колкото и да чистя , все пак тази плоскост ще поема. Моля , ако някой има такъв случай да сподели как е ? Също така в главата ми се върти идеята ( не знам дали е възможно) на тази страна да намерим тънко прозрачно стъкло и да го монтираме.. приемам всякакви предложения 🤔🤔🤔
А гърбът какъв е?

# 648
  • Раковски
Здравейте мами... наскоро монтирахме нашата кухня и в мен възникна една чуденка. За да ме ръзберете по-добре ще прикача снимка ( не е от нашата кухня , но тъй като нямам възможност да я снимам, намерих сходна ).
Тъй като нямаше как гърба да го сложим и на страната на хладилника ( защото както виждате на снимката тази плоскост продължава до горе и щеше да се образува ръб )и затова сложихме пдч дървена плоскост. Обаче много ме тормози факта, че от готвене и от пръскането на мазнина , колкото и да чистя , все пак тази плоскост ще поема. Моля , ако някой има такъв случай да сподели как е ? Също така в главата ми се върти идеята ( не знам дали е възможно) на тази страна да намерим тънко прозрачно стъкло и да го монтираме.. приемам всякакви предложения 🤔🤔🤔

Захващам се със снимката, когато правите подобна кухня (хладилник за вграждане или колона с фурна) избягвайте котлон четворка понеже почти не остава място за водобрана, ако имате голям котлон близо до колоната и готвите повече на него трудно ще съберете голяма тенджера или котлон и страницата винаги ще е напрскана.

# 649
Много точно!

# 650

Захващам се със снимката, когато правите подобна кухня (хладилник за вграждане или колона с фурна) избягвайте котлон четворка понеже почти не остава място за водобрана, ако имате голям котлон близо до колоната и готвите повече на него трудно ще съберете голяма тенджера или котлон и страницата винаги ще е напрскана.
Здравейте, котлона ми е двойка , исках просто да покажа какво имам предвид. Благодаря

# 651
Сега се сетих, че има алуминиево фолио, което е по- дебело от обикновеното, дори има огледален ефект и ще ти свърши работа. Когато ти писне- отлепваш, махаш лепилото с обезмаслител и си готова.

# 652
https://domigradina.info/public/images/uplds/6347/kuhnq_v_lilavo3.jpg

В момента мивката ни е лята /циментово-мраморна мозайка/ направена е е стабилна  дълбока и практична.
Бихме искали да я задържим....
Кажете ми, че се шегувате?

# 653
Сега се сетих, че има алуминиево фолио, което е по- дебело от обикновеното, дори има огледален ефект и ще ти свърши работа. Когато ти писне- отлепваш, махаш лепилото с обезмаслител и си готова.

Страхотно! Много благодаря! Откъде мога да го купя?

# 654
Рекламна агенция.

# 655
  • Sofia
Стъклото е много добро решение - чисти се лесно.

# 656
Здравейте!
И на нас ни предстои подмяна на кухнята и се връщам да ви чета, че съм много "боса".

# 657
Спокойно, тук ще те обуем както си трябва- с чорапки, обувки....

# 658
Спокойно, тук ще те обуем както си трябва- с чорапки, обувки....
Чудесно,защото аз нямам никаква представа .Сегашната кухня ми харесва,но плота е изтъркан и трябва да се подмени и мъжът ми каза,че ще сменяме всичко.Тепърва ще обикаляме и решаваме какво точно искаме.Фурна и хладилник купихме преди да решим,че ще ремонтираме Simple Smile

# 659
Страхотно, има нови снимки в темата! Blush

Чудесни кухни, момичета - с много здраве и радост да си ги ползвате, честито и от мен! Hug

Аз се намъквам в темата, за да зарадвам всички с черни смесители - май тази година ще изгреят в пълен блясък, поне такива са прогнозите. Simple Smile Както и любителите на наситеното жълто. Също плочките с отблясъци, тип перлени, набират популярност, може би ако се намери баланс между форма, цвят и лъскавина, могат да се превърнат в още една timeless опция за кухненско гръбче. Откъде знам - разгледайте по моловете, магазините за дрехи са пълни с черни акценти по бели дрешки, с яркожълти нови колекции и дрешки с перличи по тях - нали знаете, че новата мода винаги, без изключения, първо по дрешките каца. Wink

Общи условия

Активация на акаунт