Нашите кухни - 71

• 111 965
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Скочубра, тези ромбове са жестоки! Много ми харесват. А не като моя шарен хаос. Simple Smile

Жестоки са, верно е! Heart

п.п. От снощи издирвам една снимка, която мислех, че съм сейвнала, за да ви питам дали комбинацията е добра, ама пусто, не мога да я намеря!  Crossing Arms

# 421
Като я намериш, ще ни я покажеш. След като видях твоите плочки, вече не ми харесват моите Simple Smile

# 422
Да, ще търся още и задължително ще я покажа.

Видях, че си питала за столове, да кажа. Бяхме един уикенд с мъжа ми в Бургас на разходка и в един бар си харесах жестоки столове! Взех координати, фирмата е „ТРИНЕКС ДИЗАЙН“ ООД. Доставят и в София. Изглеждаха много качествени, с хубави, скъпи материи и дърво. Аз съм си избрала, лошото е, че освен в Бургас, няма къде на друго място да се видят. Там имат шоурум.

# 423
Страхотни модели. Някои кресла много ми допаднаха. Ние хвърлихме бегъл поглед по магазините. Седнахме тук-там. Междувременно във Вивре пуснаха още модели и си харесах. Но ще отложим покупката за след празниците. Искам първо да видя кухнята завършена и тогава да избера окончателно маса и столове. В момента е полусглобена и нещо не ме грабва. 

# 424
Момичета, всички снимки от shutterstock са подходящи за голям печат. Заплаща се, но все пак изборът е милиони снимки. Ето една красота, дори да ви е в повече нека не засягаме субективните фактори Simple Smile

# 425
За пореден път ще кажа, че вкус приятел няма ....

Във връзка с избора на столове за трапезария... Много удобни, въртящи се ...
Миналата седмица бяха намалени.
http://www.como.bg/mebeli/trapezariq/stolove/obzavezhdane-za-tra … 409007-SET-G.html

# 426
Аз визирам принт стъкло с "шаренко" от този тип:

Има такива плочки, но както виждате, у нас няма, така че това е една страхотна възможност човек да се сдобие с мечтания гръб на кухнята си. Това обаче няма как да се "дръпне" във вид на готова снимка, трябва да се нарисува с програмка за дизайн и точно това искам да направя аз. Simple Smile Пейзажите ми идват малко в повече, просто ми е прекалено много цвят на едно място, иначе нищо лошо.  Peace

# 427
Magnifique, всичко ми е в повече, не само "картинката" на показаната кухня.
Следващата снимка е точно по мой вкус!

# 428
Мад, рисувай, аз ще съм първия ти клиент  Heart Eyes

За жълтата кухня аз ще си замълча.

# 429
О, ще, и още как! Simple Smile Сега вече за принт стъклото дали е добър избор за гръб или не нищо не мога да кажа, не съм запозната, аз съм фен на плочките, както написах. Но ако е добро решение... представете си само - уникален дизайн по ваш вкус, в точните цветове и нюанси, които ви трябват... вие разбирате ли какво означава това... означава, че всички ограничения за цвят и форми за кухненския гръб отпадат и че бедното предлагане на красиви и модерни плочки у нас вече няма да е проблем, нито пък цената им. Колко струва всъщност едно принт стъкло за 3  метра кухня да речем? Грубо сметнато?

Скочубра, недей така, че ще вземеш да ме навиеш...  Wink  Но извън шегата, дай идея за pattern- например форма, мащаб и цветове, да видя аз какво ще се получи... без пиксели, без размазване при зуум, в мащаб по избор... ех, много ми е предизвикателно такова, аз обичам такива неща и докато не го направя, няма да мирясам, а пък тези дни ще имам доста свободно време. Grinning

# 430
  • София
На мен пък големия ми проблем е че мн бързо всичко ми омръзва, уж бягам от натрапчиви интериорни решения, особено такива които са модерни за има няма 2 сезона.   Crossing Arms
В кухнята ( на кухненския гръб) си сложих ей такъв надпис- лепенка, на изчистена кухня, светъл лак и светъл гръб ( тъмен плот)
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0052UKE40/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
И вече се чудя дали да не го махам. 2-3 месеца изтраях и друго мисля да слагам
Затова бягам от шарено и натрапчиво, като показаните  ooooh!
На децата в стаята, лятото, правих ремонти и сложих на вратата на терасата ей такова пано
https://www.amazon.de/gp/product/B072MXK32H/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
щото пасваше на интериора
И вече гледам за друго пано  ooooh!

# 431
  • В полите на Витоша :)
За пореден път ще кажа, че вкус приятел няма ....

Във връзка с избора на столове за трапезария... Много удобни, въртящи се ...
Миналата седмица бяха намалени.
http://www.como.bg/mebeli/trapezariq/stolove/obzavezhdane-za-tra … 409007-SET-G.html

На каква цена са били намалени тези столове? Наистина са супер удобни, в заведения съм сядала на такива, но 2-3 хиляди за столове няма да дам!

# 432
И аз имам същия проблем като Yangdze. Днес харесвам едно, след два дни вече друго. Докато проектирам кухнята си смених пет пъти идеята и сега преди да е довършена пак бих променила много неща, но вече е късно Simple Smile Затова не посмях да заложа на цвят. Оставих всичко бяло - стени, кухня, плот. Само плочките ще са ми шарени и столовете евентуално. Представям си и една голяма картина на свободната стена.
Показаните от ShoxXx  столове много ми харесват, но мисля, че изискват повече пространство.

# 433
Не е малко плочките да са ти шарени, дори само те да са в цялата стая. Ти си оставила шареното, тоест това, което има вероятност още утре да ти омръзне, на възможно най-трудното за смяна място. Стените винаги можеш да ги пребоядисаш. А тези на столчета в някакъв момент ще им мине модата, както на шарените плочки. В тази връзка не си заслужават цената според мен.

# 434
 Аз харесвам плочки, исках плочки за гръб, но не знаех, че върху гипс не се лепят плочки, а стената на кухнята е измазана с турбозол. Така че гърбът ще е като плота. Имам известни съмнения, дали ще ми хареса, но ще го установявам на място и на живо. Надявам се само да не ме изненадат с готова кухня, преди да съм боядисала стените... Smile

Общи условия

Активация на акаунт