Нашите кухни - 71

• 111 828
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Ок, да го нямат, но поне да могат да ми покажат ни снимка разликата между моделите, за да мога да избера, а не да ми отворят 1 каталог и да ме питат кой от 3те каталожни номера??? Това е безумието. Аз с чакането вече свикнах. Моя ремонт е почнал преди година и 4 месеца... И то не защото прява нещо велико, неземно, върховно.... нищо подобно. Просто при поръчване на всяко отделно нещо, времето си минава, като закъснее майстор, още повече се измества, а следващия няма как да дойде да вземе мерки, докато предния не е свършил. Та свикнала съм, преглътнала съм го, обаче това с невъзможността да направя избора, защото няма как, вече ми дойде малко свръх.
И ако има и други, особено с по-малък размер такива, ще съм благодарна за подсказка с линк Simple Smile. Не държа да е бланко. Само при тях съм видяла
И без това ме дразнят, че батерията, която исках нивгаш не я намаляват, а аз от амазон си я поръчах с все доставката за около 400 по-малко..думи нямам.

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 21:34 от пахистахис

# 496
# 497
Супер, много благодаря. Знаех си, че трябва да попитам Simple Smile. Ще ги проверя и тях Simple Smile. При такава цена, се надявам да го имат поне 1 на склад Simple Smile Още веднъж, благодаря.

# 498
  • Раковски
Обади се в балкан юг, че те май ги внасят а другите зареждат от тях.

# 499
  • София
Здравейте! Част от моята виртуална кухня ме тормози. Гърбът й ще е с тези плочки
Скрит текст:
но печката ще е в края, до стената
Скрит текст:
Бели са шкафовете. Не ми харесва да продължавам гърба и на другата стена с шарено.  Да сложа парче пдч гръб ли, да не ми е латекс? Бели плочки много ще се натруфи.
И също си мисля кое е най-доброто усвояване на шкафа под сифона.
https://i.pinimg.com/originals/31/10/a4/3110a46e183613f2a60d8e311074b7cf.jpg]  
Така е идейно, но стават много дръжки.

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 23:27 от oki4

# 500
Ехааааааааааааааа "мойте" плочки, дето са виртуални вече втора година Simple Smile. Дано не се проточи и твоя ремонт като моя Simple Smile. Седят на терасата втора зима, даже се чудя дали не са се напукали вече Sad. По проект и аз ги бях сложила на по-голяма площ, после ги смалих и няма да се виждат особено, но малко се бях объркала в цената веднъж, че е на бройка и второ, изведнъж ми се видя пък много шарено. То хем искам шарено, хем ми дойде в повече.... няма угодия. Ако сложиш отстрани много ще дойде, наистина, а със сигурност ще ти пръска от котлона в ляво. Може да помислиш и за обърнат плот евентуално. Не е лесна и твоята. Не мога да дам мнение, как точно да го направиш, за съжаление. Мен лично най-ми харесва като на Гадамер, както го беше направила, само над котлона, като линийка, акцентна, но при теб няма как май да се получи така, защото е в края.
Това шкафче според мен не е лошо, а може да му сложиш и пуш там, за да си спестиш дръжки.
И имаше още един вариант, който за мен е още по-ефективен, на блум имат подобно, ама ще трябва да го потърся.

Има и по-ниски, просто тези от видеото са с голяма височина, явно за много по-дълбока мивка, но ти си питай. Все пак зависи и шкафа ти какъв. Аз просто го слагам, ако случайно не си го открила Simple Smile.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 07:40 от пахистахис

# 501
  • Раковски
Този механизъм за този шкаф на блум (а и на други е бая скъп вариант) и ако ще се използва трябва да се предвиди по-голям шкаф за мивката, щот в повечето случаи шкафа се прави колкото да влезне мивката.

# 502
Шксфовете масово са 60 см шир, а коритото-45 см. Считайте

# 503
Здравейте! Част от моята виртуална кухня ме тормози. Гърбът й ще е с тези плочки
Скрит текст:
но печката ще е в края, до стената
Скрит текст:
Бели са шкафовете. Не ми харесва да продължавам гърба и на другата стена с шарено.  Да сложа парче пдч гръб ли, да не ми е латекс? Бели плочки много ще се натруфи.
И също си мисля кое е най-доброто усвояване на шкафа под сифона.
https://i.pinimg.com/originals/31/10/a4/3110a46e183613f2a60d8e311074b7cf.jpg]  
Така е идейно, но стават много дръжки.
Лично на мен въпреки, че шкафовете са бели ми идва доста шарено. Без съмнение страничната стена ще се пръска. При мен е с каминен тип аспиратор и само там има шарени плочки до горе. Останалата част на гръбчето са ми едноцветни от съвсем друга серия и производител и размер 60/60. Има и гранитогрес 60/120 см, който върши страхотна работа за гръбче също. Сега ще слагам от него пак в комбинация с шарени плочки зад котлоните и аспиратора. Новата кухня е с позиция на котлона като при теб.
Каквото и да решиш нещо трябва да сложиш.
Може и от ПДЧ-то на кухнята или предолагам има от тъничките гръбчета в бяло, които да са като твоите шкафове.

# 504
  • София
Според мен добре ще стои, ако плота го продължите отстрани по стената на въпросното място /същят цвят с варианта му за гръб/.

# 505
На мнение съм, че с тези плочки по целия гръб ще стане свръх шарено. Можеш да ги сложиш като акцент - примерно един квадрат такива плочки, един квадрат дюс, който да им отива.
Помисли го, защото от шаренията чак очите ме заболяха.

# 506
Така ще постигнеш ефекета на закърпеното. Не се сещам някога да е ставало сполучливо, може би ако покажете със снимки...
Според мен проблемът е с този модел плочки Simple Smile Не може ли да харесаш с по-големи шарки? Тези са все едно са пъзел от 103849 части. Много вадят очите.

# 507
Споделям последното мнение!

# 508
  • София
И аз!

# 509

И друго нещо, което не мога да реша: да направя чекмеджетата и рафтове със широчината на цял шкаф (90 см), което ще изглежда примерно така:

или да бъде разделен на 2 части по 45 см, което ще изглежда примерно така:

Шкафът ще има и чекмеджета, и от такива рафтове, които се вадят; ще се използва предимно за съхранение на запаси (храни, консерви, зимнини), ако това има някакво значение.

Чудя се при 90 см. ширина дали няма да "провиснат" рафтовете/шкафовете newsm78 Виж на снимката с 90 см. шкаф, 2-ият и 3-ият отгоре надолу че имат отдолу в средата летвичка, която е точно срещу провисване. Ако наистина смяташ да ползваш шкафа за тежки неща, мисля, че 45 см. вариант е по-удачен.
Това си е мое мнение де, ти решаваш.

Общи условия

Активация на акаунт