Нашите кухни - 71

• 111 854
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Раковски
Товарете чекмеджетата, не се притеснявайте, колкото им е по-тежко по-добре работят, но в допустимите килограми.

# 511
  • София
Благодаря ви много за мненията! Ще го оставя просто латекс. А плочките са тези. За тази цена и за едната стена, са ми идеални. Толкова шареното не ми е  много. С  плот наистина ще стане кръпка.

# 512
Така ще постигнеш ефекета на закърпеното. Не се сещам някога да е ставало сполучливо, може би ако покажете със снимки...

Снимката е от кухня на съфорумка, която обаче мисля не пише сега тук. Много от момичетата от темата знаят за нейната кухня Simple Smile.

Simple Smile На мен пък точно като акцент ми харесват. За съжаление, няма как да постигна ефекта от снимката, но моите ще са в частта над котлоните.
А и все пак, нали на нея, на мен, ще ни "вади" очите Simple Smile. Все пак номерът е да си ги харесва човекът, който си ги е сложил Simple Smile В интерес на истината, на живо са много красиви, на картинка не се вижда по същия начин и имат едно перлено съдържание, всъщност не знам как да го обясня. Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 08:06 от пахистахис

# 513
Последното предложение много ми харесва!

# 514
И все пак нека не забравяме, че прекрасния вид на кухнята на gadamer правят не само плочките, а цялостната визия не само на кухнята, а на цялата стая. Не се залъгвайте, че на каква да е кухня в какъв да е дом така поставени плочките ще стоят също толкова прекрасно, дори разположението на мивки, котлони и т.н. е от значение.  Peace

# 515
  • София
Според мен най-добре би се получило с ПДЧ като плота на кухнята. От котлоните би пръскало по стената,което е трудно за почистване. Макар, че наскоро в един от големите магазини за строителни материали имаше латекс спец. за кухня. Обясниха ми че бил устойчив на мазнини и се чистел много лесно. Иначе плочките на мен ми харесват, въпреки че са шарени Simple Smile С бяла изчистена кухня ще стане превъзходно по мое мнение. А и най-важното е да се харесва на този, който ще готви в тази кухня Simple Smile

# 516
oki4, ако кухнята е бяла, на страничната стеничка според мен най-добре и най-ненатрапчиво ще стои леко скосена бяла плоскост от същия материал, като шкафчетата. Тъй като ще следва цялостната визия на кухнята, а няма да е още един допълнителен материал като бели плочки например (но пак ще е бяло - ще стои добре до шаренкото), няма да ти стои като кръпка, нищо ще бие на очи, както ако е в цвят като плота.  Peace

# 517
За да стане красиво с такива шарени плочки трябва да се направи задължително 3Д проект, за да се види как точно ще паснат на цялата визия на кухнята, може да са само като лента по средата примерно.
В случая Маделин е права - много силен акцент са и да стане красиво трябва да се съобрази с цялата визия на кухнята.

# 518
И все пак нека не забравяме, че прекрасния вид на кухнята на gadamer правят не само плочките, а цялостната визия не само на кухнята, а на цялата стая. Не се залъгвайте, че на каква да е кухня в какъв да е дом така поставени плочките ще стоят също толкова прекрасно, дори разположението на мивки, котлони и т.н. е от значение.  Peace
Що реши, че се залъгваме. Манифик е попитала за картинка, защото се съмнява, че ще е сполучливо ако е акцент и може би ще седи като "закърпено", и отговорих на питането й за добър такъв пример.
Чуби да, имаш право за проекта. Точно след него реших, че няма навсякъде където исках да бъде с такива плочки. Оставям ги само в една част, но при мен просто се получава естествено обособена част Simple Smile

# 519
Като сме на тема шарени плочки да покажа и моя избор. Това не е една плочка, а всяка от шарките е отделна плочка и я има в светло синьо, тъмно синьо, зелено, черно, керемидено и охра.

Мисля да разпръсна тези декорни сред едноцветни зелени, светло сини и бели. Същия размер и цвят, но едноцветни.

# 520
millenitta, кой е производителя?

# 521
В момента са доста актуални "пач" нещата. Също и в баня Simple Smile

# 522
Бяха. Според мен трендът на шарените пачуърк плочки бавно и славно тръгва надолу. След 4-5 години вероятно въобще няма да са актуални.

# 523
Вивес е производителя. Няма значение дали е актуално, ако на мен  продължава да ми харесва. Simple Smile Като пристигнаха и отворих кашона, бях очарована. Много са нежни. Но само в комбинация с изчистени ми харесват. Иначе става претрупано. 

# 524
  • София
Като сме на тема плочки ето ги и моите. Дълго време търсих нещо изчистено, но не съвсем Grinning Тук са наложени с мостра от плота. Иначе аз лично не харесвам шарени неща, понеже много бързо ми омръзва всичко. Предпочитам изчистен дизайн.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 08:45 от adito87

Общи условия

Активация на акаунт