Стар Трек : Дискавъри / Star Trek : Discovery

• 38 737
  • 470
  •   1
Отговори
# 120
  • DE
Их бе, как ми се приходи на сватба  Crazy
Много ясно, че с Джи  Heart Eyes

Тесните панталони не отиват на всеки, но определено ги предпочитам.

# 121
Ех,Джи.Heart Eyes
Ох и на мен.Обичам сватби,защото самата аз мога да се наглася по-начин неподходящ за ежедневието... и защото младите си се обичат,де.
Аз мислех,че за мъжка мода става дума?
И новите им екипи им харесвам на Дискавари.Ботушките им са страхотни. Heart Eyes Heart Eyes

# 122
  • DE
За мъжка де  Grinning понякога много харесвам костюмите във фантастичните филми.

# 123
По принцип - и за мъжки и за женски предпочитам по-широчките крачоли, защото като видя някой с тесни си мисля, колко ли са неудобни за носене..
"Огледалните" униформи са впечатляващи. Нормалните не са лоши, но доста приличат на екип за спортуване - и не само сините на Дискавъри, но и тези от другите сериали от франчайза.

Мисля си, кой ли е императорът - вече видях много предположения - едно от най-странните е Хари Мъд Joy

# 124
Аз видях коментар,че може да е Палпатин:scream: Innocent

ОК,мъжки.Всичко мога (или почти всичко) да преглътна,но не и разкопчана до пъпа мъжка риза.
Лично за мен,когато ми се наложи да съм с дънки,предпочитам тесни.Не са толкова неодобни,но аз принципно предпочитам поли и рокли.

# 125
Тази година за Comic Con стартрек звездите ще бъдат Marina Sirtis (The Next Generation);Terry Farrell (Deep Space Nine);Shazad Latif и Wilson Cruz (Discovery).

Постерите на всички
Скрит текст:

# 126
Обикновено гледам само големите панели на Комик кон Сан Франсиско и Ню Йорк (но с прескачане - понякога са по-дълги от един час...).
Четох за тази Марина, че била много лоша - сърдела се, когато я снимат по време на панела или на самия кон и настоявала феновете да изтрият снимките. Вярно, че им се плаща по 20 долара за снимка, но какво лошо има човек да си направи няколко непрофесионални кадъра?

# 127
Не съм го гледала 11 епизод,но ми казаха,че
Скрит текст:
Вог (белия клингон) се появил
Тъкмо бях решила да се пазя от спойлери Satisfied

# 128
Сега го изгледах - страшен епизод, наситен с много събития! В този сериал въобще не разтакават..

Скрит текст:
Аш се позна и станаха някои неща.... Scream Scream Scream
Все пак мисля, че Аш в определен смисъл е невинен - това, което изплува, е друга личност, а действията му докато не си възвърна спомените, са били искрени. Интересно дали Аш, който се влюби в Майкъл все още съществува, или може да го приемем за мъртъв?
И Джиорджио - уау! Dizzy Face
Сценаристите казаха в едно интервю, че отново ще видим доктор Къблър, който е мъртъв , а вече сигурно и погребан, но не и в Огледалната вселена. Тогава може би като спомен или в друга паралелна вселена??

# 129
Петя,ти не си човек Hug
Няма да го чета.Все още съм силна,но до довечера незнам.

# 130
Satisfied Все пак са само няколко часа до вечерта; а и може да го изгледаш в обедната почивка?

Между другото, вече съм почти сигурна, че Лорка е биологичният баща на Майкъл - очевидно му пука за нея много повече, отколкото за който и да било друг.

# 131
Чак утре,както е тръгнало ще го гледам,но култивирам търпение.
Няма значение и да го прочета пак ще го гледам.Просто понякога ми се иска да не знам какво става,да съм в напрежение докато гледам,да ме шокират и изненадат.

Ние се бъзикахме,че може да са рода Лорка и Маикъл,но щом ще е истина си представям каква драма може да е там.

# 132
Петя, и аз така мисля за Майкъл и Лорка.
Изкефи кой е императора...

# 133
Епизодите след почивката ми харесват повече.
Така Grinning
Скрит текст:
Майкъл малко по-малко се отдалечава от вулканското в себе си.Ако до нея не беше Аш ми се струва,че щеше да се пречупи в този емоционален и много различен свят.Това дали е ОК или не?Аш е доста нестабилен.
Нямах очаквания за Шазад Латиф,но ми харесва как пресъздава героя си.Болката,недоверието,нестабилността и желанието да не е това което е.
Стана ми мъчно за Сару.Спомняте ли си,че той разказваше колко лошо е било положението на неговата раса поколения наред.Все още роб и без име.Хареса ми когато взаимно си помогнаха Сару и Майкъл.
Не очаквах точно това що се отнася за императора.Изненада. Джиорджио

Кой ли видя Стамсет между дърветата?
Между Лорка и Майкъл има нещо дълбоко.От негова страна.Може и да и е баща.Нищо не знаем за нейното семейство,освен,че са убити от клингони.Ако това е така ще трябва да отговори на въпроса "защо не я е потърсил толкова дълго време?".
Аш е твърде лабилен.Иска ми се човека Аш да е някъде там и да се върне.
Подобно преобразявене имаше и в Старгейт Атлантис.Превърнаха призрак в човек.Създадоха му нова самоличност и спомени.В един момент си спомни,но вече не можеше нито да е човек,нито призрак.

# 134
Видях, че сравняват тази роля на Шазад Латиф с ролята му в Пени Дредфул - наистина интересно съвпадение.
Скрит текст:
Според мен, човешката му личност пак ще се прояви в някакъв момент.
Доколкото схванах, не могат да го променят пак физически - чудя се дали ЛРелл си го харесва така? Wink

Стаметс може би говореше за доктора, но за какви дървета става дума - нещо символично? Или пък говореше за "двойника", който видя накрая - другото му аз, което се появи, за да му помогне??

Джиорджио наистина е голяма изненада - очаквах да се появи, но не и като императрица.

Може би Лорка е изоставил майката на Майкъл още докато тя е била съвсем малка и се е занимавал само с кариерата си, а когато е разбрал за случилото се и за това, че е осиновена от Зарек, е решил да не се намесва. Но след процеса е използвал влиянието си, за да я измъкне от затвора. Естествено, може да излезе и нещо съвсем друго - например поради някаква причина той може да се смята за отговорен за нападението на клингоните,
 което е отнело семейството й.

Общи условия

Активация на акаунт