Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 481
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте и от мен.
Попаднах на темата в Гугъл и реших да се включа с коментар и въпрос.
 След като за 1 път си бях сложила хиалурон в устата в Кипър /подведена от ниската цена/, усещах едни много неприятни топчици в устата, които се разградиха след може би 6 месеца и над горната ми устна се появи едно мастно образувание като топче, изглеждаше като подкожна пъпка. Масажирах постоянно устните си, уж да се оправят, но не.
Установих, че заради цената аз нито попитах какво ми слагат, нито получих сертификат, нищо- глупава постъпка.
Оттогава следващите пъти устата ми я прави само и единствено  Д-р Росица Денчева, работи в клиника Reverse и в Дерматологична клиника София.Страшно съм доволна, защото такива топчета никога не съм усещала повече, получавам винаги сертификат за продукта и съм доволна от трайността. Да, цената е по-различна, но определено и резултатът е много по- добър, да не говорим, че долната ми устна е крива  тя успя почти изцяло да прикрие този дефект.
Там си правих и мезотерапия на скалп, която белеше доооста, но пък съм много доволна от резултата.
Сега искам за празниците да направя подарък на майка ми и да й подаря процедура. Тя има хлътване под очите и бръчки в тази зона. Разбира се, ще направя консултация, но се чудех какво е мнението Ви за RRS мезотерапията?
Чух я от моя позната, която наистина изглеждаше много добре само след 1 процедура, но ми се иска да събера повече мнения.

# 496

[/quote]

400 лв е цената, даже е по-евтино. Свекърва ми прави въпросната процедура и ефектът е страхотен. Завиждам и на духа и мотивацията за промяна на нейната възраст. Simple Smile  Декември ще си прави и пластика на корема.
[/quote]
И аз чух страхотни коментари за неоперативната плефаропластика, само че доколкото разбрах 1 седмица след това има силен отток.

# 497
Геновева, такива хора са за възхищение. Надявам и аз да бъда такава, ако доживея по-напреднала възраст.  Много искам да продължавам да се поддържам и след години.

# 498
muhcho, не - свекърва ми имаше оток само първия ден. След това имаше едни ситни точици, които изчезнаха напълно до една седмица. Доста щадящ метод е, особено за резултатите, които се постигат.  Peace

Tsveta, пожелавам ти го.

# 499
Гледах във ФБ реклама на блефаропластика, не знам дали беше същия апарат, но снимките преди и след не бяха кой знае какво  newsm78 Аз за такъв минимален резултат не бих дала толкова пари, още повече, че според мен няма да се задържи много във времето...

# 500
  • София
El_83 , ти какво направи с очите?
Сложи ли филър там ?

# 501
El_83 , ти какво направи с очите?
Сложи ли филър там ?
В понеделник  Laughing Но за скулите се чудя...днес пих кафе с приятелка, която е слагала ( не знае какъв филър) и казва, че не е доволна, "свлякъл" се  newsm78 Та ще поговоря първо с докторката и ще реша на място за там.

# 502
  • София
Аз лично не съжалявам,че си направих скули,обаче съжалявам,че не ми казаха,че след тях проблема ми под очите ще се задълбочи.
Денкова поне ти е обяснила,че трябва и в двете зони,или само под очите,но не и само в скулите.  Peace

# 503
Ами аз мисля, че има, затова  bouquet
По снимките, които е качвала в темата за гримиране, където се вижда много добре и отблизо, от предаването, в което участва и видях мимики и движение, така съм решила.

Извинавай Wind, ако съм те засегнала.
С мезотерапия като моята, можеш да добиеш обем и да не слагаш филъри. При мен не беше търсен ефект, не бях запозната. Но наистина е най добре да качиш накои кг  Grinning Макар, че при някои не се отразява в лице.

Може Simple Smile На тези снимки не се вижда нужда.
Ако видиш моите ще ме пратиш на хирург с 200.  Laughing
Но, блефаропластика на долен клепач е много сложна операция и малцина хирурзи са добри в това. Пипкава операция с рискове.

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 20:59 от Самсара

# 504
Моя позната на 48 години прави блефаропластика на долен клепач при д-р Георгиев. Ходи синя и лилава месеци наред.

# 505
  • София
Виждам, че коментирате неоперативната блефаропластика с плазмен поток.

400 лв е цената, даже е по-евтино. Свекърва ми прави въпросната процедура и ефектът е страхотен. З

Какво значи "страхотен" ефект? newsm78 Peace
Че няма никаква кожа и мастни образувания?
Или че има по-младежки вид?

# 506
Моя позната на 48 години прави блефаропластика на долен клепач при д-р Георгиев. Ходи синя и лилава месеци наред.

Ох, много неприятно.
Била ли е предупредена за този следоперативен период и успешна ли е операцията?

Иначе, всеки пластичен хирург я  има в листата си, друг е въпросът обаче, колко умеят да се справят.

# 507

Ох, много неприятно.
Била ли е предупредена за този следоперативен период и успешна ли е операцията?

Иначе, всеки пластичен хирург я  има в листата си, друг е въпросът обаче, колко умеят да се справят.

Ами тя имаше доста изразени торбички под очите. Пообрала се е доста кожата. Наистина я няма вече тази ненужната, която преди беше под формата на торбички. Но тя го комбинира и с мезоконци, ботокс и мезотерапии мисля. Няколко месеца ходеше със слънчеви очила. Синините и лилавото и бяха жестоки.

# 508
  • Пловдив
muhcho, не - свекърва ми имаше оток само първия ден. След това имаше едни ситни точици, които изчезнаха напълно до една седмица. Доста щадящ метод е, особено за резултатите, които се постигат.  Peace

Tsveta, пожелавам ти го.
А свекърва ти къде си прави процедурата?

# 509
Здравейте отново! Чувала съм че няколко дни след поставянето на ботокс не е добре да се спортува, а може ли преди това ? Да кажем няколко часа преди това или е противопоказно?

Общи условия

Активация на акаунт