Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 521
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
1976, много благодаря!! Звучи страхотно!!  Heart Eyes Heart Eyes  Ще се разровя и по-скоро при него ще отида тогава.. (говорим за Николай Георгиев нали, да не стане грешка  Crazy )  И аз нямам мазнини нито на корема, нито почти никъде всъщност и ми бяха казали, че в такива случаи взимали от зоната над коляното, затова питам, защото и там нямам почти нищо.  Peace

А за рискове и възможни странични ефекти нищо ли не е споменал? Отхвърляне на инженктираната мазнина? В зоната около очите знам, че го правят, но там е рисковано доста...

Иначе плазмолифтингът мен въобще не ме впечатли, добре, че не си го направила него. На мен Ванеска ми го направи  миналия Декември (имаха промоция в Хил Клиник за вампирски лифтинг за всеки поставен филър). Като ми обработваха плазмата тя каза, че й изглеждала слаба, което не знам какво точно означава...прдпполагам, че самата кръв не е в топ форма, но дори и с това на ум единственият ефект, който видях е временно запълване на скулите (защото аз имам много изгубен обем в тази област). Този ефект обаче трая не повече от 2 седмици по мои наблюдения... Всичко си се върна постарому доста бързо.

# 421
  • София

И аз прочетох само положителни
коментари за д-р Ванеска, докато преглеждах темите. И също така, че вече е в майчинство 😉.
Благодаря, явно ще трябва да помисля за отслабването първо. Не е драстична разликата, малко преувеличавам, ала все пак е налице.

# 422
  • в 1001-та нощ
На мен Ванеска ми прави PRP промоцията през лятото на 2015г. Първо уточни, че това не е класически PRP,  че инжектира плазмата по-повърхностно. Ефектът, за който спомена беше - "като да е ползван хубав крем за лице 6 месеца". Аз много се съпротивлявах и не разрешавах никакви бодене, но след дълги увещания се съгласих  Party И никак не съжалявах. При мен имаше и скулптуриращ ефект, което не е целеви ефект за процедурата. Явно си зависи от лицето и неговите особености. Инжектира продукт на опр. места по лицето, не на цялото. Ефектът се задържа 2-3 мееца при мен и коментарът й беше, че плазмата ми е много чиста и хубава, каквото и да значи това. Пак бих я направила.

# 423

коментари за д-р Ванеска, докато преглеждах темите. И също така, че вече е в майчинство 😉.
Благодаря, явно ще трябва да помисля за отслабването първо. Не е драстична разликата, малко преувеличавам, ала все пак е налице.
От януари месец ще си работи, тъкмо да отслабнеш до тогава  Laughing

# 424
  • София

От януари месец ще си работи, тъкмо да отслабнеш до тогава  Laughing

😂😂😂
Е, значи януари, ако не направя нещо спонтанно и необмислено дотогава! Само да не пиша отново в темата навръх петдесетте 😉
Благодаря ви, Алена, Ел83!

# 425
Здравейте момичета, аз започнах терапия с Венус Легаси. Както съм споделяла, преди време имах доста кг за сваляне и целулит. Свалих голяма част от тях с режим и движение. От процедурите най-добре се повлиях от терапия с лимфодренаж и ръчни масажи, резултатите ми са много добри.

Последните килца обаче са най-трудни за махане, за това реших да добавя към тях и Венус-а. Та.. засега съм доволна. Отчитам няколко разкарани сантиметра от бедрата (които при мен са най-проблемни), чувствам кожата си по-гладка и най-важното при мен видимо по-стегната. Продължавам смело, пък каквото сабя покаже. Simple Smile

# 426
A_vagabond ,да за д-р Николай Георгиев говоря.

# 427
delaihla, задължително първо свали килограмите и после действай. Не са толкова много, бързо ще ги разкараш. За дерматолог бих препоръчала  д-р Катрин Крахтова, защото е опитна и много всеотдайна.

Клариса, колко кг имаш още до идеалните пропорции, дето се вика.

A_vagabоnd в момента какви са актуалните цени за липофилинг. И аз се интересувам.  Rolling Eyes

# 428
Взех си час за хидрафешъл Grinning (99$ малко ли са много ли са не знам, час и половина ми казаха трае), но забравих да попитам понеже часа ми е по обяд, мога ли да си сложа моя си дневен крем сутринта, поне спирала, червило...Айде ФДТ ясно че няма да нанасям, но другата декоративна козметика и крема, че кожата ми е суха, а без червило и спирала поне някакси ми е кофти да се мотая в центъра на града да речем... Казаха ми киселини, ретиноли ако ползвам да ги спра седмица преди това, ако имам ботокс нямало да му попречи и такива неща, но за грима забравих да попитам. Благодаря ви bouquet.

# 429
  • в 1001-та нощ
Цената е ОК Simple Smile На спиралата няма да попречи, а червилото после можеш да го подновиш Simple Smile Крем, разбира се - сложи си Simple Smile

# 430
Благодаря Аленка  bouquet bouquet bouquet

За тези които се чудят на абдоминопластиката, зачетох че освен стандартната има още два вида - Hybrid tummy tuck и endoscopic tummy tuck. Тези последните са за такива като мен, които нямат да смъкват или да чистят. Тази първата се правела през разреза на секциото и от там нататък се работи по изпъването според конкретния случай. Втората – наименованието си казва endoscopic. Най-вероятно както се правят безкръвните операции, чрез няколко разреза, колкото да влязат инструментите под кожата и от там на сетне, пак според случая. Имайте ги в предвид тези вариянти и ако ходите на консултации, попитайте и за тях. Това което аз давам се прави в Щатите, но предполагам и в БГ го практикуват. Мисля, че акофизиката позволява, възстаноовяването ще е далеч по-бързо и белега по-малък.

# 431
Момичета, някоя от вас да има проблем с бързоразграждаща се ХК ? В устните имам общо 4 ампули в рамките на една година, а ефекта не е WOW. Честно казано не знам проблема в докторката ли е, защото преди това бях слагала при друга и също изчезна на 2-3ти месец, но беше за първи път. Може ли някой по-запознат да обясни какви са причините за по-бързо разграждане? Доколкото съм чела лошо влияе пушенето, редовното излагане на слънце/солариуми, както и тренировките?

# 432
Какъв филър слагаш?

# 433
  • София
И аз мога да кажа същото за себе си. Sad
Не че няма никакъв ефект,има разлика от първоначалния обем на устните,но не е уау Peace
Първите 2 пъти не съм слагала филъри от утвърдените,но вторите два пъти слагах Restylane Lyft(уж траен филър)
Последно сложих началото на септември и вече почти изчезна  Sad

# 434
Здравейте
Някой с мнение за доктор Етугов? Относно ботокс и филъри?

Общи условия

Активация на акаунт