Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 276
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Д-р Дилбер изглежда много сериозен и опитен в професията си, поне от това, което виждам в интернет. Красиви, изваяни носове... Страхотно изглеждат!

Съжалявам, ако съм закъсняла с отговора.
Над полето, където въвеждаш текста има икони, една от които е като картичка. Оттам можеш да прикачиш. Успех!

# 676
  • София
И на мен ми харесват носовете,които прави др.Дилбер Peace
Според мен точно за нос цени не трябва да се гледат.По добре 7хил. с хубав нос,отколкото
3 хил. и незадоволителен резултат. Peace

# 677
  • Бургас

Скрит текст:

Ето го и моят резултат, усещам че започват да оттичат и ще взема и крем за всеки случай.  На две места доста кървеле и предполагам, че ще ми посинее 🙂

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 16:30 от *Sesil*

# 678
С какъв Филър е този резултат ?

# 679
  • Бургас
С какъв Филър е този резултат ?
Жуведерм ултра 3

# 680
  • София
*Sesil*, честито!!! Много красиво. Heart Eyes
Ами и да посинее ще е за 1-2 дни. Ще го прикриеш някак си. Wink
На мен не ми изглежда като да посинее. То става веднага. Peace
 bouquet

# 681
  • София
*Sesil*,много добре са се получили и разликата в обема е огромна.  Peace
Ще спаднат със сигурност,защото сега са в оток.След втория ден при мен лично си проличава
горе долу как ще изглеждат,а след 1 седмица остава  окончателния им размер.
При мен не посиняват веднага,а на следващия ден по скоро,но винаги посиняват.
Дано при теб не е така,а и ти се взела предварителни мерки. Peace

# 682
Sesil,  чудни са 😍 благородно завидях! 💐 този резултат с 1мл. ли е?

# 683
  • Sofia
Здравейте,момичета!Някой да знае студио или компетентен дерматолог,който да поставя филър с продукт на клиента т.е. да се плати само поставянето?

# 684
Здравейте,момичета!Някой да знае студио или компетентен дерматолог,който да поставя филър с продукт на клиента т.е. да се плати само поставянето?

Честно казано, освен ако не ти е познат лекаря, едва ли някой ще се навие.

# 685
  • Бургас
Sesil,  чудни са 😍 благородно завидях! 💐 този резултат с 1мл. ли е?
Благодаря, момичета! И аз съм доволна от резултата.  В крайна сметка имам леки синки от едната страна, но не нещо кой знае какво.  Мисля и че нямам вече оток, дано издържат поне 2-3 месеца в този вид. Резултата е с 1мл. Simple Smile

# 686
  • Sofia

Предполагам,че за по-малките студия не би било проблем.В събота си поставях Рестилайн и като сравних цената ,която платих и тази ,на която мога да го взема като продукт  и ми стана меко казано лошо.

# 687

Предполагам,че за по-малките студия не би било проблем.В събота си поставях Рестилайн и като сравних цената ,която платих и тази ,на която мога да го взема като продукт  и ми стана меко казано лошо.

Ами оттам печелят лекарите, които са и малко алчнички. Не знам каква цена биха определили за да поставят филър, който не е техен, и дали ще си заслужава.

# 688
*Sesil*, страхотни са станали устните ти, естествени и сочни. Би трябвало и повече да се задържат, зависи как абсорбираш хиалурона.

И пари да ми дават ако бях лекар, не бих работила с продукти на клиента.

# 689
  • Sofia
*Sesil*, страхотни са станали устните ти, естествени и сочни. Би трябвало и повече да се задържат, зависи как абсорбираш хиалурона.

И пари да ми дават ако бях лекар, не бих работила с продукти на клиента.

Без да звуча груба,ама не  питам за ничие лично мнение.Ако нямате какво точно да кажете по въпроса,просто го подминете.Даже ви съветвам да го игнорирате.Това също така не са лекари,а дерматолози,козметици и т.н. хора,които не е задължително да имат лекарска диплома.Най-вероятно също така работят за някой и получават заплата и  допълнителен финансов стимул не е за пренебрегване. Не е престъпление ,нали така?!Лек ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт