Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 242
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
*Sesil*, страхотни са станали устните ти, естествени и сочни. Би трябвало и повече да се задържат, зависи как абсорбираш хиалурона.

И пари да ми дават ако бях лекар, не бих работила с продукти на клиента.

Без да звуча груба,ама не  питам за ничие лично мнение.Ако нямате какво точно да кажете по въпроса,просто го подминете.Даже ви съветвам да го игнорирате.Това също така не са лекари,а дерматолози,козметици и т.н. хора,които не е задължително да имат лекарска диплома.Най-вероятно също така работят за някой и получават заплата и  допълнителен финансов стимул не е за пренебрегване. Не е престъпление ,нали така?!Лек ден ви желая!

Моля?!?!?
Как така не са лекари?

Ти явно би позволила на кварталната козметичка да си поставя инжекции, но никой трезвомислещ човек не би.

# 691

.Това също така не са лекари,а дерматолози,козметици и т.н. хора,които не е задължително да имат лекарска диплома.Най-вероятно също така работят за някой и получават заплата и  допълнителен финансов стимул не е за пренебрегване. Не е престъпление ,нали така?!Лек ден ви желая!
[/quote]

За да работиш като дерматолог трябва да си лекар и да си завършил медицина и да имаш специалност: Кожни и венерически болести .В българската система за медицинско образование “кожни и венерически болести”, “дерматология”, “дерматовенерология”, както“дерматология и венерология” , се използват като синоними за една и съща специалност

# 692
chocha, дерматологията е специалност от медицината, т.е. първо завърваш медицина, после специализираш дерматология, която не е лека специалност и за да си добър дерматолог се иска много практика.
Всеки продукт носи опасност  от алергична реакция и затова лекарите работят с лицензирани и проверени доставчици. При евентуално нежелана реакция на организма ти следствие на продукта, те носят отговорност. Това имам предвид, и е естествено темат мнението ми да е лично.
И на теб хубав ден. Simple Smile

# 693
От темата разбрах, че дерматолозите не са лекари.
Grinning Grinning

# 694
Chocha не мисля че ще намериш лекар да ти сложи филър закупен от теб.
Но да правя си, филърите не са толкова скъпи а цените в кабинетите са тройни за жалост.

# 695
  • Sofia
Наистина какво бих позволила аз не знаеш,нито има някакво значение това за темата.Трябваше да разбереш друга част от моя въпрос или евентуално да го подминеш.Както и да е намерих отговор на моя въпрос,но за съжаление на лични съобщения,а не директно в темата,какъвто е смисъла на форума

# 696
Между другото в офиса който посещавам за всякакви козметични процедури тук в чужбина (офиса е собственост на пластичен хируруг), разните му филъри, ботокси, отстраняване на различни видове израстъци по кожата (бенки, брадавици и т.н.),третиране на петна, лунички, хидрафешъли и т.н процедури, дори и лечение на акне се правят от physician assistant. Не е доктор, но специялно моята е с основна специалност гинекология, с втора специалност дерматология. Ако може да определим изброените от мен процедури за дребни неща, тя се занимава с тях. Вече за рязане, липосукции и т.н. сложни процедути е доктора.

# 697
  • Sofia
Grinning Grinning
От темата трябаше да разбереш,че козметичните клиники и салони са пълни с работещи без медицинско образование. Най-вероятно никой не им иска дипломите преди да му поставят инжекция.
Както и да е .Нямам намерение да се заяждам с никой,но няма и да търпя някой да го прави с мен.

# 698
  • София
Grinning Grinning
От темата трябаше да разбереш,че козметичните клиники и салони са пълни с работещи без медицинско образование. Най-вероятно никой не им иска дипломите преди да му поставят инжекция.
Както и да е .Нямам намерение да се заяждам с никой,но няма и да търпя някой да го прави с мен.

Аз лично съм видяла дипломата на докторката, при която ходя.
И съм я проучила преди да отида.

А тези, които работят без медицинско образование, са по-скоро оператори на машини, а не извършващи интервенции с проникване през кожата.

# 699
Grinning Grinning

Ти наруши добрият тон и направи последната страница в темата неприятна за четене, защото едно момиче ти написа мнението си, че ако е лекар не би работила с продукт на пациента. Което не е забранено(да си каже мнението). По темата, че цените са силно завишени всички се съгласихме, но ти реши да размахваш пръст и да се репчиш на всички. Напомням ти, че нито сме съпругът ти, нито децата ти.

# 700
Grinning Grinning
Учудвам се от това което пишеш , не се заяждам но как ще се довериш на някой без да знаеш дали е лекар ( не че това е гаранция за добре свършена работа ) .

# 701
  • Sofia
А защо не се обърна към момичето,че не му е работа да си дава мнението без да е питано то дали би се съгласило ,а към мен?!С кое точно направих страницата неприятна?С въпроса си ?Може би твоите саркастични коментари са по-приятни за четене.Оттеглям се от темата,за да ви е приятно да си я четете.

# 702
Момичета, а след слагане на филър дали няма някакви специални балсами или мазила за устни, които да запазят ефекта по-дълго?   Simple Smile

# 703
Момичета, а след слагане на филър дали няма някакви специални балсами или мазила за устни, които да запазят ефекта по-дълго?   Simple Smile

Аз ползвам фарма хиалурон, но той е като балсам и не бих казала, че има ефект.  Моя приятелка ми беше подарила серум за устни с хиалурон на някаква фирма, който е като крем и определено виждах ефект, особено като се намажа вечер. Трябва да потърся как се казваше.

Аз имам час за устни другата седмица и предпразнично ще ги освежа. Зарадваха ме, че ще получа 20% намаление заради някаква коледна промоция, така че съм съвсем доволна. Честно казано се усещам, че свикнах с хубавите и плътни устни и сега нямам търпение да дойде време да ги направя и все ми се иска по малко повече.
След нова година ще си сложа и мезотерапия около очите ( да си спестя евентуално подуване, синини и прочее по празниците). Поставила съм си за цел през идната година да отделям повече време за себе си, дано успея и не съм само на думи.

# 704

Аз написах че използвам гела на Teoxane. Много съм  доволна .

Общи условия

Активация на акаунт