Къде да пусна жалба?

• 6 685
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
Мен ме учудва това, че нямаш право да разпечаташ пратката и да провериш съдържанието, когато си я получила при куриера. Ами кога, ако не тогава ще установиш какво са ти пратили и дали е това, което действително си поръчала? Нали след това могат да ти отговорят, че те всичко са сложили в пакета, а ти си ги излъгала, че имало липси.

# 16
  • Варна
Мен ме учудва това, че нямаш право да разпечаташ пратката и да провериш съдържанието, когато си я получила при куриера. Ами кога, ако не тогава ще установиш какво са ти пратили и дали е това, което действително си поръчала? Нали след това могат да ти отговорят, че те всичко са сложили в пакета, а ти си ги излъгала, че имало липси.
О да,изсмях им се. Имам право явно само да платя. Възстановиха ми липсата обаче след няколко обаждания.  Но сега като се замисля ми излезе по-скъпо разговора с тях.

# 17
Номерата с 0700 се таксуват и аз съм им звънял на стор-а, и към други сайтове с 0700 и си ме е таксувало, доколкото виждам е някакви 2,50лв. Пиши какво са ти отговори КЗП, че ми е интересно.

# 18
  • Варна
Номерата с 0700 се таксуват и аз съм им звънял на стор-а, и към други сайтове с 0700 и си ме е таксувало, доколкото виждам е някакви 2,50лв. Пиши какво са ти отговори КЗП, че ми е интересно.

О не съм снимала цялата фактура над 15 лв. са.

# 19
Това са доста за няколко обаждания. Пиши на КЗП.

# 20
  • Варна

Писах им,ще видим какво ще кажат.Писах и в сайта , отговориха ми доста нахакано.

# 21
  • София /Абсурдистан
Не знаех и аз, че има по- висока цена. А се налага да се обаждам често в болница, която други номера няма обявени.

# 22
  • Тра-ла-ла

Писах им,ще видим какво ще кажат.Писах и в сайта , отговориха ми доста нахакано.
А описа ли този проблем с отварянето на пратката и че реално телефонните разговори са проведени заради техния гаф и нежеланието им да го отстранят?! Така де, от КЗП да ги напънат по няколко фронта

# 23
  • Варна
Хм, не съм. Защото те все пак възстановиха липсата.

# 24
Нямат ли форма за контакт - имейл нещо. Така поне е безплатно.
Аз така контактувам основно....

# 25
  • Варна
Нямат ли форма за контакт - имейл нещо. Така поне е безплатно.
Аз така контактувам основно....

Имат, писах им няколко пъти. Но не отговарят, как да разбера, че сме се разбрали.
Сега ми отговориха за първи път.

аз:

"На страницата ви е упоменато, че разговорите с вас са на цената на един
градски
разговор. Как ще ми обясните сметката? Да се обръщам ли към институция?"

Те:
"Здравейте,

да оплачете се, това е измама на мобилните оператори и затова сега
преправяме централата си да предоставяме и мобилни номера. Защото те не
включват 0700 номерата към разговорите с фиксирани мрежи, въпреки че са
такива. А са наслагали отделни тарифи, извън тарифните планове. Още
по-грозното е, че и ние плащаме на минута за разговорите, въпреки че
клиентите ни набират, точно за да бъдат уж безплатни за тях....."

Аз:

"Да,жалбата е пусната. Можеше и вие да упоменете,че разговорите са според
тарифния ни
план!
Стационарни телефони вече никой не ползва."

Те:
"Както казах върху това работим в момента и другата седмица информацията на
страницата за контакти ще бъде коренно различна.

И ние като нормални потребители не очакваме такива врътки, докато не ги
видим в сметките си."

# 26
  • Тра-ла-ла
Но ти си се нахендрила с 15лв сметка. Все пак това е част от историята за натрупаната сметка

# 27
  • Варна
И без това съм скептично настроена към крайния резултат,ще видим как ще се развият нещата.

# 28
Те са възстановили липсата, но ти поради тази тяхна грешка си навъртяла тази сума. Така че, ако трябва докрай да си търсиш правата, би трябвало по тази причина да ти възстановят платените горница към мобилния оператор  пари. Пък и не вярвам и на тях да начисляват, когато клиенти ги набират. Просто тези телефони с 0700 по-отгоре правилно са обяснили, че са отделно от обикновен градски разговор.

# 29
Таксата, която се плаща за номер 0700 е доста висока. Така, че си е набутване и за двете страни. Кой в днешно време ползва домашен стационарен телефон?

Общи условия

Активация на акаунт