iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 90

• 68 418
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Комплектът сапуни на Out of Africa,
който за Коледа обикновено дебнем, е наличен и е на промоция  Peace

както и едната снежинката и снежния човек на Hugo Naturals

тази снежинка, няма да се предлага повече

Здравейте, може ли мнение за тези мултивитамини
Скрит текст:
https://www.iherb.com/pr/VegLife-Vital-Teen-Boys-Multiple-60-Veg … n-Capsules/70167? Трябват ми за 13 год младеж, който се храни общо взето нездравословно, не харесва Michael's Naturopathic , миришат му неприятно, а аз не открих много витамини предназначени за тинейджъри. Не мога да определя хубави ли са формите на съответните витамини и дали са усвояеми. Приемам предложения за по-качествени, предпочитам да са до 30 лева, но и над 30 става.
МВ са с хубав състав и дози и формите са  с висока бионаличност. Peace / с много малки и не толкова съществени изключения/

# 301
Нужни са ми МВ за деца на 2 - 2,6 години?
По възможност да не са като желирани бонбони, а смучещи се или друга форма?

Код за 5% отстъпка:MIH4702

# 302
  • София
Нужни са ми МВ за деца на 2 - 2,6 години?
По възможност да не са като желирани бонбони, а смучещи се или друга форма?
Разгледай тези:
https://www.iherb.com/pr/garden-of-life-vitamin-code-kids-chewab … wable-bears/24317  по 1 на ден
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Animal-Par … -90-Animals/21493
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Alive-Children-s-Chewable- … ble-Tablets/43068
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Kid-Vits-Berry-Blast-120-Chewables/5140
https://www.iherb.com/pr/nordic-naturals-nordic-berries-multivit … mmy-berries/12881 гумени / разликата е в кол-вото желатин/
Течни:
https://www.iherb.com/pr/ChildLife-Essentials-Multi-Vitamin-Mine … fl-oz-237-ml/6368
https://www.iherb.com/pr/GreenPeach-Kids-Advanced-Multiple-Vitam … l-oz-473-ml/71943

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 303
  • София
И трите продукта стават.
1. Са и Мг са хелатирани с кафяв ориз / ако минералите са извлечени от храните е Ок., но може и да не са и тогава не се знае каква е формата им - това е моето притеснение/. Не ми допада също, че е само Са и Мг., но ти си приемаш другите елементи, които подпомагат усвояването на Са.
За Са - ако не е назначен от лекар, е препоръчително да се приема с почивки, напр. 10 дни прием - 10 дни почивка.
2. тук магнезия е хубави форми
3. и това е хубаво - хелатиран е с АК, каквато и да е, ще осигури висока бионаличност. Предполагам, че 200мг е елементарния магнезий / не с хелата/.
denis, много благодаря! №1 най-вероятно не са извлечени от храните, щяха да го напишат. Това ме отказа от тази комбинация. Все пак, може би по-нататък ще взема една опаковка, за да направя така, както казваш - 10 дневни приеми с почивка. Значи ще стигнат за много време. Поне като цена са много изгодни.
От останалите два, се спрях на втория, защото включвал и редкоземни елементи (но пък не са ги описали в състава...).

Комбо офертите значително свалят цената на протеина на CGN, цели 17 лева. Има сметка, ако ще се поръчва протеина, да се поръча с нещо евтино от раздел "Спорт", например едни сокчета има за 5 лева. Това доста сваля общата цена.

код за 5% в iHerb - ROV5021

# 304
  • София
Да дам отзиви за Лецитина на Now Foods
- нормален цвят, не е тъмен
- приятен вкус - дори и директно от кутията
- миризма, най-нормална за продукта, без следи от окисление / много съм чувствителна към това/
- идеално се разтваря във вода / предпочитам този начин на прием/
Доволна съм и съжалявам, че от толкова дълго време, не се решавах да го пробвам.

# 305
  • София
Да дам отзиви за Лецитина на Now Foods ...
Благодаря! Ще го поръчам. Спираха ме отрицателните отзиви на някои потребители за вкус на прегоряло и т.н.

Xlear, SparX Candy, with 100% Xylitol - дават отстъпка в доставката, били полезни за зъбите. Взимал ли е някой?

п.п. new_girl, източник на инозитол и холин.

# 306
- миризма, най-нормална за продукта, без следи от окисление / много съм чувствителна към това/
Доволна съм и съжалявам, че от толкова дълго време, не се решавах да го пробвам.

Денис, ти Лецитина с каква цел го приемаш? Аз съм си взела същия, но на капсули. Четох, че като цяло е много полезен за различни процеси в тялото, но има ли някакви осезаеми ефекти, които да очкаваме след определен период на прием?

# 307
  • София
Скрит текст:

Денис, ти Лецитина с каква цел го приемаш? Аз съм си взела същия, но на капсули. Четох, че като цяло е много полезен за различни процеси в тялото, но има ли някакви осезаеми ефекти, които да очкаваме след определен период на прием?
Най-общо, искам да намаля вредните и да увелича полезните мазнини в храненето си.

# 308
  • София
Скрит текст:

Най-общо, искам да намаля вредните и да увелича полезните мазнини в храненето си.

Момичета с какво може да се комбинира слънчогледовия лецитина, за да се смъкне доставката и по възможност да е до 30 лв. 
Само той при мен излиза 6,29 евро с пощите.

# 309
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Момичета с какво може да се комбинира слънчогледовия лецитина, за да се смъкне доставката и по възможност да е до 30 лв.  
с 2-3 броя балсами от тези:  e с БД
или комбинация с този крем:

# 310
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

с 2-3 броя балсами от тези:   e с БД
или комбинация с този крем:

Мерси!
Предполагам може да се ползва просто като крем за ръце и крака, дори и без натъртвания и рани  Grinning
Балсамчето на Sierra Bees

# 311
  • София
Да, за напукани ръце, лакти, пети е идеален, има и лечебен ефект Peace

# 312
  • Бургас
Комплектът сапуни на Out of Africa,
който за Коледа обикновено дебнем, е наличен и е на промоция  Peace

както и едната снежинката и снежния човек на Hugo Naturals

тази снежинка, няма да се предлага повече

Здравейте, може ли мнение за тези мултивитамини
Скрит текст:
https://www.iherb.com/pr/VegLife-Vital-Teen-Boys-Multiple-60-Veg … n-Capsules/70167? Трябват ми за 13 год младеж, който се храни общо взето нездравословно, не харесва Michael's Naturopathic , миришат му неприятно, а аз не открих много витамини предназначени за тинейджъри. Не мога да определя хубави ли са формите на съответните витамини и дали са усвояеми. Приемам предложения за по-качествени, предпочитам да са до 30 лева, но и над 30 става.
МВ са с хубав състав и дози и формите са  с висока бионаличност. Peace / с много малки и не толкова съществени изключения/

Много ти благодаря за мнението за витамините и че показа снежинката, не бях видяла.

# 313
  • София
Пак въпрос, но тези Rewards пари са ми все още неясни  Embarassed

Парите които се трупат от Rewards как могат да се съберат да са повече или няма тази възможност.

Сега пуснах поръчка и не ми даде тази натрупана сума, но изведнъж в извлечението от paypal ми ги приспадна и отрази  newsm78

Код за нови и стари клиенти 5% RMN536

# 314
Като рядко пускаш поръчка , те ще се натрупат за не повече от 6 месеца , иначе не мисля че има начин да не ги включиш като плащаш. Мисля че автоматично се приспадат от сметката

FLR252 код за отстъпка

Общи условия

Активация на акаунт