iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 90

• 68 436
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • Добрич
Марма, за MSM бих предпочел (и аз самия ползвам) пудрата на Doctor's Best - Doctor's Best, MSM Powder with OptiMSM, 8.8 oz (250 g). Ще обясня защо, моята логика... И двете, на Doctor's Best и тази на Jarrow, съдържат едно и също патентована форма на MSM - OptiMSM, но тази на Jarrow, освен че е и малко по-скъпа, съдържа и силициев диоксид като анти слепващ агент, докато тази на Doctor's Best не пише, че съдържа такъв, пише "Други съставки - няма". Според мен, щяха да пишат, ако съдържаше силициев диоксид. На сайта на OptiMSM пише същото - някои съдържат, други - не, според марката, която го използва.

Благодаря djagi, следващия път ще взема такава. Кога и как я приемаш?

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 21:56 от Марма

# 361
  • София
Здравейте. Поръчах тези добавки
Скрит текст:
Здравей!
Сутрин на гладно:
2. /ХК/
   след 30-40 мин.
4. /Глюкозамин формулата/+ 8./МСМ/  
   след 30-40 мин
1. /Колаген тип 1 и 3/
След час може да се храни.
След хранене 3./МВ/  и 7./Омега 3/

Преди следващо хранене, на гладно:
5/ .Коластра/
след 30 мин.
6. /колаген тип 2/
След час може да се храни

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 362
  • София
Взимам я сутрин, след като си измия зъбите, преди да съм закусил. Жабуркам си устата с нея преди да я преглътна (3 гр., три малки мерителни лъжички във вода), четох, че е полезно. Не съм сигурен, че това е правилния начин, но мисля, че може да се взима на гладно.

# 363
Ок, благодаря. А за под 30 лв - бг пощи препоръчвате ли? Нали не се дължи нищо там....и за 2 седмици пристигат ли до пощата в София?

Да, няма проблем с БГ пощи с евтините пратки, не се дължи нищо допълнително, за около 3 седмици пристигат средно.  Peace

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 364
  • Добрич
Здравейте. Поръчах тези добавки
Здравей!
Сутрин на гладно:
2. /ХК/
   след 30-40 мин.
4. /Глюкозамин формулата/+ 8./МСМ/  
   след 30-40 мин
1. /Колаген тип 1 и 3/
След час може да се храни.
След хранене 3./МВ/  и 7./Омега 3/

Преди следващо хранене, на гладно:
5/ .Коластра/
след 30 мин.
6. /колаген тип 2/
След час може да се храни

Благодаря много! Hug
djagi, и аз четох че е хубаво да се приема на гладно, но мислех смесено със сок или смути сутринта.

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 21:56 от Марма

# 365
  • София
Марма, за MSM бих предпочел (и аз самия ползвам) пудрата на Doctor's Best - Doctor's Best, MSM Powder with OptiMSM, 8.8 oz (250 g). Ще обясня защо, моята логика... И двете, на Doctor's Best и тази на Jarrow, съдържат едно и също патентована форма на MSM - OptiMSM, но тази на Jarrow, освен че е и малко по-скъпа, съдържа и силициев диоксид като анти слепващ агент, докато тази на Doctor's Best не пише, че съдържа такъв, пише "Други съставки - няма". Според мен, щяха да пишат, ако съдържаше силициев диоксид. На сайта на OptiMSM пише същото - някои съдържат, други - не, според марката, която го използва.
Съдържа следи, което е различно./(in trace amounts)./
от сайта OptiMSM ® :
Предварително изследване установи, че OptiMSM ®  съдържаща 0.5% силициев диоксид.
Това е патент, не може в една марка да го има, в друга да го няма.
Просто Jarrow са го посочили.

# 366
  • София
djagi, и аз четох че е хубаво да се приема на гладно, но мислех смесено със сок или смути сутринта.
Страшна горчилка е... Вече и свикнах, но ако не използвах MSM-а и за жабуркане, сигурно щях да го взимам със сладък чай (въпреки че MSM-а ще развали вкуса на всичко).

код за 5% в iHerb - ROV5021

п.п. denis, сигурно е така. Все пак, пишат и (превод):
Цитат
Не всички OptiMSM® съдържат силициев диоксид. Нашият OptiMSM® Flake не съдържа силициев диоксид. Когато се продават на нашите търговски клиенти като сурова съставка, някои SKU включват малки количества силициев диоксид като неактивна съставка, за да се предотврати натрупването. Също така, някои от нашите клиенти могат да добавят силициев диоксид и други ексципиенти към крайните си потребителски продукти.
Тъй или иначе, казват, че е безопасен, но все пак... Пък и има малка разлика в цената, та и това също е причина да предпочета "Най-добрия доктор" Simple Smile

Цитат
Предварително проучване установи, че OptiMSM®, съдържащ 0,5% силициев диоксид, има бионаличност от 100%. Това показва, че абсорбцията не се възпрепятства чрез включване на силициев диоксид.
Според мен, казват, че дори тези марки, които включват силициев диоксид, това не пречи на бионаличността.

# 367
  • Добрич

Марма, толкова добавки си поръчала, че лично аз се обърках в проследяването.  Embarassed

Искам да споделя,че за ставни проблеми много добре влияе комбинацията от зеленоуста мида с ленено масло. В продължение на три месеца.  Препоръчаха ми реставит, който ги съдържа, а аз си направих комбинация от сайта.

Съпругът ми е бивш спортист, с болки в ставите. От няколко години и при мен се появиха болежки в някои стави. Миналата пролет бях поръчвала от сайта ленено масло и зеленоуста мида и действително има ефект. В момента предлагат само една добавка със зеленоуста мида /мин. г. купих друга/ и съм я поръчала за съпруга си в комбинация с ленено масло. Днес платих ДДС и се надявам утре от  DHL да ми доставят пратката.

# 368
За какво пиете MSM?

Код за 5% отстъпка: MIH4702

# 369
  • София
 Дневна промоция
валидна до  31.10 - 20.00 ч. н. вр.
$4.80
Now Foods, Solutions,
Shea Nut Oil,
Pure Moisturizing Oil, 4 fl oz (118 ml)

# 370
  • София
Предписано ми е да пия Селен (100 мг), обаче не знам защо си мисля, че е малко  Peace
С хашимото съм.
Също така и препоръчайте марка качествен селен.
Дозата на селена се определя от лекар, по негова преценка - може да назначи 100 или 300мкг и повече.
От съответната доза, се очаква някаква реакция на ЩЖ, затова не е много редно да се променя терапията.
https://www.iherb.com/pr/Solgar-Selenium-Yeast-Free-100-mcg-100-Tablets/48602
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Selenium-200-mcg-100-Capsules/4554

Каая, denis. вече ти е отговорила, но и аз да си кажа мнението, защото съм с хашимото ...
Когато ме диагностицираха взимах 300мкг за период от 3 месеца. На следващите изследвания лекарят прецени, че вече съм за 200мкг, след още 3 ми го намали на 100мкг. И така вече 3-та година пия 100 мкг. с леки почивки през летните месеци.
Правя уточение обаче, че хормонът ми никога не е излизал от норма, ТАТ ми е бил в граници винаги, МАТ беше завишен. От около 2 години и МАТ е в граници.
Пия Селен и Омега 3-6-9.
Този взимам аз:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Selenium-200-mcg-180-Veggie-Caps/818
Деля на половина  Peace

# 371
  • Добрич

Марма, толкова добавки си поръчала, че лично аз се обърках в проследяването.  Embarassed
 ...

Laughing Ами доста си бях харесала, даже има още толкова които ще поръчам след като свършат тези. Ще споделиш ли как точно се приемат зеленоустата мида и лененото масло?

# 372
  • Добрич

...

Laughing Ами доста си бях харесала, даже има още толкова които ще поръчам след като свършат тези. Ще споделиш ли как точно се приемат зеленоустата мида и лененото масло?

# 373
  • Добрич

...

ПП. Моля, ако някой има опит със рак - да препоръча добавки. Майка ми е с рак на гърдата и искам да пие нещо, взела съм ѝ само бял трън.
ПП2. Много съжалявам за спама, не знам какво стана.

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 21:50 от Марма

# 374
  • Добрич
За рака съм чела много добри отзиви за корен от глухарче. Може да се използва за лечение и за профилактика. В сайта има: корен от глухарче.

Виж тук за обща информация.

Зеленоустата мида и лененото масло се приемат едновременно по една таблетка 1-2 на ден. Ние пихме първия месец по 2 пъти, а после два месеца по веднъж на ден. Приема се след храна.

Общи условия

Активация на акаунт