iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 90

• 68 301
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
По въпроса с недостатъчната наличност на картата да кажа, че ми се случи онзи ден буквално за жълти стотинки не ми стигна сумата/не бях превалутирала коректно и ми писаха имейл, че мога да внеса или да сменя картата до 48 часа:
If the credit card information is not updated within 48 hours from time the order is placed, the order will need to be placed again.
Аз довнесох пари следващия ден и през modify на поръчката въведох отново данните на картата и поръчката тръгна.
Замислих се, че приемат поръчки на празна карта.
Същото направих и аз. Захраних днес картата и си платих поръчката. Наистина бях много изненадана от системата, обикновено няма пари=няма поръчка, но се оказва, че в iHerb не е така. В съобщенията в профила получих съобщение, че имам 24 часа да платя, докато на имейл получих друго, в което пишеше 48 часа. Благодаря на отзовалите се на проблема, всъщност се оказа, че не е проблем, ами дори предимство - успях да си хвана отстъпките, които действаха до вчера, а платих днес  Simple Smile

Персонален код за отстъпка в iHerb: PAR2643

# 181
  • София
10% намаление на Xendurance Peace
валидно до 2 ноември /четвъртък/ 2017

# 182
Здравейте какви са вариантите за  връщане на пратка,ако още е в митницата и има ли шанс да ми бъдат върнати парите?

# 183
Във връзка с коментара на Денис имам питане: поръчката трябва да е до 30.00 лв (без включена доставка), да не иде на митница?
Т.е ако поръчката ми с доставката е на обща стойност 31.25 лв, ще иде ли на митница?

Код за отстъпка: MIH4702

# 184
  • София
Здравейте какви са вариантите за  връщане на пратка,ако още е в митницата и има ли шанс да ми бъдат върнати парите?
Ако не вземеш пратката от Митница - след 30 дни ще я върнат на подателя, но това понякога отнема 2-3 месеца.
След като сайта я получи, ще ти възстанови сумата, без доставката.

Каая
На 1 стр. на темата е посочено, може да прочетеш и по-подробна информация.
Всяка пратка, може да отиде на митница, за проверка.
На така зададен въпрос, едва ли някой може да ти отговори - само ти знаеш, каква е цената на доставката ти и каква е сумата без нея.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 14:41 от denis.

# 185
 Здравейте получих тези витамини https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-Two-Per-Day-Tablets-120-Tablets/71780. Хубави ли са ,стават ли да ги пие сина ми ,който е на 19 години?

# 186
Във връзка с коментара на Денис имам питане: поръчката трябва да е до 30.00 лв (без включена доставка), да не иде на митница?
Т.е ако поръчката ми с доставката е на обща стойност 31.25 лв, ще иде ли на митница?

Ако Subtotal-а ти е под 30 лв. не би трябвало да иде. Така както си го написала, за да не иде на митница, доставката ти трябва да е поне 2 лв.

Код за 5% намаление: BAL0036

# 187
Благодаря, Денис,че се включи. Разгледах ги и ми харесаха течните мултивитамини. За В комплекс ще почакам да се появи.

# 188
  • София
Здравейте получих тези витамини https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-Two-Per-Day-Tablets-120-Tablets/71780. Хубави ли са ,стават ли да ги пие сина ми ,който е на 19 години?
На 19 г. се водят възрастни, но дозите на тези витамини, особено В-тата, са по-високи, дори и по 1 на ден.
Ако е над 80 кг и спортува активно, стават.

Аз Веси Hug

# 189
  • София
subtotal 13,50$
shipping 5,39$

Няма да ми я спрат, нали?
дръпнали са 31,40 от картата?

# 190
subtotal 13,50$
shipping 5,39$

Не би трябвало да я спрат.

# 191
  • София
subtotal 13,50$
shipping 5,39$

Дори и да я спрат, няма да платиш ДДС. Peace   Освобождаването е лесно и бързо.
Дано да пристигне в пощата /99%/ Wink Peace

# 192
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
subtotal 13,50$
shipping 5,39$

Скрит текст:
И трети човек да потвърди Wink,  няма да ти го спрат.
В понеделник получих 5 пратки на едно, реално поръчани през няколко минути или часове. Не са ми задържани на митница, ако решат да се заяждат с мен Close имат право да ми я задържат. И отделно по друга логика съм платила много над 30 лв от картата Wink

Скрит текст:
Последните страници са се превърнали в :"дали ще ми спрат пратката". признавам скоро и аз има въпрос подобен, но не бях сигурна по какъв фиксинг пресмятат на митницата.
Вчера беше последната сряда на месецът, значи се гледа фиксингът на $ на доларът, дано този месец "намажем" с нисък фиксинг Yum
И въпросче denis. какво ти е мнението за тези таблетки с бъз. https://www.iherb.com/pr/Sambucol-Black-Elderberry-Original-Form … ts-Chewable/16701 Трябва ли да правя почивка след по дълъг прием и може ли да ги давам на 3 год. дете (пил е домашен сок от бъз).

# 193
  • София
..........
И въпросче denis. какво ти е мнението за тези таблетки с бъз. https://www.iherb.com/pr/Sambucol-Black-Elderberry-Original-Form … ts-Chewable/16701 Трябва ли да правя почивка след по дълъг прием и може ли да ги давам на 3 год. дете (пил е домашен сок от бъз).
Хубави са, може да се ползват и от по-малки деца.
Черният бъз, може да се приема и по-дълго време, но за да има ефект и да не форсира много имунната с-ма, е добре да се правят почивки - на 1-2 месеца, поне месец почивка.

# 194
Благодаря Hug, denis, за отговора.Ще оставя витамините за мъжа ми тогава.Дай някое предложение за хубави органични витамини подходящи за 19 годишен ,слаб и по скоро не спортуващ студент.

Общи условия

Активация на акаунт