iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 90

• 68 381
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • Добрич
Четох, че сокът от нони помага при по-силно окосмяване в следствие на мъжки хормони в тялото. Космите изсветлявали и изтънявали. Някой знае ли дали е вярно?

# 466
  • Somewhere over the Rainbow

И моля за предложения за продукти за коса , нокти , кожа, пробвах с Макси Хеър , но се притеснявам с тези високи дози на витамин Б

И какво става от високите дози на витамин Б?

# 467
  • София
Момичета, като е отишла пратката на митница - само за продуктите се плаща мито, нали? Не върху цената за доставката? Или?
Благодаря  bouquet

# 468
Мито се плаща за поръчки над 300 лв. И след това се начислява ДДС отгоре. Аз когато плащам ДДС ми начисляват на продукти + доставка.

# 469
  • София
Мито се плаща за поръчки над 300 лв. И след това се начислява ДДС отгоре. Аз когато плащам ДДС ми начисляват на продукти + доставка.
Ясно, ще платя ДДС и на доставката, мерси.  Peace

# 470
  • София
Седмични промоции
валидни до   08.11 - 19.00 ч. н. вр.

Дневна промоция
валидна до  02.11 - 19.00 ч. н. вр.

$7.49
Think, Thinkbaby, SPF 50+ Sunscreen, 3 fl oz (89 ml)

# 471
  • София
Промоция:
Безплатна доставка за поръчки над 40$
/за Delivery by Local Post/
валидна до 8 ноември 2017

# 472
  • София
При мен тази промоция не е активна, нито като стар, нито като нов потребител. Да не би да се иска въвеждането на код?

код за 5% в iHerb - ROV5021

# 473
  • София
Търсих в темата, но не намерих информация. Получих си Алкара и прочетох как се пие. В момента пия инофолик, дали ще мога да ги пия заедно?  Благодаря предварително.

# 474
При мен тази промоция не е активна, нито като стар, нито като нов потребител. Да не би да се иска въвеждането на код?
Става, не иска код, даже си е изписано под опцията за доставка по пощата Free shipping for orders over лв 67.86. Нооо, става само с реални 68 лв, не отчита цената, преди намалението  Wink

Код за 5% отстъпка iHerb: PAR2643

# 475
  • София
Търсих в темата, но не намерих информация. Получих си Алкара и прочетох как се пие. В момента пия инофолик, дали ще мога да ги пия заедно?  Благодаря предварително.
Да, може да се приемат заедно, но трябва спазиш условията и за двата продукта / за да има максимален ефект от приема/.
Инозитол, на гладно, 1 час преди или 2 часа след кафе.
АЛКар - на гладно, около 2 часа преди тренировка /най-добре кардио, аеробно натоварване/. Максималното му действие е около 40 мин и е добре да хванеш този прозорец.

Ако не пиеш кафе, може да се приемат и на един прием, но Инозитола действа бързо, а АЛКар по-бавно.
При правилен прием се усеща действието и на двата продукта. Ако си на силова - имаш тонус и енергия, ако си на кардио - няма умора, тича ти се и дишаш лесно. Wink
Ако не тренираш - спазваш условието само за кафето.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 476
denis, във връзка със запитването ни за молек.тегло на тази ХК https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Hyaluronic-Acid-50-mg-6 … -Veggie-Caps/2497 от Jarrow ми отговориха следното:

......The molecular weight of Hyaluronic Acid is between 200,000-400,000 Daltons.

Това добре ли е?

# 477
  • София
denis, във връзка със запитването ни за молек.тегло на тази ХК https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Hyaluronic-Acid-50-mg-6 … -Veggie-Caps/2497 от Jarrow ми отговориха следното:

......The molecular weight of Hyaluronic Acid is between 200,000-400,000 Daltons.

Това добре ли е?

На мен още не са ми отговорили.
МТ е високо, не може да се усвои / да достигне до кожата/ а според мен и до ставите.
За кожа, трябва да е до 5000 Da,  за стави е до 10 000 / по спомен, че по-лесно го помня/.
Ползвай Nature's Way, Hydraplenish  - сменят често продукта, но винаги е с по-ниско МТ /от 2500 до 5 000/, скоро не съм ги питала. Ниското МТ също не е от полза / напр. 500 - тялото изобщо не го използва/
В кремовете /висок клас/ ако се използва ХК с високо МТ, винаги има ензими и други елементи, които чрез иновационни технологии да разграждат до определено МТ ХК/ напр. т.н. хроносфери, един от патентите/ за да се усвоява и да преминава през кожната бариера.

# 478

И моля за предложения за продукти за коса , нокти , кожа, пробвах с Макси Хеър , но се притеснявам с тези високи дози на витамин Б

И какво става от високите дози на витамин Б?
Само запомних че единия от Б витамините ускорявал процеса на делене на клетките , в смисъл при продължително време на приемане или предозиране , може да изроди клетките, поне аз така го разбрах. Не мога да намеря поста, но тогава доста се стреснах и реших, че е по-добре да не прекалявам с тях

FLR252 код за отстъпка

# 479
Бихте ли препоръчали хубав пробиотик за дете на 3г?
Каая, ние цяло лято пиехме този. Много сме доволни лесно се разтваря в сok. Има един на същата фирма пише Children, по трудно се разтваря.

Кой?
Връщам си питането, все пак ако някой знае...

Код за отстъпка 5% от iHerB: MIH4702

Общи условия

Активация на акаунт