The Ordinary

• 159 397
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Е, как ТОЧНО са подействали си е строго индивидуално. Аз се боря с проблемна кожа и в момента лицето ми е толкова чисто, както по време на бременностите ми. Ползвам всяка сутрин Ниацинамид, а вечер силицилова киселина. Като се сетя пилинг-маската и алфа липоева киселина. Често обтривам и с гликоловия тоник. От азелаиновия крем и овлажняващия не съм толкооова доволна.
Пристигна ми поръчката от ЧП. Сапонините мнооого ми харесват, ако някой е на обратното мнение бих ги приютила у дома:)(нищо, че моите ще ми стигнат с месеци наред). Много ми харесва и ретиновото олио и крема за ръце. Мажа се и със серумите за подтискане на растежа на космите. Ще видим докъде ще я докарам:)

# 271
new_girl,  добре е да споделиш за какъв тип кожа търсиш продукти и какво би искала да постигнеш. Така може да очакваш, че ще получиш препоръка, която ще ти бъде от полза Simple Smile

# 272
Момичета, здравейте Simple Smile Само на мен ли леко пощипва ЕУК серума? Много странно усещам кожата си след него...
МамаМарта, кое ретиново олио ползваш, че търся продукт за тяло и се чудя какво да поръчам.
Тук само на The Ordinary ли коментираме, че се чудя за 2 продукта на Niod?  Simple Smile

# 273
  • Варна
Само на мен ли леко пощипва ЕУК серума? Много странно усещам кожата си след него...

На мен и червени петна ми прави  Laughing

# 274
Alma Rodrigez, мисля, че е нормално да има такова усещане или леко затопляне. Виж, червените петна са по-скоро сигнал за чувствителност.
Не съм ползвала NIOD и не мога да дам свое мнение, но съм изчела доста отзиви в нета. Едни от най-хвалените са NEC - грижата за кожата на шията, за която консултантите на DECIEM казват, че се съчетава идеално с FECC - серума за околоочен контур, т.е. NEC може да се ползва успешно и за лице, и конкретно за околоочен контур. В  темите във форума има положителни впечатления за Sanskrit saponins, а вероятно и за други продукти на NIOD.

# 275
Alma Rodrigez, аз ползвам някои продукти от Ниод и Хиламид, само един продукт ми остана от Ординери и няма да повторя. Какво те интересува?

# 276
Alma Rodrigez, аз ползвам някои продукти от Ниод и Хиламид, само един продукт ми остана от Ординери и няма да повторя. Какво те интересува?

Gevestra може ли мнение за  Non-acid acid, CAIS, MMHC2  и  Flavanone Mud   на NIOD или Вит. Ц Бустера на Hylamide   ако си ги ползвала?

# 277
Gevestra може ли мнение за  Non-acid acid, CAIS, MMHC2  и  Flavanone Mud   на NIOD или Вит. Ц Бустера на Hylamide   ако си ги ползвала?

Може да се повтарям по темите но да си кажа пак - на 35, светла реактивна кожа със зачервяване, комбинирана, склонност към образуване на комедони. Имам фини динамични линии на челото, чащото все се кокоря и вдигам вежди, както и леко отпускане на ъгълчетат на устата. Т.е. нямам някакви драматични промени че да търся разлика.
Медния пептид ползвах старата формула 1 опаковка от 30мл, сега съм взела новата, но чакам дермаролер и ще го ползвам като терапии 2 пъти седмично. Имаше успокояване и избистряне на моята кожа, не съм имала никакво дразнене, попива изцяло, не оставя филм. Иначе от може би вече 2 години съм със серума на Хиламид плюс околоочния.
ХК съм ползвала на НИОД пак старата формула пак една опаковка 30мл и на Хиламид бустъра. На НИОД беше по-лека и по-течна и много по-икономична. На Хиламид е по-гъста и оставя леко лепкав филм на моята кожа.
Некиселинния им прекурсор ползвам от няколко дни, за сега като усещане ми харесва, нямам дразнене, слагам и на клепачите малко, като избягвам непосредствената област около очите.
Flavanone Mud не съм ползвала, скоро се канех да поръчвам и все не беше налична. Поръчвам от други сайтове, не от техния заради отстъпките. Relaxed
Вит Ц Бустера за мен беше провал, няма масла но стои мазно и тежко и не можех да го търпя през деня, да не говорим, че ми се свличаше гримът. Пробвах няколко пъти и съм го дала на майка ми, която пък го забрави в едно чекмедже, та го чакаме да се окисли Satisfied

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 15:33 от gevestra

# 278

Може да се повтарям по темите но да си кажа пак - на 35, светла реактивна кожа със зачервяване, комбинирана, склонност към образуване на комедони. Имам фини динамични линии на челото, чащото все се кокоря и вдигам вежди, както и леко отпускане на ъгълчетат на устата. Т.е. нямам някакви драматични промени че да търся разлика.
Медния пептид ползвах старата формула 1 опаковка от 30мл, сега съм взела новата, но чакам дермаролер и ще го ползвам като терапии 2 пъти седмично. Имаше успокояване и избистряне на моята кожа, не съм имала никакво дразнене, попива изцяло, не оставя филм. Иначе от може би вече 2 години съм със серума на Хиламид плюс околоочния.
ХК съм ползвала на НИОД пак старата формула пак една опаковка 30мл и на Хиламид бустъра. На НИОД беше по-лека и по-течна и много по-икономична. На Хиламид е по-гъста и оставя леко лепкав филм на моята кожа.
Некиселинния им прекурсор ползвам от няколко дни, за сега като усещане ми харесва, нямам дразнене, слагам и на клепачите малко, като избягвам непосредствената област около очите.
Flavanone Mud не съм ползвала, скоро се канех да поръчвам и все не беше налична. Поръчвам от други сайтове, не от техния заради отстъпките. Relaxed
Вит Ц Бустера за мен беше провал, няма масла но стои мазно и тежко и не можех да го търпя през деня, да не говорим, че ми се свличаше гримът. Пробвах няколко пъти и съм го дала на майка ми, която пък го забрави в едно чекмедже, та го чакаме да се окисли Satisfied
Много благодаря  за изчерпателният отговор!  На NIOD продуктите звучат много  интересно. В началото на седмицата намерих намаление на Hylamide и понеже исках вит.ц си поръчах бустера им.Обаче по описание кожите ни са еднакви  и може и да направих грешка.Confused

# 279
Много благодаря  за изчерпателният отговор!  На NIOD продуктите звучат много  интересно. В началото на седмицата намерих намаление на Hylamide и понеже исках вит.ц си поръчах бустера им.Обаче по описание кожите ни са еднакви  и може и да направих грешка.Confused

Ами надявам се да ти допадне на теб. От къде го поръча и с какво намаление?
Аз съм хващала в боотс 50% и 33% на Хиламид само, в lookfantastic, hqhair и escentual по 20%.
ХК я ползвам зимата само и то някои дни, за лятото ми идва в повече. Но като свърша на хиламид пак ще взема ниод.

# 280

Ами надявам се да ти допадне на теб. От къде го поръча и с какво намаление?
Аз съм хващала в боотс 50% и 33% на Хиламид само, в lookfantastic, hqhair и escentual по 20%.
ХК я ползвам зимата само и то някои дни, за лятото ми идва в повече. Но като свърша на хиламид пак ще взема ниод.
Дано поне за вечер да става.  Иначе намалението го хванах точно в Escentual, 20% ,май все още продължава

# 281
Да, точно затопляне усещам от ЕУК и щипене, но си го ползвам Simple Smile Сквалан ползвам на косата, бавно ми попива на лицето.
Много благодаря-страхотни сте, точно тези продукти на Ниод ме интересуват, основно медния пептид и ХК. Май ще премина на тях, не съм сигурна колко съм доволна от the ordinary-в началото бях във възторг заради достъпната цена, но адски бързо свършват и е едно непрекъснато поръчване. Иначе от маската Aha bha съм доволна, определено

# 282
  • Варна
Момичета, здравейте Simple Smile Само на мен ли леко пощипва ЕУК серума? Много странно усещам кожата си след него...
МамаМарта, кое ретиново олио ползваш, че търся продукт за тяло и се чудя какво да поръчам.
Тук само на The Ordinary ли коментираме, че се чудя за 2 продукта на Niod?  Simple Smile
http://deciem.com/product/retin-oil Това е ретиновото олио. На ЧП в комплект с крема за ръце(страхотен) струваше 16 евро(ако не се лъжа). Мирише приятно, не мазнее, но ми се струва неикономичен. За ефект е още рано да се говори, а и не очаквам нещо сериозно.

# 283
Gevestra, ти кой серум на Хиламид ползваш, от който си доволна?
Крем за ръце можете ли да ми препоръчате-ползвам на the chemistry brand, но ми се иска да пробвам друг...

# 284
МамаМарта, мерси много Simple Smile добре че си го взела на промоция, че е скъпо това олио. Аз като знам как мажа-100 мл сигурно за седмица ще свърши... Кой крем за ръце беше в комплекта, че си търся добър крем

Общи условия

Активация на акаунт