The Ordinary

• 159 292
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • На ръба..
А ретиноидите до кога ги позлвате..началото на лятото ли?

# 586
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз ги спирам в края на март, защото съм силно предразположена към пигментации.  Peace

# 587
  • На ръба..
Разбрах, тогава направо наесен да си поръчам. Благодаря!

# 588
Alpha lipoic acid 5% много неприятна миризма има, такава ли е?
И 10минути лицето ми гореше?

# 589
Ами на мен ми пари също. А миризмата й определям като на топяща се пластмаса/бакелит. Но сякаш не мирише самата тя а когато се сложи върху кожата.
Но независимо от паренето не ми раздразва кожата в последствие. На следващия ден ми е хубава кожата някак си. Сега обаче не я ползвам заради третиноина. Паренето много се увеличи и ме достраша.

# 590
Мерси  muoil Simple Smile
И аз ползвам третиноин но искам 2 дни тази кисрлина.

# 591
На мен не ми мирише, леко ми щипе, но за кратко.

# 592
Аз спирам всякави киселини, избелващи кремове, пилинг кремове, към края на Март също.
Аз дори вит. Ц серуми не ползвам лятото,макар че има много информация,че всъщност предпазват от появата на петна, а не обратното. Но аз съм толкова предпазлива, защото петна получавам изкл лесно и не смея и да рискувам.

Добре, аз не разбрах защо на ЕУК ползите са му през деня? Като пише, че може и вечер да се прилага.

# 593
Не пречи вечер, но е най-ефективен през деня.

www.truthinaging.com/ingredients/ethylbisiminomethylguaiacol-manganese-chloride

Аз се чудя кое по-напред и кога да слагам и на него въобщя не мога да му остъпя ред вечер.Kissing Heart

# 594
Аз се чудя кое по-напред и кога да слагам и на него въобщя не мога да му остъпя ред вечер.Kissing Heart

Ти се чудиш  Grinning, а питаш ли ме мен дето още наименованията им не мога да запомня и тепърва започвам, и ако мога бих наплескала всичко, ама всичко ...чак ме е яд, че не мога да прекрача бариерата си да не слагам повече от два до три продукта на лицето си.

А в момента ме е яд и на това, че крема ми ЕЛ няма край, а ми омръзна.

Благодаря за линка  bouquet

# 595
Знаете ли дали при ползването на Инхибитиф , мястото трябва да е обръснато задължително или може да е епилирано?

# 596
Здравейте! Нова съм в темата, но с удоволствие я чета и трупам познания. Simple Smile Включвам се с въпрос. Преди часове марката пусна нов продукт - Mandelic acid 10%+HA. Имам нужда от пилинг, но от страх досега така и не поръчах киселина, защото съм с изключително чувствителна суха кожа (на 23 съм). Доколкото знам манделовата киселина се съдържа в бадемите и винаги съм била оптимистично настроена към плодовите пилинги. Целта ми е да - премахна червени белези от пъпки, да стимулирам образуването на колаген и да изчезне това орелефяване на кожата по определени места. Въпросът ми е - удачно ли е два пъти седмично (вечер) да я ползвам в съчетание с Buffet и хидратантен крем след това, както и реалистично ли е да очаквам изброените неща от продукта?

# 597
А ако използваме слънцезащитни продукти не можем ли да продължаваме да използваме киселини, ретинол и тн?

# 598
Естествено че може, стига да не пестиш слънцезащитата и да подновяваш редовно през деня, а не само сутрин и да не разчиташ на spf в декоративната козметика.  Peace

# 599

Та си мисля за салицилова и гликолова, като салициловата да я ползвам всяка вечер, а веднъж седмично вместо нея - гликолова....
 Изненадана съм, че никой не ме поправи.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт